Merhaba arkadaşlar Buda çok çok yeniyim Bende 12 ocakta transfer oldum süreç benim için çok hızlı geçti 30 günde falan muayene adet ilaçlar opu kanlar derken transfere geldik. Bugün 4. Günümün ilk saatleri. Sabah saçmalayarak kaset test yaptım vee tabi ki negatifi gördüm. Aslında güçlü olduğumu sanarken gördüm ki çok zayıfmışım sürekli ağlamak istiyorum. Pozitif kesinlikle düşünemiyorum. Anca kadın kadının halinden anlar diyorum hadi gelinde birbirimize derman olalım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yenilere tecrübelilerden destek 🥰🤲🏻
- Konu Sahibi hmsre16
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Nisan 2021
- 2.948
- 7.416
- 108
- 23 Aralık 2021
- 1.362
- 841
- 43
- 25
Ne kadar stres yapma desemde insanın elinde dğül stres yapıyor Morelini yüksekte tut herşeyin vakti ve zamanı var. Benim prolaktin hormonu yüksek ti düşürmeden çozugun olmaz dediler ve cuma günü öğrendim ki hamileyim tabi daha 2 haftalık flanmış 87.2 çıktı çünkü inşallah turunur ve inşallah sağlıkla doğar. O yüzden Allah varsa umut hep varMerhaba arkadaşlar Buda çok çok yeniyim Bende 12 ocakta transfer oldum süreç benim için çok hızlı geçti 30 günde falan muayene adet ilaçlar opu kanlar derken transfere geldik. Bugün 4. Günümün ilk saatleri. Sabah saçmalayarak kaset test yaptım vee tabi ki negatifi gördüm. Aslında güçlü olduğumu sanarken gördüm ki çok zayıfmışım sürekli ağlamak istiyorum. Pozitif kesinlikle düşünemiyorum. Anca kadın kadının halinden anlar diyorum hadi gelinde birbirimize derman olalım
Yaa nasıl sevindim inşallah benimde öyle olur 2 tane 5aa kalite embriyo konuldu bana hatta zarından ayrılıyormuş lar çok anlamıyorum doktorum çok iyi dedi ama bende ki negatifliğe engel olamıyorum . Senin için çok çok sevindim ama Rabbim iki kuzunu da sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah
Süper kendiliğinden hemde ne güzel çok sevindim canım ama dediğin gibi ne kadar uzak durmak istesemde stres oluyorum maalesef. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın meleğiniNe kadar stres yapma desemde insanın elinde dğül stres yapıyor Morelini yüksekte tut herşeyin vakti ve zamanı var. Benim prolaktin hormonu yüksek ti düşürmeden çozugun olmaz dediler ve cuma günü öğrendim ki hamileyim tabi daha 2 haftalık flanmış 87.2 çıktı çünkü inşallah turunur ve inşallah sağlıkla doğar. O yüzden Allah varsa umut hep var
- 23 Aralık 2021
- 1.362
- 841
- 43
- 25
Allah razı olsun canım Allah sanada nasip etsin Allahın izniyle tutunur ve sağlıkla doğar sizede tez zamanda hamile olmayı nasip etsin RabbimSüper kendiliğinden hemde ne güzel çok sevindim canım ama dediğin gibi ne kadar uzak durmak istesemde stres oluyorum maalesef. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın meleğini
Kacinci gun embriyosuydu 8.gun negatif cikti acaba? Benim de 5.gun iki tane konuldu da 8.gun bakarim diyodumBen de 8.gün dayanamayıp test yapmıştım ve negatifti. Tüm umudum tükenmişti ve o 4 gün çok zor geçti. 12.gün kan testinde pozitifti ve ikizlermiş hatta
- 9 Nisan 2021
- 2.948
- 7.416
- 108
3.gün embriyosu taze transferdiKacinci gun embriyosuydu 8.gun negatif cikti acaba? Benim de 5.gun iki tane konuldu da 8.gun bakarim diyodum
Benimde 5. Gün embriyosu taze transfer 2 tane konuldu inşallah sizin gibi sonuçlanır3.gün embriyosu taze transferdi
- 16 Ocak 2022
- 14
- 2
- 1
- 34
Benimde 5. Gün embriyosu taze transfer 2 tane konuldu inşallah sizin gibi sonuçlanır
- 16 Ocak 2022
- 14
- 2
- 1
- 34
Bugün 5. Günüm kızlar var mı sizce bişeylerr çok heyecanlıyım
bence varBugün 5. Günüm kızlar var mı sizce bişeylerr çok heyecanlıyım
Canım bende transferden öncede göğüslerimde hassasiyet vardı o devam ediyo bide ara ara kasık batması oldu sağ sol değişiyo . Önüm dışında bişey yok. Zaten progesteron fitilden dolayı akıntım oluyo çok fazla . Senin kaç tane transfer edildi kaliteleri neydi canımMerhaba transferi hangi tarihte oldunuz benim bugün 2.gunum şu an pek farklılık hissetmiyorum sizde bir değişiklik oldumu
Yaaa ciddi misin çok mutlu ettin beni kan vericem kafam rahat olsun die bilmiyorum karmakarışığımbence var
bence bir gün daha bekleYaaa ciddi misin çok mutlu ettin beni kan vericem kafam rahat olsun die bilmiyorum karmakarışığım
yarına testin koyulaşır
ozaman verirsin
daha erken değilmi
ama insan sabredemiyor değilmi
- 16 Ocak 2022
- 14
- 2
- 1
- 34
Bu benim 2.transferim 1. tuttu fakat kalp atışı alamadık. İlk iki deneme tekli transfer, bu da olmazsa 2li transfer olarak devam edecek. Yüksek kalitede 5.gun embriyosu inşallah güzel sonuçlar alırızCanım bende transferden öncede göğüslerimde hassasiyet vardı o devam ediyo bide ara ara kasık batması oldu sağ sol değişiyo . Önüm dışında bişey yok. Zaten progesteron fitilden dolayı akıntım oluyo çok fazla . Senin kaç tane transfer edildi kaliteleri neydi canım
Kesinlikle verdm artık ne çıkarsabence bir gün daha bekle
yarına testin koyulaşır
ozaman verirsin
daha erken değilmi
ama insan sabredemiyor değilmi
yaa hadi hayırlısı canımKesinlikle verdm artık ne çıkarsa
bize de haber ver oldumu