yeri geldikçe kayınvalidenizle tartışıyor musunuz ?

Ev kira değil.
Kredili alındı.
Heh o zaman daha kötü ya. Parasını kendinizin ödediğiniz ev söz konusuysa ne demeye kaynananla aynı apartmani kabul ettin? Sana bir artısı bile yok.
Çalışsan çocuğun olsa ona da tamam ama çocuğuna da kendin bakican.
Niye kabul ettin?

Tabii ki kendi annen olunca gitmemezlik etmezsin eşinle bir kavga ediver bakalım kaynanan seni mi tutar oğlunu mu ama annen her halükarda yanındadır kaynananı da tutarsın kendi annen gibi yerine koyarsın ama annen öndedir!

Gül geç. Umursama bile, laf soksa bile gülümse cevap verme salla gitsin. Evine dönüp tek kaldiginda da bas kahkahayi kendi kendine konus kapat. Diger türlü kaynana sana bagiracak sen sinirleneceksin gelip evde kocana bagirican adam huzursuzluktan kavgadan eve gelmek istemicek kapida huzur veren kadin arayacak. kaynanani bu kadar umursama yasli basli kadini kendine rol model olarak seçmediysen akli da fikri de umrunda olmasin hahah ben böyle seylerde suratina gulumseyip eve donunce kendi kendime dalga geciyorum gram umruma gelmez ve modumu dusuremez

Kadında hastaymış aynı binadasin kapıyı tıklayıp anne nasılsın bişey lazimmi desen nolcak,yaşlı insanlar ilgi bekliyorlar bizde yaslanacagiz şimdiden böyle tripli bu yeni gelinler yaşlanınca haliniz nice olacak Allah bilir,empati yapın lutfen

sizin gibi altlı üstlü oturmuyorum
kredi ile ev alacaksam neden kv aynı apartmanda alayım çok kötü bir seçim bunu kabul et Seda

ama madem böyle bir hataya düştüysem de bir kase çorba götür, bir ihtiyacın var mı diye sorarım vicdanen yaa
o kadar da değil

bide gerçekten saatlerrrce surat mı yaptınız yoksa eşiniz gelince mi yaptınız anlasın diye
ne komik :)

Dandik aile apartmanında bir kat bile değil, iyi bir sitede yeni bir daire vermişler. (Ufuk Bey dairenin tamamını kendi parasıyla mı aldı tam bilmiyorum.) Hepsi aynı sitede yaşıyorlar komün halinde. Beklentisi de o oranda büyük oluyor haliyle.

Sen hamilesin yorma kendini. Herkesin misafiri kendine, ne diye hizmet etmeye gidiyorsun? Eşin nispeten anlayışlı biriymiş. Arada büyük bir problem yaşanmadığı için annesine tepki koymamış ama yine de uygun bir zamanda konuyu bir şekilde açıp kadına bir ayar vermeli.

Sen tartışma görmemişsin

Yeri geldikce kendimle bile tartisiyorum birak baskasini...

Onu ben nisanliyken biliyordum zaten.

kizi varda o calisan biri .
Başka gelin yok.
Iste kayınvalidem ilgiden hoşlanıyor .
Yapısı öyle .
Ben alıştım. Dengeyi ortalamaya çalışıyorum .
Artık yeni dedikodular olmasn diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…