• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yer Temizliği Hakkında

exelanss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
4.061
3.151
173
kızlar merhaba konuyu doğru yere açmışımdır umarım;

annemden kalma bir alışkanlık acaba herkes mi böyle mi yapıyor akıl almak istedim.
bende banyo için ayrı ve evin geri kalan yerleri için ayrı vileda var bu bazen bana hem işkence oluyor hemde banyom küçük baya bi yer kaplıyor sizde de bu şekilde mi? yani banyonun yerlerini sildiğiniz vileda ile evin geri kalan yüzeyinide siliyor musunuz? (temizlik konusunda takıntılıyım sanırım o_O)

Tabiki ayrı olması lazım. Ben vileda kullanmıyorum banyoda bezle siliyorum.

bu yeni çıkan vileda mop var ben bundan kullanmaya başladım ve önceden vileda ile çektiğim çileye yanıyorum ürünün adı
vileda ultramax

bu yeni çıkan vileda mop var ben bundan kullanmaya başladım ve önceden vileda ile çektiğim çileye yanıyorum ürünün adı
vileda ultramax

Güle güle kullanın. Ama fark etmez ben yine de banyoya değen şeyi diğer odalarda kullanamam. Zaten odalarda genellikle buharlı temizleyici kullanıyorum.

evet orası öyle ama şu mantık ile düşünüyorum sonuçta banyoda paspas var yani diğer odalara bastığımız terlik ile banyoya girip çıkıyoruz hani ordakini yine başka yerlere taşımış oluyoruz

tabi banyoda paspas kullanmayanlar terlik kullananlar için bu durum farklı ama ıslak zeminden nefret ettiğim için sürekli paspaslı ve kuru kullanmaya çalışıyoruz

annemden kalma bir alışkanlık acaba herkes mi böyle mi yapıyor akıl almak istedim.
bende banyo için ayrı ve evin geri kalan yerleri için ayrı vileda var bu bazen bana hem işkence oluyor hemde banyom küçük baya bi yer kaplıyor sizde de bu şekilde mi? yani banyonun yerlerini sildiğiniz vileda ile evin geri kalan yüzeyinide siliyor musunuz? (temizlik konusunda takıntılıyım sanırım o_O)
benımde ayrı :)
banyoya degdırdıgım seyle asla evı silemem
hos banyoyu yıkıyorum evıde elımle sılıyorum ama acıl durumlarda kullandıgım vıledanın 2 sıde ayrı evet
banyoda kullandıgım vıleda banyo kapısının arkasında asılı; paspas vıleda gıbı seylerı asmak ıcın bı aparat var kapımın arkasında orda
evı sılmek ıcın kullandıgım kova vıleda falanda ebevyn banyoımda ayrı :) dolayısıyla karısmıyor
farklı renkte alıp takıbınıde yapabılırsın

evet orası öyle ama şu mantık ile düşünüyorum sonuçta banyoda paspas var yani diğer odalara bastığımız terlik ile banyoya girip çıkıyoruz hani ordakini yine başka yerlere taşımış oluyoruz

Hımm biz banyoya da terlikle girmiyoruz oranın ayrı terliği var... Sen aynı paspası kullanmak istiyorsun sanki de birisi onaylasın istiyorsun. :)

benımde ayrı :)
banyoya degdırdıgım seyle asla evı silemem
hos banyoyu yıkıyorum evıde elımle sılıyorum ama acıl durumlarda kullandıgım vıledanın 2 sıde ayrı evet
banyoda kullandıgım vıleda banyo kapısının arkasında asılı; paspas vıleda gıbı seylerı asmak ıcın bı aparat var kapımın arkasında orda
evı sılmek ıcın kullandıgım kova vıleda falanda ebevyn banyoımda ayrı :) dolayısıyla karısmıyor
farklı renkte alıp takıbınıde yapabılırsın

maalesef banyomda gider var ama dolaplar yere kadar olduğu için yıkayamıyorum yoksa elbette yıkamak çok daha hijyenik benim ebevyn banyom yok maalesef ve banyomda çok ufak bitanesini duşun içine koyuyorum diğerini maalesef bi odaya koymak zorunda kalıyorum ama mantıken baktığında banyoya basıyoruz sonra diğer odalara...

Hımm biz banyoya da terlikle girmiyoruz oranın ayrı terliği var... Sen aynı paspası kullanmak istiyorsun sanki de birisi onaylasın istiyorsun. :)

yok yahu 2 ayrı paspasım var fakat külfet oluyor bi süre sonra birde yukarıda yazdım evim küçük koyacak yerim sıkıntı :( acaba ben mi yanlış yapıyorum diye sormak istedimo_O

yok yahu 2 ayrı paspasım var fakat külfet oluyor bi süre sonra birde yukarıda yazdım evim küçük koyacak yerim sıkıntı :( acaba ben mi yanlış yapıyorum diye sormak istedimo_O

Mikrofiberbezlerle siliver sık sık. Her banyodan sonra silsen bile yeter.ben oyle yapıyorum 2 gune bir falan siliyorum. Banyoya girdiğin terlikle diğer odalara gitme olur biter. Ya da birinin kovasını at tek kova kullan. :)

maalesef banyomda gider var ama dolaplar yere kadar olduğu için yıkayamıyorum yoksa elbette yıkamak çok daha hijyenik benim ebevyn banyom yok maalesef ve banyomda çok ufak bitanesini duşun içine koyuyorum diğerini maalesef bi odaya koymak zorunda kalıyorum ama mantıken baktığında banyoya basıyoruz sonra diğer odalara...
ben hergun banyoyu temızlıyorum
banyo kapısı onunde paspasda var
banyodan dırek odaya gecerken ayak altını sılebılmek ıcın
banyo da ekstra terlıkde var gerekırse dıye

ben banyoyu vileda ile silmiyorum ya, kıl tüy oluyor vileda ile toplayamıyorum onları en iyisi normal bez hem yer de kaplamıyor

ben hergun banyoyu temızlıyorum
banyo kapısı onunde paspasda var
banyodan dırek odaya gecerken ayak altını sılebılmek ıcın
banyo da ekstra terlıkde var gerekırse dıye

evet evet wc lavabo zaten hergün temizlik gerektiriyor ama bizde gündüz kimse evde yok eşimde bende çalışıyoruz akşam eve gittiğimizde de şöyle bir siliyorum dip temel hafta sonu oluyor genelde ama banyoda yerde paspas ve kuruluk hoşuma gidiyo benim :)

ben banyoyu vileda ile silmiyorum ya, kıl tüy oluyor vileda ile toplayamıyorum onları en iyisi normal bez hem yer de kaplamıyor

aynen vileda ile resmen sinir hastası olmuştum ama şimdi vileda ultramax aldım harika herşeyi topluyor tertemiz yapıyor yerleri

Hayır benim öyle değil. Bütün evi banyo dahil süpürür sonra evi siler en son banyoyu silerim

Aynen öyle canım sonuçta banyo paspasına basarken terlikle çıplak yere basarken ayağını omzuna almıyosun :)

Back