Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haftasonu indirimi yüzük ve bileklik sadece 7 tl
Eki Görüntüle 1034237 Eki Görüntüle 1034238 Eki Görüntüle 1034239
canm bu ayakkabının fiyatı ne kadar takas düşünürsün mü bide bu takıları beğendim
buyurun hanımlar yeni ayakkabı ve çizme geldiii
çok zarif bir ayakkabı , 37 numara,
sayılı giyildi burnunda hafif aşınma var bu yüzden 10 tl
Eki Görüntüle 1030629 Eki Görüntüle 1030630
sadece bir kez giyildi 38 numara ,
bilek detayı çok zarif duruyor ayağım ince olduğu için olmadı bana yanlarında boşluk kaldı,
hoş bir model 15 tl
Eki Görüntüle 1030638 Eki Görüntüle 1030637
vee kış indirimi arow bot 37-38 numara rengi koyu gri gibi topuklu kullanamadığımdan giyemedim sayılı kullanıldı 15 tl
Eki Görüntüle 1030641 Eki Görüntüle 1030642
canm topuklu mu bu kaç cm topuğu var bebekle giyilir mi ki bu bide benm topikte sadece giyim değil başka şeylerde var cnm
Fındık topuk canım rahat bir ayakkabi bana bol olduğu için giyemedim düşünürsen hepsi 20olur
saol canm ama ayakkabıyı deneyerek almaya karar verdim
m ye olur mu bu gömlek http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1043830&d=1396120705
yeni eklediğin bluzun üstteduruşunu görebilir miyim birde gri uzun bir elbise var onun boyu kaç cm acaba boyum 165 nasıl olur. birde pembe üstünde puantiye olan bluzu beğendim çok şey yazdım
gömlek dar canım ya olur da düğmeler açık kullanılır
yeni eklediğim file bluz mü canım onu içine beyaz ya da açık pembe bluzle falan kullanabilirsn yarın resim çekmeye çalışayım spor tarz bi bluz,
gri uzun elbise tam bileğinde olur canım aynı boy sayılrız ama üst bedenin 75 olması gerek üstü çok dar elbsenn
pembe üstü puanlı standart beden m bedende de hoş durur çok kullanışlıdr
o zaman iki seçenek kaldı geriye benim için üst bedenim 75 değil malesef
pembe puantiyeli bluzla , file bluz. ayrıntılı bakacağım yarın ekleyebilirseniz. elinizde çanta varsa çanta düşünüyorum yada kot pantalon :)
kot pantolon şöyle bir model var canım düğmesinde eksik var o kısmı ayrıntılı resimlemiştim,36-38 beden arka cepleri falan hoş duruyor
Eki Görüntüle 1044186 Eki Görüntüle 1044187 Eki Görüntüle 1044188
kumaşı yumuşak canım ama dizindeki çizik gbi detaylardan brnde hafif sökülme var ,resmini eklicem birazdan beli 40 cm,
bir de şu çanta var canım elimde
Eki Görüntüle 1044246