• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yer temizliği için ne kullanıyorsunuz

papatyam_83

civciv
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
1.272
421
323
42
Hanımlar ....eğilip silemiyorum yer belim agriyo tipik vileda istemiyorum hijyenik gelmiyor ...kirli şu haznesi ayrı kovalar var onla bari yapayım.diyorum ...fikriniz var mi

Onu da denedim elle silinen gibi olmuyor ama beliniz ağrıyorsa yapacak bi şey yok

Kirli yeri ayrı değil ama önerdiler diye parex tornado aldım
Kısa sürede çubuğu bozuldu
Tek çubuk da bulamadım
Viledanın basmalı sıkanından almadığıma pişmanım

Ya aynı şey bende de oluyo ben manyak gibi 2 vileda kovasıyla siliyorum yerleri birine temiz su koyuyorum diğerine pis suyu sıkıyorum o_O

Ben pareks kullanıyorum ve çok memnun kaldım. Pazartesi ve perşembe temizlik günlerimiz. Pazartesileri ben sildiğimde çamaşır suyu ile siliyorum mis gibi oluyor. Perşembe eşim sildiğinde ise yüzey temizleyici kullanıyor. Bu arada sularımız da hiç pislenmiyor. Siz mi abartıyorsunuz temizliği acaba?

parke-temizligi.jpg

Bundan kullanıyorum, beyaz sabunla siliyorum.
Arap sabunu kullanıyordum eskiden, şuan bulunduğum ülkede pek bulamadığın için beyaz sabuna döndüm.

Temizlik bitince viledanın ucunu güzelce yıkayınca hiçbirşey olmaz.
Ben zemin temizleyici kullanıyorum, parke alanlar bitince mutfak gibi seramik yerlere geçtiğimde 1 damla çamaşır suyu ekliyorum

Hanımlar ....eğilip silemiyorum yer belim agriyo tipik vileda istemiyorum hijyenik gelmiyor ...kirli şu haznesi ayrı kovalar var onla bari yapayım.diyorum ...fikriniz var mi

Yerleri sürekli silince vileda kullanmak sorun olmuyor. Sıcak su ve Lock (sanırım adı buydu) ile viledalıyorum ... güzel kokuyor parlıyor . En temizi oda oda su değiştirmek olabilir

Vıleda kullanıyorum her oda icin suyunu degıstırıyorum ayda 1 elimle silerim

Ben pareks kullanıyorum ve çok memnun kaldım. Pazartesi ve perşembe temizlik günlerimiz. Pazartesileri ben sildiğimde çamaşır suyu ile siliyorum mis gibi oluyor. Perşembe eşim sildiğinde ise yüzey temizleyici kullanıyor. Bu arada sularımız da hiç pislenmiyor. Siz mi abartıyorsunuz temizliği acaba?
Genel olarak size katılıyorum ama çamaşır suyuyla silmeyin çok tehlikeli ciğerlerinize yapışır.
Sıvı Arap sabunu alın hem mis gibi kokar hem tertemiz ve tehlikesiz ;)

Genel olarak size katılıyorum ama çamaşır suyuyla silmeyin çok tehlikeli ciğerlerinize yapışır.
Sıvı Arap sabunu alın hem mis gibi kokar hem tertemiz ve tehlikesiz :KK66:

Çamaşır suyu anneden kalan alışkanlık. Her ne kadar zararlı olduğunu bilsem de maalesef kullanmaktan vazgeçemiyorum :110:

Basınca sıkan parex smart kullanıyorum yüzey temizleyicimde bingo mutlu yuvam :KK5:

Ben olsam mutlu yuvamda kimyasal kullanmazdim :KK70:
Arap sabunu kullaniyorum. Mutluluktan ucan yuvamda eşimle el ele tutuşup vilaydayla döne döne siliyoruz yerleri :KK70:
Ayyy kusura bakmayin valla gulesim geldi. Bir an instagram gozumun onune geldi :KK70:

Ben olsam mutlu yuvamda kimyasal kullanmazdim :KK70:
Arap sabunu kullaniyorum. Mutluluktan ucan yuvamda eşimle el ele tutuşup vilaydayla döne döne siliyoruz yerleri :KK70:
Ayyy kusura bakmayin valla gulesim geldi. Bir an instagram gozumun onune geldi :KK70:
Niye kusura bakıyım bende instagramda gördüm öve öve bitiremiyollardı :) aldım kokusu çok güzel mis gibi kokuyor silince. Arap sabunu ne kadar ve kokuyormu kimyasal konusuna girmiyim :D

Back
X