Yeniler eklendi & Her şey 1-5 tl & Sayfa 63'de/satılmıştır.

sekerim mailde anlasamadik nedense..kirmizi bluz ,mavi sac orgulu triko hirka ve yanindaki hakkinda anlasamadigimiz bluz,yesil gullu olan bide pantolon kanvassa eger bi fiyat ver ozelden bana ozel:KK1:panttan vazgecebilirim heran..

sekerim mailde anlasamadik nedense..kirmizi bluz ,mavi sac orgulu triko hirka ve yanindaki hakkinda anlasamadigimiz bluz,yesil gullu olan bide pantolon kanvassa eger bi fiyat ver ozelden bana ozel:KK1:panttan vazgecebilirim heran..

mailde bı karısıklık var canım yazamadım, pantolon kanvas değil malesef :KK43: mavı ve yeşil olur zaten :KK34: soylediğin ürün bu mu? $IMG_6417.jpg bu da standart beden rahat olur,
kırmızının da olculerını yazmıstım sen kendınden bıseyle kıyasla istersen kırmızı bluzun sana olmasını çok ıstyrm ama gonderıp de uymazsa uzulurum

Son düzenleme:
mailde bı karısıklık var canım yazamadım, pantolon kanvas değil malesef :KK43: mavı ve yeşil olur zaten :KK34: soylediğin ürün bu mu? Eki Görüntüle 962515 bu da standart beden rahat olur,
kırmızının da olculerını yazmıstım sen kendınden bıseyle kıyasla istersen kırmızı bluzun sana olmasını çok ıstyrm ama gonderıp de uymazsa uzulurum

bende kirmizinin bana olmasini cok istiyorum teee ilk eklediginde sormustum beni bekliyoo:KK66: olmayacak muhtemelen ama alayim napayim:KK1: mavi hirkada kesin..bluz o evet sonunda anlastik..cok kullanildimi o? yesilin somon rengi var bende olmuyo aslinda yakismiyo ama seninkinin rengi guzelmis..pantdan vaz gectim o zaman biz kanvas giyiyoruz okulda cok resmi giyinen yok:KK66:

kirmizi,hirka,yesil ve bluz toplam fiyat aliyim

Son düzenleme:
bende kirmizinin bana olmasini cok istiyorum teee ilk eklediginde sormustum beni bekliyoo:KK66: olmayacak muhtemelen ama alayim napayim:KK1: mavi hirkada kesin..bluz o evet sonunda anlastik..cok kullanildimi o? yesilin somon rengi var bende olmuyo aslinda yakismiyo ama seninkinin rengi guzelmis..pantdan vaz gectim o zaman biz kanvas giyiyoruz okulda cok resmi giyinen yok:KK66:

inşallah olur ya kırmızı da standart beden ama kumaşı sıkı işte birazcık inşallah ıyı haberler alacagım senden :)
bluzu bır ıkı kez giydim çok salaş durdu bende o yuzden kaldırmıştım , yeşilin rengi çok tatlı duruşu bedeni sarıyor gerçi kullandıysan bılırsın de yne de yazayım dedim:KK1: yeşil bluzde kat izi gibi bişey var onu tekrar bı yıkayaym astıgım yerden iz olmuş sanırım çıkmazsa gondermıyım sana hiç ya da izin oldugu yerın yakından resmini cekerım .. rengarenk etek de aklında olsun, üzerine askılı altın sarısı bır bluzle şahane olur ben askılı gıymedığim için kombinleyemedim o eteği

Son düzenleme:
inşallah olur ya kırmızı da standart beden ama kumaşı sıkı işte birazcık inşallah ıyı haberler alacagım senden :)
bluzu bır ıkı kez giydim çok salaş durdu bende o yuzden kaldırmıştım , yeşilin rengi çok tatlı duruşu bedeni sarıyor gerçi kullandıysan bılırsın de yne de yazayım dedim:KK1: yeşil bluzde kat izi gibi bişey var onu tekrar bı yıkayaym astıgım yerden iz olmuş sanırım çıkmazsa gondermıyım sana hiç ya da izin oldugu yerın yakından resmini cekerım .. rengarenk etek de aklında olsun, üzerine askılı altın sarısı bır bluzle şahane olur ben askılı gıymedığim için kombinleyemedim o eteği

bende etek cok sevmiyorum cnm yaa..tmm yesile bakarsin ozaman zaten kucuk gelecek oyleine aliyorum:KK1:

bende etek cok sevmiyorum cnm yaa..tmm yesile bakarsin ozaman zaten kucuk gelecek oyleine aliyorum:KK1:

öylesine alınır mı :KK1: ben yarın haber edecegım sana bluzu canım inşallah olumlu yorumlarını beklıyrm ben senin kaşeyi çok gıydım vala benım ürünlerden de senin işine yarar bısey olursa cok sevınecegm yarın haberlşrz :KK34:

cok sevindim pantolanu kullanmana cnm ya:) bende seneye iznim bitsin giyecem aynisindan bemdede var:) bi tanede eskittim gecen sene:)cok begenmistimde o zaman stok yapmisi,:)mavi hirkayaxa bak cnm bende o makineden yok ugrasmiyim sonra:)

$IMG_6545.jpg

roman marka 40 beden harika şifon gömlek

$IMG_6546.jpg

3 beden cıvıl cıvıl baharlık elbise kumaşı çok kaliteli :KK34:

her biri saadece 15 tl:KK34:

kar botu hangardan almıştım çok az gıyıldı 39 numara yazıyr ama 37-38 numaraya uygundur içi yünlü sıcacık

$20140205_133933.jpg $20140205_133955.jpg $20140205_134028.jpg

taşlanmış mor renkli çok tarz bir penye mont

$20140205_133822.jpg $20140205_133855.jpg

Son düzenleme:
evet ama onun yaka işlemesini unutmuşum ben sade olsa daha ıyıymş neyse ben senın konuna bakıyrm sımdı senın sayfana yazarım beğendiğm olursa

canım yakasında payeti ben sonradan satın alıp kendim yaptım.istersen çıkaracilirsin.

X