Yeniler eklendi & Her şey 1-5 tl & Sayfa 63'de/satılmıştır.

tamam beyazı da ekledm canım o 5 , bileklik ve onarıcı serum birlikte 5 ,mavı bluz 5 siyah bluz 2 hepsi 17 tl canım ,
özelden yazdım pantlonun ağ kısmında dikiş attığı için hediye göndereceğim onu terzide halledilebilecek bişey 36 bedensen harika duracak bir pantolondur.
kapıda ödemeli gönderıyordum ama ptt karşı ödemeyi kaldırdı diye yazılmıştı bir sorayım burda da o uygulama olduysa araştrrm tekrar kapıda ödemeyi.

onu bende okudum biyerlerde ama kargo göndermedim yakın zamanda net bilmiyorum o yuzden. Eger kalkmışsa havale ile gönderirim

yeni ürünler buyurunuz

sevenhıll etek teve arkadaşım hediye gondermişti diz üstü olduğu için giyemedim çok şık spor etek,
sevenhıll 40 beden 38de de düşük bel oluyor 7 tl,
fancynancy arkadaşımdan çok beğenerek almıştım ben de salaş durduğu için satıyorum 7 tl ,
gözlüklü kemer 2.5 tl,
gri t shırt iki taşı eksik olduğundan 2.5 tl s-m uyumlu

Eki Görüntüle 1017068

beyaz hırka vari bluz güzelmiş

Ekleyecegin yeni ürünler var mı peki lacivert eteğin üzerine olabilecek bluz arıyorum elinde varsa takas yapabiliriz
canım sadece elimde olanlar sayfamda.. nil arkadaşımız bana çok şık kırmızı bi blıuz hediye etmişti sayfamda var oda bi bak istersen boğazlı gibi ama sıkı değil bol duruyor çok hoş modeli bana olmadı

gördüm canım da kullanamam ben de ya bir denk gelmedi nasip artık beğendiğin kot ve ceketi ayırıyrm hala

Cnm şu pembe ceketı çok begendım onuda ekleyelim tamamdır benim alacaklarım. :) Hesabı halledelim Ben gün içinde gireiyorum işim dolayısıyla kapıda ödemede sorun yoksa özelden yazıcam bılgılerı dırek gönderebılırsın pembe ceket ve dıgerlerını.Olmuyorsa kapıda ödeme sen bana yazarsın özelden bılgılerını

tamamdır canım bugün öğleden sonra gideceğim inşallah sorar ararım seni ya da mail atarım

eveeet kalan ürünleri ekliyorum bayanlar fiyatlar çok uygun bir alana birden fazla hediye

yazlık ürünler

baharlık mevsimlik ürünlerr

kışlık ürünlerrr

40-42 bedenler :81:

yaz düğünleri ve mezuniyet için abiyelerrrr

mutfak ve aksesuar

gecelikleerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…