yeri geldikçe kayınvalidenizle tartışıyor musunuz ?

Evet benim babam da buna benzer yorum yaptı kendi kabuklarından çıkmadıkları için biraz tuhaflarda aynı site etrafında donup durduklarindan. Demişti.
Evi başka birinden satın aldılar .
Benim oturduğumu .
Yani hali hazırda bi olan daire değildi aslın da

Surat yapmadim ya yok

Bu konuda ben sizi hatalı buldum,kırk kat yabancı gibi geçmiş olsun dedim demişsiniz de insan komşusu hasta olunca bile bir tas çorba yapıyor veriyor,siz de gorumceniz ve kayınvalide için bir çorba yapıp verebilirsiniz bu zor birşey değil,bulaşmasın deyip durmuşsunuz ama esinizde hasta bulassa ondan bulasirdi zaten yemek almaya gidince sorun yok ama bir tas çorba yapmak mı sorun oluyor anlamadım .

Çok doğru hiç takma bile umursama laf söylediğinde dikkatini başka yöne ver gitsin..... Yalnız kalıp eve geldiğin de aman huyu bunun böyle salla gitsin de kafanda kapat ki kafana takılıp daüzülme yazık sana kocamla da anan bunu dedi deyip kavga da etme.....

Hatalı olduğum.yanlar da var.
Kabul ediyorum.
Karşı taraftada bi şeyler var.
Bi şekilde bi dengeyi tekrar bastan sagliyacaz bakalım.

Benim dalgın anlarima denk geldi. Birde geç duydum hasta olduğunu birde esim 3 gün zaten evdeydi ise hic gitme misti sadece esime yetiştim o anlarda.
Sonrasında evet ckmalydim yukarya ama iste çıkamadım. Can sağlığı Bnde bundan sonra daha dikkatli olurum....

Gene en azından onun yanında kayın babam var tabi.
tamamen tek olsa olayları farkli halde gelişir bunu da tahmin edebilirim.

Aniden tavırlı huylarinada alıştım onda sorun yok.
3 sene oldu sonucta ...
Bazen böyle dönemsel olabiliyor.

Gene en azından onun yanında kayın babam var tabi.
tamamen tek olsa olayları farkli halde gelişir bunu da tahmin edebilirim.
İyide bu durum farklı ama ortada bir hastalık var insan bir kapıdan da olsa uğrar eve gecin demiyorum zaten geçmeyin yada telefon açar birseye ihtiyacınız var mı diye sorar bir çorba yapıp götürüp kapıdan vermek bile insanlara ilaç gibi geliyor.

Kendi anneniz de hasta olsa arayıp sormayacak misiniz siz yada eşiniz bir tas çorba vermeyecek misiniz nasılsa yanında babam mi var diyeceksiniz yani beni yanlış anlamayın ama bu olayda siz kendi kendinizi doldurmussunuz.

Evine temizliğe, misafir gelince yardıma gidin demiyorum ama hastalık durumu çok farklı bir durum .

E be yavrum Antep de kaynana demek o ailenin cumhurbaşkanı demek. Kayinvalidene uzak otursan bile bu tür olaylar yaşanacağı yüzde birmilyon belliyken niye aynı apartmanda oturup başını yaktin Görümcen çalışmasa bile hepiniz aynı ortadayken hizmeti ,ilgiyi yine senden beklerler. Çünkü bu Antep de yazılı olmayan kuraldir

Tekrar bi şeyler yoluna girdi .
sakinler .
Olayın üstünden azck zaman geçti .

Kayınvalidem istediği kadar ilgi bekleyebilir ben koskoca kadına ilgi gösterecek değilim. Geçmiş olsun der geçerim. Daha fazlasını yapma sorumluluğu onun evlatlarında. Eşim gidip annesine bakabilir buna karışmam elbette. Bana da istediği kadar laf soksun duymam hatta farketmem bile. En fazla aaa arasaydın oğlunu/kızını der geçerim. Zaten tavır baştan böyle olunca onlar da çok yaklaşamıyor. Benimki, ben hasta olunca eve yemek gönderir hemen arayıp gerek yok ben hallediyorum derim. Kendi içinden geliyorsa bişey diyemem ama ne onun bana ilgi gösterme zorunluluğu var ne benim ona. Ay zaten tribe hiç gelemem. Ufak tefek şeyler elbette olabilir ama trip olayını abartırsa çat diye keserim valla görüşmeyi. Oğlu da tek kelime edemez. Ne münasebet benim huzurumu kaçıracak ben de trip çekeceğim.

Tartışmak ne kelime o yelloz kaynanam yüzünden eşimden boşanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…