Yeniler eklendi & Her şey 1-5 tl & Sayfa 63'de/satılmıştır.

Eki Görüntüle 948459 Eki Görüntüle 948460
canım ayakkabın kaç numara ve birkaç foto koyarmıısn topuguna bakacagımda..birde ceketin bedeni nedir...

ceketin bedeni 40 dı ama kendime göre daraltmıştım 38 bedene göre içinde payı var tekrar açtırılabılır sanıyorum,
ayakkabı 36 numara 37 numaraya da olur geniş kalıp, resimlerini yeniden çektim boyutlarını küçültüp ekliyorum hemen

dolgu topuk kısmının en yuksek yeri 7 cm, önde de 2 cm lık yukseklık var platform ayakkabı gıbı

bayanlar tam çeyizlik harika bir takım ablamın çeyizinden, ceyızde gorunmesi için bir kez serilmiş,
ihtiyacı olan bir arkadaşımıza gider inşallah fiyatta pazarlık payı vardır leke tutmayan kumaş ve dantel işlemesiyle çok şık çok uygun fiyata satılacak kaçırmayın

Eklentiler

• $20140126_203646.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 72
bacim su kirmizi bluzu bidaha olcsene bi zahmet 2.5 lirada bi bluz var mavi gibi bide yakasi gullu yesil bide etiketli bi pant.var kumasi nasil onun?yun hirka cok tuylmu ben huyluyum da giyemem triko gibi tuysuz ve yumusak olmasi lzm:) mail at istersen cnm ben telden giriyorumda budda kayitli degil adresin...

canım evde değilim şimdi yeşil standart beden ceket içi falan çok hoş duruyor yün hırka kürklü olan mı içi bluzlu olan mı canım?,
etiketli pantolonun duruşu cok guzel ındırıım vardı üç tane aldım ama hepsini kullanamayacağım için birini buraya koydum diğerlerini severek gıyıyorum ben 38 beden ama gıydıkce bollasıyo benım 36 beden aldığım bıle bollaştı rahat olur dıye dusunuyrm yine sorun olursa geri gönderebılırsın canım

ici bluzlu olan hirka cnm eve gidince olcup bicip mail.atarsan sevinirim acelesi yok

sayfa 16 ve 17 de yeni ürünler var bayanlar haftaya yeniler eklenmeye devam edecek bu fıyatlar kaçmaz

Sarielbise kac beden birde ayakkabilar kac numara acaba

sarı elbise 38 bedene uygun ben 36 iken gıymıştım bol durmuyor 36-38 bedene uyar,
dolgu topuk ayakkabıyı mı sormuştun canım 36 yazıyor ama 37 numara gıyıyrm ben olmuştu burnu açık kullanamadığım için satıyorum.

Sari bluzu ben istiyorum pulluyu

bir arkadaş sormuştu onu canım onunla haberleşeyim vazgectıyse ayırayım sana

Son düzenleme:
begendiginiz urunlerde fiyati siz belirleyin bayanlar bitsin artik kiyafetler:))

dükkan kapanıyooor, bitsin gitsin artık ürünler

medcezirden beğenerek almıştım bana büyük geldi aldığım fiyatın altında satıyorum 10 tl

36-38 bedene uygun 5-7-10 tl

eteklerin hepsi 5 tl oldu kaçmaaaazzzzzzz renkli etek ve kaşe etek 38-40 beden, kahve etek 36-38 beden

pantolonlar 7.5 tl ,journey pantolon sayılı giyildi kaliteli kumaş 36 beden saaadece 15 tl kış indirimi başladıı
tüm ürünler de pazarlık payı var bluzler için fiyatı siz belirleyin yeter ki dükkanı kapatayım artık hayırlı alışverişler

En sondaki etiketli pantolon kaç beden? Markası nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…