Yenilikler ?

Okuyup not almaya devam ediyorum, profillerde bu konuyu konuşanlar varsa bu topiğe yönlendirir misiniz?
Profillerdeki şikayetleri takip etmemiz mümkün değil çünkü, herkes buradan yazarsa not alıp iletmem kolay olur
Bu sürekli küçük büyülmesi hiç kullanışlı değil diğer boyutu iyiydi . Ve reklamlar titriyor ekranı kullanmaya izin vermiyor

Anasayfada profil mesajlarının üzerinde "latest items" kısmı gelmiş. Orayı isteğe bağlı kapatma yeri gelirse sevinirim.

Güncellemeseniz sizin için de daha iyiymiş sanki, ne çok aksilik çıktı. Eski güncellemelerde bunları yaşadığımızı hiç hatırlamıyorum. Allah kolaylık versin

Bibi tema ayarlari alttaydi degil mi? Isin kotusu orada gozukmuyor bende, diger kisimlari bir kurcalayim.

Edit: tema ayarlari kismini buldum bu siyahlik asla değişmiyor ne yazikki
Temada ileri deyince Light butonu var. Ona basman gerekiyor, aydınlık ve karanlık moddan o

Güncellemeseniz sizin için de daha iyiymiş sanki, ne çok aksilik çıktı. Eski güncellemelerde bunları yaşadığımızı hiç hatırlamıyorum. Allah kolaylık versin
Mutlaka güncellenmesi gerekiyordu, göz ardı edilebilecek veya pas geçilecek bir güncelleme değildi o yüzden mecbur yapıldı, diğer güncellemelerden farklı bu ve sitenin her bir özelliği için ince ayar gerekiyor, o da zaman alıyor tabii.

Sizin nezdinizde bu topiği okuyan herkese yazmış olayım, bu güncelleme olmazsa olmazdı, güncelleme yapılırken ya site 3-5 gün kapalı kalacaktı ya da hepimiz sitede aktif olup konu da açabilecektik mesaj da yazabilecektik.

Adminler hem bizi düşündüğü için siteyi hemen aktif ettiler hem de bizler sitedeyken hangi özelliklere ne kadar ince ayar çekmek lazım kullanıcı olarak bizim yönlendirmemiz daha yerinde bir durum olacaktı.

Hepimiz biraz dişimizi sıkacağız ve gerçekten adminlere Allah kolaylık versin, bir sürü ayarla uğraşacaklar sağ olsunlar.

Şu ekran düzelsin valla ben başka bişi istemiyorum masaüstü modundan nefretttttt
Androidlerde kadın gündemi ve profil mesajları sayfası dışındakiler telefon boyutuna döndü. Ben rahatça görüyorum. Bdv başlığı altındaki konular normal görünüyor mesela

Androidlerde kadın gündemi ve profil mesajları sayfası dışındakiler telefon boyutuna döndü. Ben rahatça görüyorum. Bdv başlığı altındaki konular normal görünüyor mesela
Tüm sorunlar hem bu topikten hem dm’den adminlere iletildi, umuyorum gözümden kaçan bir sorun olmamıştır ama hepsini madde madde ilettim.

Sırayla yapılacaktır, yönetim adına anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…