Yeniler eklendi & Her şey 1-5 tl & Sayfa 63'de/satılmıştır.

Canım kargoyu teslim aldım paran hesapta:KK49:
Bayıldım hem tuniğe hem göderdiğin hediyeye:KK19:
Tunik tahmin ettiğimden daha da güzel geldi bir de hediye paketinde :21: Dediğin gibi lastiği biraz sıkıymış ama hallederiz onu da annemle:KK12:

Bol kazançlı satışların olsun inşallah herşey için çooook teşekkür ederim:KK19:

beğenmene çok sevimdim canımm:KK16: en çıtı pıtı bluzu göndermiştim bedenine uymasına çok sevındım güzel günlerde kullan :KK16:

beğenmene çok sevimdim canımm:KK16: en çıtı pıtı bluzu göndermiştim bedenine uymasına çok sevındım güzel günlerde kullan :KK16:

en çok erkek arkadaşım beğenicek o böyle çiçeklileri falan çok seviyor yakıştırıyor:KK17:
bir ara elbisenin de üstümde fotosunu çeker gönderirim sana :KK23:

en çok erkek arkadaşım beğenicek o böyle çiçeklileri falan çok seviyor yakıştırıyor:KK17:
bir ara elbisenin de üstümde fotosunu çeker gönderirim sana :KK23:

aa bak şimdi daha bi sevındım mutlu günlerde kullan canım resimleri merakla bekliyoruuum :KK76:

bu ürünler 2.5 tl oldu bayanlaaarr :KK76::KK76::KK76:

$IMG_6417.jpg $IMG_6412.jpg $IMG_6347.jpg $IMG_6269.jpg $kıyafet1.jpg $IMG_6342.jpg

canım olabilir aslında ayakkabıların çok şık ama numara değişiyor benım kalıpları bilmeden bişey diyemiyorum :26:
seninle özel bi konuşalım biz :KK1:

Canm su yukardaki kahverengi sey ne bide deri detayli bi tunik vardiys gorusellimi bi ozelde

Canm su yukardaki kahverengi sey ne bide deri detayli bi tunik vardiys gorusellimi bi ozelde

sorduğun bluzler bunlar değil mi canım $Resim 694.jpg $kıyafet1.jpg

bu iki ürünü de beğenmiştin daha önce sanırım, düşünürsen hepsini çok uyguna gönderirim hepsi sıfıra yakın ürünler :KK34:

$IMG_6152.jpg $IMG_6130.jpg

akşam bluzun de ayrıntılı resmini de ekleyeceğim canım hepsini ayırdım sana :)

canım yeşil bluzun arka kısmında belinde lastik var ,
pullu bluzun işlemelerinin yakından resmi de böyle

$CIMG6378.jpg $CIMG6379.jpg $CIMG6380.jpg

Son düzenleme:
haydi bayanlar alışverişee seçilen ürünler pazartesi yola çıkıyoor :KK55::KK55::KK55:

kazak fiyatına kaşe kaban bayanlar 36-38 beden bu şık kaşe kaban sadece 30 tl :KK76::KK76::KK76:

$kaban.jpg $CIMG0313.JPG

Son düzenleme:
X