Yeniyim diye

Kimse beni dinlemiyor ühüü ühüü çocukça değil mi?
Yorumu tavsiyeni yazarsın ve geçersin,ister dikkate alır ister almaz bu konu sahibesinin bileceği iş.

Çok teşekkür ederim, zaten böyle böyle öğrenicem öyle değil mi 😁

Öyle.
Sakın bu konundaki yorumlara da alınma. Aslında çok daha sert yorumlar olur. Senin konun çok sevimli geldi demek ki insanlara yoksa BDV'ye (Bir derdim var bölümünün kısa adı) böyle konu açmak yasak aslında.

hemen görsel olarak açıklayalım konu sahibine bu şekilde oluyor yanii..
ben alıntılıyorum şuanda..
ama bi başkası okumaya bile bilir..

Bi daha yapmayalım böyle şeyler
Konu sahibi çok üzülüyo sonra
Oysaki annesinden neler öğrenmiş te gelmiş
Engin tecrübelerine kıymet vermek lazım babında 'tamam' dedim yani uyarısını dikkate alacağım

bence fake değil. sadece fazla alıngan.

Cidden burdada mı gösterdim bu huyumu one hayret ettim şu dakika 😁 sorunları fazla abartmak gibi bir huyumda var fake değilim ayrıca gerçi fake bir insan da fake değilim diye bilir o da ayrı tabi 😁

Yok bence de fake değil ama kimse fake demeden fake demek de moda olmuş falan denilmiş. Ben mi kaçırdım diye baktım ama göremedim.

bende göremedim sadece bir arkadaş okullar açılsa keşke tarzı birşey yazmış ondan sonra fake mevzusu açılmış

Çooook teşekkür ederimmm😊

bende göremedim sadece bir arkadaş okullar açılsa keşke tarzı birşey yazmış ondan sonra fake mevzusu açılmış
Onu neden yazdı dalga mı geçti orayı bende anlamadım

Cidden burdada mı gösterdim bu huyumu one hayret ettim şu dakika 😁 sorunları fazla abartmak gibi bir huyumda var fake değilim ayrıca gerçi fake bir insan da fake değilim diye bilir o da ayrı tabi 😁

güldüm ama alınmazsın demi bunada

erol büyükburç gibi alınacak bir olay yok .saksı değilim ben ne var dinlemesin seni yorumunu..çok mu zatı muhterem bir kişi sanıyorsun tüm forumdakileri

çok şeker yazmışsın bayıldım...
sen yaz yorumunu çık takip etmene gerek yok...

daha dün sizde dinledim ya. hemde gitarınla

seside güzel yavrumun boşuna sanatçı ruhlu dememişim demek sur a yirim

açıkkcası dinlese napcak ana babasını dinlemiyorlar ailesini kaale almıyorlar beni almasa takmam pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…