Yeniyim diye

işte annenin tecrübeleriyle olgun olamayacağının kanıtı..

Sen beni yargılıyosun ediyosun da merak ediyorum kaç yaşındasın ve ne kadar olgunsun, sen insanların sana atar yaptığında susuyorsan kendi düşüncemi söylüyorum ezilerek büyümüşsün saygısızlıktan hiç hoşlanmam ama bana yapılan bi saygısızlık veya haksızlığa da tahammülüm yoktur şurda insanlar eğleniyo resmen senin yaptığın saçma harekete bak yaptığın hareketler asıl senin hiç olgunlaşmadığını gösteriyo çocukmusun ya dedirten sensin bence

yeni üyesin
18 yaşındasın
böyle bir konu açıyorsun
ne zaman ne olmuş olabilir de dayanamayıp böyle dertleniyorsun?

ilginç !

işte biz böyle mesajları kibliyoruz.. ben atar yapmam tatlı kız, lafı gediğine koyarım

Ayakta alkışlıyorum...

Siz eğer yaşayarak öğreniyorsanız herşeyi yazık derim çünkü o kadar sıkıntılardan ders çıkarıp gördüğğnüz yapılan hataları boşverip benim derdim değil derseniz bir gün sizin başınıza geldiğinde ders çıkarmalıydım dersiniz sonrada o derdinizle ortada kalırsınız

Yahu ben eglenmeden dalga gecmeden yorum yaptim, bana da atar yaptin ablasi.
Gulucuk koymadigim icin oluyor bunlar di mi. Canimli cicimli konusmadigim icin.
Bence sen daha asabisin, yorumlarimi dinlemiyorsunuz diye konu acan ben degilim sonucta.

yeni üyesin
18 yaşındasın
böyle bir konu açıyorsun
ne zaman ne olmuş olabilir de dayanamayıp böyle dertleniyorsun?

ilginç !

GERÇEKTEN DERTLER YAŞLAR İLERLEDİKÇE Mİ ORTAYA ÇIKAR BU SORUNUN CEVABINI VERİN BANA, küçük yaşta tecavüz edildiniz mi kardeşiniz kanser oldumu çok küçükken amansız bi hastalığa yakalandınız mı, ya saçma sapan konuşup benim sinirimi bozmayın allah aşkına gidin azıcık olgunlaşın ya insanlar neler yaşıyo küçücük yaşta siz bana gelmiş 18yaşında ne yaşamış olabilirsin diyorsunuz insanlar yiyecek yemek bulamıyo doğduğundan itibaren dilendirilen küçük çocuklar var birazcık düşünün böyle saçma sapan şeyler de yazmayın

Hı hı...:114::114::114::114: Peki..:86::86::86::86:

Konu sahibi ben 19 yaşındayım burada bir sürü 18-19 yaşında insan var ama hiçbirimiz senin gibi alınıp konu açmadık. Bence sen BDV'ye bir konu aç çok alınganım ne yapabilirim diye.

Bence biraz kendine gel,saygılı ol.
Şu yazdıklarından sonra neden yazdıkların önemsenmiyor anlamış olduk.

oyy oyy oyyyy
kıyamam ben sana

Bence biraz kendine gel,saygılı ol.
Şu yazdıklarından sonra neden yazdıkların önemsenmiyor anlamış olduk.

Yazdığım yorumları çoğunuzun yapamayacağına eminim salla gitsin diyeceğinize eminim yani açın da okuyun yazdığım yorumları kim olgunmuş görelim bana saygısızlık yapılan anda durmam belki de bu yüzden asabiyimdir

senin açtığın konuyla bu yazdıklarının ne alakası var.Duygu sömürüsü mü yapıyorsun,anlamadım.Küçük şımarık çocuklar gibi konu açıyorsun ,sonra dertlerini yazıyorsun.Madem öyle en baştan yazsaydın da biz de derdini paylaşsaydık.Kimse müneccim değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…