heh işte böyle atarlarla cevap alacağın tek mesajların bu konuda olcak ckc..
heh işte böyle atarlarla cevap alacağın tek mesajların bu konuda olcak ckc..
Atar yaparlarsa ben de atar yaparım sorun değil ki
işte annenin tecrübeleriyle olgun olamayacağının kanıtı..
işte annenin tecrübeleriyle olgun olamayacağının kanıtı..
Sen beni yargılıyosun ediyosun da merak ediyorum kaç yaşındasın ve ne kadar olgunsun, sen insanların sana atar yaptığında susuyorsan kendi düşüncemi söylüyorum ezilerek büyümüşsün saygısızlıktan hiç hoşlanmam ama bana yapılan bi saygısızlık veya haksızlığa da tahammülüm yoktur şurda insanlar eğleniyo resmen senin yaptığın saçma harekete bak yaptığın hareketler asıl senin hiç olgunlaşmadığını gösteriyo çocukmusun ya dedirten sensin bence
Ayakta alkışlıyorum...
Sen beni yargılıyosun ediyosun da merak ediyorum kaç yaşındasın ve ne kadar olgunsun, sen insanların sana atar yaptığında susuyorsan kendi düşüncemi söylüyorum ezilerek büyümüşsün saygısızlıktan hiç hoşlanmam ama bana yapılan bi saygısızlık veya haksızlığa da tahammülüm yoktur şurda insanlar eğleniyo resmen senin yaptığın saçma harekete bak yaptığın hareketler asıl senin hiç olgunlaşmadığını gösteriyo çocukmusun ya dedirten sensin bence
yeni üyesin
18 yaşındasın
böyle bir konu açıyorsun
ne zaman ne olmuş olabilir de dayanamayıp böyle dertleniyorsun?
ilginç !
Siz eğer yaşayarak öğreniyorsanız herşeyi yazık derim çünkü o kadar sıkıntılardan ders çıkarıp gördüğğnüz yapılan hataları boşverip benim derdim değil derseniz bir gün sizin başınıza geldiğinde ders çıkarmalıydım dersiniz sonrada o derdinizle ortada kalırsınız
Toplu olunca ped kalmamış. Sen de var mı fazladan canım?Toplu regl günü
Yeniyim diye kimse tavsiyelerimi dinlemiyor fakat bende çok birikim var 18yaşında olmamı da hesaba katmayın lütfen annemden gelen birikimlerim sayesinde her konuda bir bilgim var sayıla bilir siz böyle yapınca ben çok üzülürüm
Bence biraz kendine gel,saygılı ol.
Şu yazdıklarından sonra neden yazdıkların önemsenmiyor anlamış olduk.
GERÇEKTEN DERTLER YAŞLAR İLERLEDİKÇE Mİ ORTAYA ÇIKAR BU SORUNUN CEVABINI VERİN BANA, küçük yaşta tecavüz edildiniz mi kardeşiniz kanser oldumu çok küçükken amansız bi hastalığa yakalandınız mı, ya saçma sapan konuşup benim sinirimi bozmayın allah aşkına gidin azıcık olgunlaşın ya insanlar neler yaşıyo küçücük yaşta siz bana gelmiş 18yaşında ne yaşamış olabilirsin diyorsunuz insanlar yiyecek yemek bulamıyo doğduğundan itibaren dilendirilen küçük çocuklar var birazcık düşünün böyle saçma sapan şeyler de yazmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?