- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.014
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence fake değil. sadece fazla alıngan.Bir fakedir gidiyor ama kimse fake dememişki konu sahibine.
Çok teşekkür ederim, zaten böyle böyle öğrenicem öyle değil mi 😁
mesajlarına baktım.
kv konusuna yorumlar yazmışsın. ve herkesde kendi düşüncelerini yazmış senden sonra.
sende beni niye takmıyorsunuz demişsin konuda.
şimdi bu sitede insanlar yorum yapar konuya. farklı olan yada o yoruma ters bakan alıntı yapar yazar o mesajla alakalı düşüncesini. yada mesaj yazarsın yada mesajlar . konudan çıkarsın.
illaki birileri senin mesajlarına yorum yapacak ,alınttı yapacak diye bir şey yok.
boşuna alınmışsın.
bak senelerin üyesiyim.
konulara mesaj yazarım.bazen alıntı yaparlar bazende o konuda mesajııma alıntı yapılmaz. yazan olmaz. bu kıstas değil anlayacağın
bence fake değil. sadece fazla alıngan.
bence fake değil. sadece fazla alıngan.
Yok bence de fake değil ama kimse fake demeden fake demek de moda olmuş falan denilmiş. Ben mi kaçırdım diye baktım ama göremedim.
Öyle.
Sakın bu konundaki yorumlara da alınma. Aslında çok daha sert yorumlar olur. Senin konun çok sevimli geldi demek ki insanlara yoksa BDV'ye (Bir derdim var bölümünün kısa adı) böyle konu açmak yasak aslında.
Onu neden yazdı dalga mı geçti orayı bende anlamadımbende göremedim sadece bir arkadaş okullar açılsa keşke tarzı birşey yazmış ondan sonra fake mevzusu açılmış![]()
Cidden burdada mı gösterdim bu huyumu one hayret ettim şu dakika 😁 sorunları fazla abartmak gibi bir huyumda var fake değilim ayrıca gerçi fake bir insan da fake değilim diye bilir o da ayrı tabi 😁
daha dün sizde dinledim ya. hemde gitarınlaben 3 yıldır buradayım
benı de dınleyen yok![]()
ben 3 yıldır buradayım
benı de dınleyen yok![]()
daha dün sizde dinledim ya. hemde gitarınla![]()
daha dün sizde dinledim ya. hemde gitarınla![]()
ben dinlerim sur bir konuş sen yivrummm
bende eskilerden beri sitedeyim ama var mı bilemicem banlatan çok![]()