- 28 Aralık 2007
- 1.272
- 421
- 323
- 42
- Konu Sahibi papatyam_83
Hanımlar ....eğilip silemiyorum yer belim agriyo tipik vileda istemiyorum hijyenik gelmiyor ...kirli şu haznesi ayrı kovalar var onla bari yapayım.diyorum ...fikriniz var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yer temizligi konusu nedense bir beni rahatsiz etmiyor nerdeyse kışın hiç silmem. Yani hic pis gibi gelmiyor bana yerler :/
Hanımlar ....eğilip silemiyorum yer belim agriyo tipik vileda istemiyorum hijyenik gelmiyor ...kirli şu haznesi ayrı kovalar var onla bari yapayım.diyorum ...fikriniz var mi
Genel olarak size katılıyorum ama çamaşır suyuyla silmeyin çok tehlikeli ciğerlerinize yapışır.Ben pareks kullanıyorum ve çok memnun kaldım. Pazartesi ve perşembe temizlik günlerimiz. Pazartesileri ben sildiğimde çamaşır suyu ile siliyorum mis gibi oluyor. Perşembe eşim sildiğinde ise yüzey temizleyici kullanıyor. Bu arada sularımız da hiç pislenmiyor. Siz mi abartıyorsunuz temizliği acaba?
Genel olarak size katılıyorum ama çamaşır suyuyla silmeyin çok tehlikeli ciğerlerinize yapışır.
Sıvı Arap sabunu alın hem mis gibi kokar hem tertemiz ve tehlikesiz![]()
Basınca sıkan parex smart kullanıyorum yüzey temizleyicimde bingo mutlu yuvam![]()
Niye kusura bakıyım bende instagramda gördüm öve öve bitiremiyollardı :) aldım kokusu çok güzel mis gibi kokuyor silince. Arap sabunu ne kadar ve kokuyormu kimyasal konusuna girmiyimBen olsam mutlu yuvamda kimyasal kullanmazdim
Arap sabunu kullaniyorum. Mutluluktan ucan yuvamda eşimle el ele tutuşup vilaydayla döne döne siliyoruz yerleri
Ayyy kusura bakmayin valla gulesim geldi. Bir an instagram gozumun onune geldi![]()