Yeniler eklendi & Her şey 1-5 tl & Sayfa 63'de/satılmıştır.

beğenmene çok sevimdim canımm en çıtı pıtı bluzu göndermiştim bedenine uymasına çok sevındım güzel günlerde kullan

beğenmene çok sevimdim canımm en çıtı pıtı bluzu göndermiştim bedenine uymasına çok sevındım güzel günlerde kullan

en çok erkek arkadaşım beğenicek o böyle çiçeklileri falan çok seviyor yakıştırıyor
bir ara elbisenin de üstümde fotosunu çeker gönderirim sana

en çok erkek arkadaşım beğenicek o böyle çiçeklileri falan çok seviyor yakıştırıyor
bir ara elbisenin de üstümde fotosunu çeker gönderirim sana

aa bak şimdi daha bi sevındım mutlu günlerde kullan canım resimleri merakla bekliyoruuum

canım olabilir aslında ayakkabıların çok şık ama numara değişiyor benım kalıpları bilmeden bişey diyemiyorum :26:
seninle özel bi konuşalım biz

Canm su yukardaki kahverengi sey ne bide deri detayli bi tunik vardiys gorusellimi bi ozelde

Canm su yukardaki kahverengi sey ne bide deri detayli bi tunik vardiys gorusellimi bi ozelde

sorduğun bluzler bunlar değil mi canım

bu iki ürünü de beğenmiştin daha önce sanırım, düşünürsen hepsini çok uyguna gönderirim hepsi sıfıra yakın ürünler

akşam bluzun de ayrıntılı resmini de ekleyeceğim canım hepsini ayırdım sana :)

canım yeşil bluzun arka kısmında belinde lastik var ,
pullu bluzun işlemelerinin yakından resmi de böyle

Son düzenleme:
haydi bayanlar alışverişee seçilen ürünler pazartesi yola çıkıyoor

kazak fiyatına kaşe kaban bayanlar 36-38 beden bu şık kaşe kaban sadece 30 tl

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…