Beyaz ceketim var cnm mor degısık gelmişti hoştu.Alana hayırlıs olsunO zaman beyaz takımıda ekleyelim başka bulamadım bunlar yeterlı hepsi ne kadar yapıyor özeldende bılgılerımı göndereyım kapıda ödeme gönderıyorsun sanırım
tamam beyazı da ekledm canım o 5 , bileklik ve onarıcı serum birlikte 5 ,mavı bluz 5 siyah bluz 2 hepsi 17 tl canım ,
özelden yazdım pantlonun ağ kısmında dikiş attığı için hediye göndereceğim onu terzide halledilebilecek bişey 36 bedensen harika duracak bir pantolondur.
kapıda ödemeli gönderıyordum ama ptt karşı ödemeyi kaldırdı diye yazılmıştı bir sorayım burda da o uygulama olduysa araştrrm tekrar kapıda ödemeyi.
yeni ürünler buyurunuz
sevenhıll etek teve arkadaşım hediye gondermişti diz üstü olduğu için giyemedim çok şık spor etek,
sevenhıll 40 beden 38de de düşük bel oluyor 7 tl,
fancynancy arkadaşımdan çok beğenerek almıştım ben de salaş durduğu için satıyorum 7 tl ,
gözlüklü kemer 2.5 tl,
gri t shırt iki taşı eksik olduğundan 2.5 tl s-m uyumlu
Eki Görüntüle 1017066
Eki Görüntüle 1017068
Eki Görüntüle 1017063
Eki Görüntüle 1017064 Eki Görüntüle 1017065
beyaz hırka vari bluz güzelmiş
canım sadece takas yapabiliyorum ama maalesefEkleyeyim hemen sepetine canım
canım sadece takas yapabiliyorum ama maalesef
canım sadece elimde olanlar sayfamda.. nil arkadaşımız bana çok şık kırmızı bi blıuz hediye etmişti sayfamda var oda bi bak istersen boğazlı gibi ama sıkı değil bol duruyor çok hoş modeli bana olmadıEkleyecegin yeni ürünler var mı peki lacivert eteğin üzerine olabilecek bluz arıyorum elinde varsa takas yapabiliriz
canım sadece elimde olanlar sayfamda.. nil arkadaşımız bana çok şık kırmızı bi blıuz hediye etmişti sayfamda var oda bi bak istersen boğazlı gibi ama sıkı değil bol duruyor çok hoş modeli bana olmadı
ay canım yagördüm canım da kullanamam ben de ya bir denk gelmedi nasip artık beğendiğin kot ve ceketi ayırıyrm hala
ay canım ya
alıcısı çıkarsa verebilirsin benim yüzümden bekletme
Öncelik senin canım sana sormadan satmam :))
blackangel bunlar da beden olarak sana uyabilecek ürünler canım
Eki Görüntüle 1019581 Eki Görüntüle 1019582
Eki Görüntüle 1019583 Eki Görüntüle 1019584
Cnm şu pembe ceketı çok begendım onuda ekleyelim tamamdır benim alacaklarım. :) Hesabı halledelimBen gün içinde gireiyorum işim dolayısıyla kapıda ödemede sorun yoksa özelden yazıcam bılgılerı dırek gönderebılırsın pembe ceket ve dıgerlerını.Olmuyorsa kapıda ödeme sen bana yazarsın özelden bılgılerını
bacim siyah okan tunikmi?bana olurmuu?
bacim siyah okan tunikmi?bana olurmuu?