- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
Bilmiyodum benim annem çok kullanırbir kk repliği klasiği ama sesli güldüm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyodum benim annem çok kullanırbir kk repliği klasiği ama sesli güldüm![]()
Hayır benim öyle değil. Bütün evi banyo dahil süpürür sonra evi siler en son banyoyu silerim
aynen genel temizliği ancak haftasonu yapabiliyorum banyoyu süpürge ile alıyorum ama küçük el süpürgesi ile hallediyorum o işi bütün evi pronto ile sonrasında yeni su yapıp - domestoslu - banyoyuda yeni gözbebeğim vileda ultramaxım ile silip işimi bitiriyorum şu viledayı da epey bi övdüm umarım reklamcı çıkmaz adım![]()
Ben parex pratik paspas kullanıyorum tek parça hayatımın kurtarıcısı oldu valla
Ben haftada bi büyük açıyorum eğer acil bi durum olursa hemen küçügünü açıyorum çalışınca malum
Ben loc kullanıyorum yani öyle ay aman şuraya basmıyım vs düşünürsem 5 tane paspas 10 tane bez olursa evde kafayı yerim
Bi toz bezim var bi cam bezim bi paspasım birde leğenim :)
Aynen ilk zaman önemsiyorsun ama sonra düzenini anlayınca işler yola giriyor :)çalışırken gerçekten zor oluyor bazen diyorum ki zaten gündüz evde kimse yok bu ev nasıl kirleniyor diye hayretle bakıyorumhaftaiçi bizde de çok göze batarsa açılıyor büyük ama tabi toz 2 günde 1 hemen hemen eşyalarda beyaz olunca malum.. yeni evliyken tam bi temizlik hastasıydım hergün süpürge vileda toz vs. ama baktım olan bana oluyor bi düzene soktum bu şekilde daha da rahatladım
Aynen ilk zaman önemsiyorsun ama sonra düzenini anlayınca işler yola giriyor :)
He bizim koca beni bekliyo :) benim yolumdaha uzak olduğu için ben geç geliyorum :)Sanirim bu eve alismak ile alakali kendi duzenini oturtmak hem cok keyifli hemde bi o kadar zormus simdi evin ne zaman ne kadar tozlandigini anliyorum bidee yemek hazirsa boylee benim gibi makineye siyahlari koyup uzanip gunun yorgunlugunu sendromununatmaya calisip yemege oturmak icin kocayi bekliyosun :)
Banyom odadan belki daha temiz surekli yikarm camasur suyuyla ve pislencegi bir durumda olmuyr dusakabn var yerler ztn paspas kesinlikle 2 gun gecmedn yikarm bir gun zehirlencm ama bakalm hayatta ztn pislenmesinre goz yumam pislenmedn yikarm hatta bi kac saat once bolca yikandikızlar merhaba konuyu doğru yere açmışımdır umarım;
annemden kalma bir alışkanlık acaba herkes mi böyle mi yapıyor akıl almak istedim.
bende banyo için ayrı ve evin geri kalan yerleri için ayrı vileda var bu bazen bana hem işkence oluyor hemde banyom küçük baya bi yer kaplıyor sizde de bu şekilde mi? yani banyonun yerlerini sildiğiniz vileda ile evin geri kalan yüzeyinide siliyor musunuz? (temizlik konusunda takıntılıyım sanırım)
siz yazınca baktım da pratik görünüyor denk gelirsem alacağım bendeaynen vileda ile resmen sinir hastası olmuştum ama şimdi vileda ultramax aldım harika herşeyi topluyor tertemiz yapıyor yerleri
Banyom odadan belki daha temiz surekli yikarm camasur suyuyla ve pislencegi bir durumda olmuyr dusakabn var yerler ztn paspas kesinlikle 2 gun gecmedn yikarm bir gun zehirlencm ama bakalm hayatta ztn pislenmesinre goz yumam pislenmedn yikarm hatta bi kac saat once bolca yikandi
He bizim koca beni bekliyo :) benim yolumdaha uzak olduğu için ben geç geliyorum :)
siz yazınca baktım da pratik görünüyor denk gelirsem alacağım bende
Kendi yiyo :) ben gelince kendime ısıtıyorum :)o da iyimiş yemekleri hiç değilse ısıtır![]()
Merhababu yeni çıkan vileda mop var ben bundan kullanmaya başladım ve önceden vileda ile çektiğim çileye yanıyorum ürünün adı
vileda ultramax
Merhaba
Vileda ultramaxı araştırdım. Çok begendim ama galiba turkiyede yok. Yabanci sitelerde çıktı çünkü. Siz nerden aldiniz acaba
fiyatı ne kadar acaba? çok hoşuma gitti bende böyle bişey arıyorumMerhaba, ben Metro alisveris merkezinden aldim internetten bakabilirsiniz