- 1 Kasım 2021
- 1.474
- 849
- 73
- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Sayfa normal boyutuna döndüHanımlar,
sorun diye bildirdiklerinizden hangileri düzeldi hangileri düzelmedi yazar mısınız?
KK sayfaları boyut olarak normale döndü mü mesela?
Bide latest items yazan yer kalıcı mı ?Hanımlar,
sorun diye bildirdiklerinizden hangileri düzeldi hangileri düzelmedi yazar mısınız?
Anlayamadım, latest items dediğiniz nedir tam olarak ?Bide latest items yazan yer kalıcı mı ?
Buradan bahsediyor kadın gündemi kısmında son yorum yapılan konuların altındaAnlayamadım, latest items dediğiniz nedir tam olarak ?
Sayfa normal boyutuna döndü, masaüstü görünüm düzeldiHanımlar,
Çok teşekkür ederim mune abla beni âmââ olmaktan kurtardığın içinHanımlar,
Açılan eski konular geri gelmişHanımlar,
Benim telefonda sorun yok, bildirimler yerinde duruyor. Daha doğrusu kayboluyor ama ekranı azıcık oynatınca yeniden çıkıyor.Birde bildirimler için hala benim gibi yukarı çıkmak zorunda kalan var mı
Ya bende nasıl biliyo müsün benimkide yerinde duruyor ama basınca kayboluyor sürekli tam görmek için en yukarı çıkmam gerekiyorBenim telefonda sorun yok, bildirimler yerinde duruyor. Daha doğrusu kayboluyor ama ekranı azıcık oynatınca yeniden çıkıyor.
Allahım heryerde ay gibi parlıyorum ne kadar güzel karı bu yaÖrnek olarak bibinin duvarına bişey yazdım oda bişey yazdı diyelim ona bakmak için sayfanın en başına çıkmam gerekiyor yani buraya bibi kusıra bakma nolur Eki Görüntüle 3531224
Onu ayarlaman lazım hop kısa basip çekicen parmakları çalıştıralım egzersiz yaptıralim diye yapmişlar benceBeğen butonuna uzun basınca halâ ifadelerin üzerinde yeni sekme aç, url kopyala gibi sağ tuş komutları çıkıyor
Maşallahhhhhhhhh efendim diyelim bizAllahım heryerde ay gibi parlıyorum ne kadar güzel karı bu ya
Ama ben sadece beğene basmak istemiyorum kiOnu ayarlaman lazım hop kısa basip çekicen parmakları çalıştıralım egzersiz yaptıralim diye yapmişlar bence
Tamam işte kısa basıcan ayarlican onu başarabilirsin sana güveniyorumAma ben sadece beğene basmak istemiyorum kiüzgün ve kızgın da koymak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?