Yeniler eklendi & Her şey 1-5 tl & Sayfa 63'de/satılmıştır.

olur sanırım canım salaş bi model bana geniş durdu sende hoş olur diye dşünyrm, l beden kalçayı kapatıyor :KK34:

aldim gitti:) kirmiz elbise kucuk dimi? mavi hirkayida koy yanina baska seyler bakicam yine....simdilik borcum ne? bende almak istedigin bisey varsa takasta olur...

Son düzenleme:
olur sanırım canım salaş bi model bana geniş durdu sende hoş olur diye dşünyrm, l beden kalçayı kapatıyor :KK34:

neutrigena olan ne yuz kremimi? ne kadar? cantanin askilari nasil postaci modelimi? fiyattt? aaahhh kirrmizi bluz hala duruyoo:KK66: tbox plaj cantasi nasil bisey? bide gri etiketli elbise kucuktu degilmi?

neutrigena olan ne yuz kremimi? ne kadar? cantanin askilari nasil postaci modelimi? fiyattt? aaahhh kirrmizi bluz hala duruyoo:KK66: tbox plaj cantasi nasil bisey? bide gri etiketli elbise kucuktu degilmi?

tamamdır canım siyah yeleği ayırdım bile , kırmızı elbise s beden gri de küçük bacım ya :KK43:
yüz kremi canım çeyiz alışverişinde almıştım kıvamı sulu gibi hassas ciltler için yarıdan fazlası duruyor kremin,
çantanın askıları kısa kola takarak ya da elde kullanılabılır omuzda kısa kalıyor,
plaj çantasını açmadım canım renkli çizgileri var orta boy sanırım,
kırmızı bluz senin nasibin galiba soran yok :21:

tamamdır canım siyah yeleği ayırdım bile , kırmızı elbise s beden gri de küçük bacım ya :KK43:
yüz kremi canım çeyiz alışverişinde almıştım kıvamı sulu gibi hassas ciltler için yarıdan fazlası duruyor kremin,
çantanın askıları kısa kola takarak ya da elde kullanılabılır omuzda kısa kalıyor,
plaj çantasını açmadım canım renkli çizgileri var orta boy sanırım,
kırmızı bluz senin nasibin galiba soran yok :21:

yelekmiiiiii:KK43: ben onu tunik sandim ya:KK43:(

Canım benim ürünlerimi açtım sonunda tek tek denedim pantalon ceket badıler bıleklık vee özellıkle hedıyen çok çok hosuma gıttı hepsı bir bir oldu bedenıme uygunlarmış.Hediyelerinde en sevdıklerımden52::KK52: Sorunsuz ve mis gibi bir alışveriş oldu çook tesekkurler :KK16::KK16:

Son düzenleme:
Canım benim ürünlerimi açtım sonunda tek tek denedim pantalon ceket badıler bıleklık vee özellıkle hedıyen çok çok hosuma gıttı hepsı bir bir oldu bedenıme uygunlarmış.Hediyelerinde en sevdıklerımden52::KK52: Sorunsuz ve mis gibi bir alışveriş oldu çook tesekkurler :KK16::KK16:

canım benim ben de sana çok teşekkür ediyorum kolyeyi burdan duyurmuştum 25 tl ve üzerine hediyemdir diye aylar sonra sana nasip oldu güzel günlerde kullan ürünlerin tam olmasına da çok sevndim güle güle kullan hepsini :21: güzel bir alışveriş oldu iyi ki tanışmışız:KK16:

fiyat bide uzunmu siyah beyaz olan

aslında sıyah beyaza kıyamadım satıştan kaldırmıstm ama gıyecek ortamım olmuyor söz törenimde giydim bir kez ,
ben 163 um canım diz hizamda oluyor astarı ,ipek kısmı dizimin altında kalça ve göbekte fazlalığı hatları kapatan hoş bir model.
fabrika network marka - 35 lira

gri olan boydan yanlarında yırtmacı var dize kadar onun fiyatı da 10 tl canım ikisini alırsan yıne fıyatta yardımcı olurum :KK34:

Son düzenleme:
canım benim ben de sana çok teşekkür ediyorum kolyeyi burdan duyurmuştum 25 tl ve üzerine hediyemdir diye aylar sonra sana nasip oldu güzel günlerde kullan ürünlerin tam olmasına da çok sevndim güle güle kullan hepsini :21: güzel bir alışveriş oldu iyi ki tanışmışız:KK16:

ben görmemişim öyle yazdıgını bana süpriz oldu kolye + pembiş kutusuda çok güzelmiş.Ayrıca çok incesin normal bir kutuyada hatta poşetede koyup gönderebilirdin ama sen çok şık pembiş bir kutuya koymuşsun o ayrı bir şeydir.Özeni inceliği gösterir hayırlı satışların güzel müşterilerin olsun inş :KK16::KK16:

ben görmemişim öyle yazdıgını bana süpriz oldu kolye + pembiş kutusuda çok güzelmiş.Ayrıca çok incesin normal bir kutuyada hatta poşetede koyup gönderebilirdin ama sen çok şık pembiş bir kutuya koymuşsun o ayrı bir şeydir.Özeni inceliği gösterir hayırlı satışların güzel müşterilerin olsun inş :KK16::KK16:

pembe kutu biraz eskimişti çekinerek koymustum aslında ama poşet içinde olmasındansa kendi kutusunda gondermek ıstedım,
ne mutlu ki sen de özenimi farketmiş memnun olmuşsun içten yorumlarına çok sevındım canım :KK69:
senin de hayırlı müşterilerin olsun , bit pazarının en güzel yanı bu işte güzel yorumlar dualar ürünleri giydikçe iyi hatırlanan insanlar :KK16::KK16::KK16:

buyurun hanımlar yeni ayakkabı ve çizme geldiii :KK76::KK76:

çok zarif bir ayakkabı , 37 numara,
sayılı giyildi burnunda hafif aşınma var bu yüzden 10 tl

$1527138_10152324861529846_1515984210_n.jpg $604072_10152324861689846_631496979_n.jpg

sadece bir kez giyildi 38 numara ,
bilek detayı çok zarif duruyor ayağım ince olduğu için olmadı bana yanlarında boşluk kaldı,
hoş bir model 15 tl

$10009915_10152324862389846_1582087899_n.jpg $1098350_10152324862784846_36385461_n.jpg

vee kış indirimi arow bot 37-38 numara rengi koyu gri gibi topuklu kullanamadığımdan giyemedim sayılı kullanıldı 15 tl :KK76:

$1912541_10152324862114846_994048003_n.jpg $1975158_10152324861919846_24502937_n.jpg

X