Yeniler eklendi & Her şey 1-5 tl & Sayfa 63'de/satılmıştır.

yazlık ve baharlık kıyafetler geldi bayanlar buyrun alışverişe

Siyah yüzücü sırt bluz sırt kısmında gül detaylı 2 tl

mayo kumaşı göğüs kısmının içi astarlı bluz 3 tl , t box plaj çantası 3 tl

krem rengi bluz dantel detayı ile çok şık 5 tl

de facto m beden gömlek esnek kumaş 5 tl

36-38 bedene uygun şort 5 tl

üst bedeni işlemeli s beden mini penye elbise 7.5 tl

hakim yaka bluz 5 tl
boğazlı kazak hiç gıyılmedi 2 tl
koton marka 34-36 bedene uygun keten yazlık pantolon 10 tl

duruyor hepsi bilekliği hediye etmiş olabilrim bakayım yazayım size tekrar,

Son düzenleme:
siyah bi elbise var canım uzun kollu 36 beden yazmssn onun bel kısmını ölçer misin uyarsa onunla takas yapabilriz

esnemeden 32 cnm onun beli .Ben 55 kg 1.69 boyundayım benım vucuduma oturuyor esnek bir kumaşı var 36-38 rahat olur

sert kumaş mı canım ya 32 dar olur bana 36-38 cm falan bluzlerimin beli göbek çıkar direk

Kumaşı viskozmuş cnm baktım şimdi kumaştan anlamam pek etiketinde %98 viskoz yazıyor Dar olursa sen bilirsin canım.Takassızda alabilirim.Karar senin

Hazır kargo gelecekken az daha bakınayım dedim bide bu ikisini buldum .Bedenleri nasıl olurlarmı baan acep ? Bide fiyatlarıda göremedım

Eki Görüntüle 1016956 Eki Görüntüle 1016957

mont satıldı canım ama beyaz takım duruyor , ona benzer beyaz bir mont var ama fermuarının ucu kırıldığı için eklemedim ben o şekilde kullanmştm beğenirsen onun yerine beyazı gönderrm s bedene uygun,
beyaz takım 80-85e olur diye dşünyrm üstü bana buyuk oluyor altını da o yuzden denemedim bile
valla canım keşke beğendiklerin olsun hepsini uygun fiyattan göndereyim sana
ürünler http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=675556&page=32 bu sayfa ve sonrasında

Son düzenleme:

Beyaz ceketim var cnm mor degısık gelmişti hoştu.Alana hayırlıs olsun O zaman beyaz takımıda ekleyelim başka bulamadım bunlar yeterlı hepsi ne kadar yapıyor özeldende bılgılerımı göndereyım kapıda ödeme gönderıyorsun sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…