Yerden ısıtmalı ev

2minnosannesi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2022
391
193
29
Merhaba arkadaslar
Ev almak istiyoruz suan yaşadığımız ev küçük daha büyük bir eve geçmek istiyoruz.ben yeni sıfır bir daire istiyorum hiç oturulmamis yeni bir bina olsun diyorum ama bu evler hep yerden ısıtmalı petek hiç yok böyle evde oturan var mı? ısınıyor mu çok aklıma takıldı.Iki tane çocuğum var sıkıntı yaşanır mı bilmiyorum.Tecrubelerinizi benimle paylaşırmisiniz

Merhaba arkadaslar
Ev almak istiyoruz suan yaşadığımız ev küçük daha büyük bir eve geçmek istiyoruz.ben yeni sıfır bir daire istiyorum hiç oturulmamis yeni bir bina olsun diyorum ama bu evler hep yerden ısıtmalı petek hiç yok böyle evde oturan var mı? ısınıyor mu çok aklıma takıldı.Iki tane çocuğum var sıkıntı yaşanır mı bilmiyorum.Tecrubelerinizi benimle paylaşırmisiniz
alt tarafimizda 30 yillik bir site var onlarin isitma sistemleri tabandan evin cok guzel isindigini soyluyorlar ben hic gitmedim ama herkes memnun site icerisindr

Gayet güzel ısınıyor. Yalnız şöyle bir şey var ne kadar doğru bilmiyorum ama yerler ya seramik ya da derzli parke olması lazım normal parke ısıyı zor iletip çabuk soğuyor. Seramik zemin ise yandığında sıcacık ama kombi çalışmıyorsa buz gibi. Ve hava normal petekli evlere göre daha kuru oluyor. Ama ısınma konusunda problem yok

Merhaba arkadaslar

Ablamın evi öyle. Fırın gibi oluyor

Merhaba arkadaslar
Ben oturmuyorum ama oturan akrabalar var ve evet ısıtıyor ve bizlerin ödediği faturanın 3/1 ini ödüyorlar.

Merhaba arkadaslar
Bizde sıfırdan yaptırdık çok istedim yerden ısıtmayı çünkü gittiğim yerlerde de ayağımın ısınması ( ki bedenim böyle ısınıyor :KK70: ) çok hoşuma gitmişti ve ev daha güzel ısınıyor. Gel gör ki bu yerden ısıtmayı yapacak o mübarek insanı bulmak zormuş. Maalesef bir odamız çalışmıyor, çalışan odaların birinde belli bölgeler sıcak diğer yerler soğuk. Salon hamam gibi oluyor koridor soğuk. İşte yapan kul hakkına girmekten çekinmiyorsa vay haline çok eziyet olur. Onun iyi çalışıp çalışmadığını bilseniz ben normalde tavsiye ediyorum :KK70: Dediğim gibi gittiğim arkadaş, akrabalarımın o kadar iyi ısınıyor düşük derecede bile o yüzden istedim zaten. Yerin verdiği ısı bi başka oluyor. Biz şansız çıktık. Ama daire dediğiniz için orada oturanlara sorabilirsiniz de onların bizde ki gibi sorunu yoksa sizde de olmaz tamamen işçilik meselesi.

Bahçeli ev değilse güzel ısınır. Özellikle evde az halı, bol fayans(odalar dahil) olursa çok güzel olur. Evde bir buhar makinesi de olursa evin nem dengesi güzel korunuyor. (sahil bölgesinde yaşamıyor insanız tabi bu dediğim) bence tek eksisi evin havasını kurutuyor.
Yaşadığım şehirde son 10-15 yılda yapılan evlerin neredeyse hepsi yerden ısıtma.

mesleğimin bir bölümünde yerden ısıtma var. Konfor açısından çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim. Üstelik radyatörden daha maliyetlidir.

Merhaba arkadaslar
Geçen rüyamda yerden ısıtmalı eve gittiğimi gördüm oh dedim ne güzel sıcak sıcak 😂 yerden ısıtmalı eve daha güzel ısınıyor gereksiz yere petek kalabalığıda olmuyor. Bi gün nasip olsun ya 🤤

X