Yeniler eklendi & Her şey 1-5 tl & Sayfa 63'de/satılmıştır.

Teşekkür ederim gevezek ...Şuan için kendime göre bir şey bulamadım sayfanızda Daha doğrusu beğendim fakat hemen hemen aynı parçalar var gardırobumuz da :) tabi ben daha pahalıya almıştım mağazalardan keşke daha önce keşfetseydim burayı..

bit pazarı bağımlılık yapar ben buraya bakmadan mağazalara gitmiyrm artık :)) bundan sonra sık sık beklerim canım

her biri 10 tl bu fiyata bu ürünler kaçmazzz

koton yeni sezon m -l uyumlu erkek kazak,sayılı giyildi.. ilk resim kotonun sitesinden alınmıştır, ışık vurduğu için kolları açık renk görünmüş kazağın renginde solma yok.

kadife kahverengi ceket iki kez giyildi m-l beden

hakim yaka çok şık bluz sıfıra yakın m-l beden

lacivert yün hırka,düğmeleri saydam mavi ve simlidir, standart beden, tüm ürünler için 12. sayfaya bakmadan geçmeyin :)))))

Son düzenleme:
mango 36 beden çok tarz bir ceket, sayılı giyildi .. resimlerde koyu görünmüş kol kısmında leke kir yoktur.
sadeceee 15 tl

Son düzenleme:
ilk 20 tl 'lik alışveriş yapana bu çok şık incili kolye hediyee :114:

doğal kirpik görünümünde oriflame'in en çok satan ürünlerinden sadeceee 7 tl

40-42 beden soran arkadaşlarım için çok şık bir gömlek tunik gibi de kullanılabilir sadece 10 tl

canım ayakkabın kaç numara ve birkaç foto koyarmıısn topuguna bakacagımda..birde ceketin bedeni nedir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…