- 24 Ağustos 2022
- 4.429
- 16.252
- 138
- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Site nereden tutsak elimizde kalıyor allaaamBuldum buldum ama degismiyor hicbir sekilde, her renge aldim ama tema siyah kaliyor. Uygulamamda da gece modu kapali ustelik, hatta telefonumda genel olarak gece moduda kapali.
PffffSite nereden tutsak elimizde kalıyor allaaam
Bu sürekli küçük büyülmesi hiç kullanışlı değil diğer boyutu iyiydi . Ve reklamlar titriyor ekranı kullanmaya izin vermiyorOkuyup not almaya devam ediyorum, profillerde bu konuyu konuşanlar varsa bu topiğe yönlendirir misiniz?
Profillerdeki şikayetleri takip etmemiz mümkün değil çünkü, herkes buradan yazarsa not alıp iletmem kolay olur
Güncellemeseniz sizin için de daha iyiymiş sanki, ne çok aksilik çıktı. Eski güncellemelerde bunları yaşadığımızı hiç hatırlamıyorum. Allah kolaylık versinŞu an hiçbirimizin konu ve mesajları tam gözükmüyor, güncelleme sonrası milyonlarca mesaj ve konuyu yeniden sisteme yükleme işlemi uzun sürüyor, ki her güncelleme sonrası yaşanan bir durum, tüm veriler işlensin hepsi gözükecek
Temada ileri deyince Light butonu var. Ona basman gerekiyor, aydınlık ve karanlık moddan oBibi tema ayarlari alttaydi degil mi? Isin kotusu orada gozukmuyor bende, diger kisimlari bir kurcalayim.
Edit: tema ayarlari kismini buldum bu siyahlik asla değişmiyor ne yazikki
Ay evet bibi ogretti yaptım ama ben hic oraları kurcalamamistim kendi kendine öyle oldu ona sasirdim.Temada ileri deyince Light butonu var. Ona basman gerekiyor, aydınlık ve karanlık moddan o
Benimki de maviden pembeye dönmüştü. Kaç tıl oldu o ayarı yapalı, yerini yeniden bulana kadar epey uğraştımAy evet bibi ogretti yaptım ama ben hic oraları kurcalamamistim kendi kendine öyle oldu ona sasirdim.
Mutlaka güncellenmesi gerekiyordu, göz ardı edilebilecek veya pas geçilecek bir güncelleme değildi o yüzden mecbur yapıldı, diğer güncellemelerden farklı bu ve sitenin her bir özelliği için ince ayar gerekiyor, o da zaman alıyor tabii.Güncellemeseniz sizin için de daha iyiymiş sanki, ne çok aksilik çıktı. Eski güncellemelerde bunları yaşadığımızı hiç hatırlamıyorum. Allah kolaylık versin
Androidlerde kadın gündemi ve profil mesajları sayfası dışındakiler telefon boyutuna döndü. Ben rahatça görüyorum. Bdv başlığı altındaki konular normal görünüyor meselaŞu ekran düzelsin valla ben başka bişi istemiyorum masaüstü modundan nefretttttt
Yok ıphoneda düzelmeAndroidlerde kadın gündemi ve profil mesajları sayfası dışındakiler telefon boyutuna döndü. Ben rahatça görüyorum. Bdv başlığı altındaki konular normal görünüyor mesela
Tüm sorunlar hem bu topikten hem dm’den adminlere iletildi, umuyorum gözümden kaçan bir sorun olmamıştır ama hepsini madde madde ilettim.Androidlerde kadın gündemi ve profil mesajları sayfası dışındakiler telefon boyutuna döndü. Ben rahatça görüyorum. Bdv başlığı altındaki konular normal görünüyor mesela
Şiir gibi alt alta yazışmalara başlıcak herkes kimyon hanım :)Yok ıphoneda düzelme((
HahahaŞiir gibi alt alta yazışmalara başlıcak herkes kimyon hanım :)
İphone düşmanlığımın kaymağını yiyorum şu an o zamanYok ıphoneda düzelme((
Evet bakınHahaha
Güzel
Olabilir
Deneyelim mi?
Paltocum
Ay bende de android ama düzelme olmadıAndroidlerde kadın gündemi ve profil mesajları sayfası dışındakiler telefon boyutuna döndü. Ben rahatça görüyorum. Bdv başlığı altındaki konular normal görünüyor mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?