Yeniyim diye

Ckc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
31
0
86
Ankara
x

Son düzenleme:
Nasıl yani?

Kim ne yapıyor sana anlamadım ben?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:44: :44: :44: hmmm

Kimse takmadı işte yazdıklarımı ya bozuldum 😿

Hoşgeldin. Kime ne tavsiye verdin de dinlememişler ki, daha sadece 7 mesajın var forumda...

Boşver, bir tavsiyeni beğenmeyen olur, diğeri başkasının çok işini görür. İnsanlar burada bişeyler danışıyor, herkes kendine göre doğruyu öneriyor. İstediğini şeçip uygulamak konu sahibi arkadaşın bileceği iş. Dayatma yok, üzülüp kırılma yok

.

Hmm öyle mi diyorsunuzz

Ama sen de çok çabuk alınmışsın.Burada konular açılıyor,bir sürü sayfalarca yorumlar yazılıyor.
Konu sahipleri her bir mesaja cevap yazmıyorlar.Veya bir yorumu beğenip,tamam öyle yapayım,başka yoruma gerek yok diye konuyu kapatmıyorlar.
Hemen cevap alamadın diye üzülme yani...

Doğru diyorsunuz ya haklısınız 🙈

anneden gelen birikim farklı, yaşanmışlıklar farklıdır ablacığım.. hani ne derler, tecrübe; hayatta yediğin kazıkların toplamıdır.. tecrübe edinmek için bazen yaşamak şarttır yani ama üzülme, daha 18 yaşındasın nasıl olsa bir sürü kazık yiyeceksin hayattan

Doğum tarihiniz görünmüyor ki sitede. Nerden bilsin insanlar 18 olduğunuzu. Eğitim durumunuz da yüksek lisans görünüyor. Ben 22-23 diye tahmin ederdim. Her yoruma her zaman cevap yazılmayabiliyor. Üzerinize alınmanıza gerek yok bence. Hele alıntı yapmadıysanız bildirim de olmaz araya kaynayabilir yazdıklarınız.

mesajlarına baktım.
kv konusuna yorumlar yazmışsın. ve herkesde kendi düşüncelerini yazmış senden sonra.
sende beni niye takmıyorsunuz demişsin konuda.
şimdi bu sitede insanlar yorum yapar konuya. farklı olan yada o yoruma ters bakan alıntı yapar yazar o mesajla alakalı düşüncesini. yada mesaj yazarsın yada mesajlar . konudan çıkarsın.
illaki birileri senin mesajlarına yorum yapacak ,alınttı yapacak diye bir şey yok.
boşuna alınmışsın.
bak senelerin üyesiyim.
konulara mesaj yazarım.bazen alıntı yaparlar bazende o konuda mesajııma alıntı yapılmaz. yazan olmaz. bu kıstas değil anlayacağın

Son düzenleme:
Kimse takmadı işte yazdıklarımı ya bozuldum ��

Ama bu tavırla cidden yaşının küçük olduğu anlaşılıyor. Bir de alıntı yapmanı tavsiye ederim. Cevap vermek istediğin kişinin yorumunun altında "Alıntı ile cevapla" var. Ona tıklarsan o yorumu alıntılarsın be alıntıladığın insana da bildirim gider. Bazen 10 sayfa konu olunca araya kaynayabiliyor yazılanlar.

Son düzenleme:

Tecrübe edinerek öğrendiğim o kadar çok şey var ki aslında anlatsam roman olur inanın 😌

fake dedektörleri ya çok biliolar
iftira etmeyin ayıp

Çok teşekkür ederim, zaten böyle böyle öğrenicem öyle değil mi 😁

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…