olur sanırım canım salaş bi model bana geniş durdu sende hoş olur diye dşünyrm, l beden kalçayı kapatıyor
olur sanırım canım salaş bi model bana geniş durdu sende hoş olur diye dşünyrm, l beden kalçayı kapatıyor
neutrigena olan ne yuz kremimi? ne kadar? cantanin askilari nasil postaci modelimi? fiyattt? aaahhh kirrmizi bluz hala duruyootbox plaj cantasi nasil bisey? bide gri etiketli elbise kucuktu degilmi?
tamamdır canım siyah yeleği ayırdım bile , kırmızı elbise s beden gri de küçük bacım ya
yüz kremi canım çeyiz alışverişinde almıştım kıvamı sulu gibi hassas ciltler için yarıdan fazlası duruyor kremin,
çantanın askıları kısa kola takarak ya da elde kullanılabılır omuzda kısa kalıyor,
plaj çantasını açmadım canım renkli çizgileri var orta boy sanırım,
kırmızı bluz senin nasibin galiba soran yok
yelekmiiiiiiben onu tunik sandim ya (
Kolları olmadığı için yelek yazdım canım iki düğmesi var penye, tunik gibi ama sıfır kol yani :)
icine bisey giymek gerekiyomu cnm..onu acikmi duruyo yelek gibi kapalimi yakasi fln acikmi? istersen mailden devam edelim...
tamam canım uzerımde resmını gonderrm
2 elbise varmı resim yolladın
Canım benim ürünlerimi açtım sonunda tek tek denedim pantalon ceket badıler bıleklık vee özellıkle hedıyen çok çok hosuma gıttı hepsı bir bir oldu bedenıme uygunlarmış.Hediyelerinde en sevdıklerımden52:Sorunsuz ve mis gibi bir alışveriş oldu çook tesekkurler
canım yeni gördüm mesajını ikisi de satılmadı siyah üzeri ipek tüllü elbise 38 beden , grinin üstü 75 bedene uygun 38 bedene olur
fiyat bide uzunmu siyah beyaz olan
canım benim ben de sana çok teşekkür ediyorum kolyeyi burdan duyurmuştum 25 tl ve üzerine hediyemdir diye aylar sonra sana nasip oldu güzel günlerde kullan ürünlerin tam olmasına da çok sevndim güle güle kullan hepsinigüzel bir alışveriş oldu iyi ki tanışmışız
ben görmemişim öyle yazdıgını bana süpriz oldu kolye + pembiş kutusuda çok güzelmiş.Ayrıca çok incesin normal bir kutuyada hatta poşetede koyup gönderebilirdin ama sen çok şık pembiş bir kutuya koymuşsun o ayrı bir şeydir.Özeni inceliği gösterir hayırlı satışların güzel müşterilerin olsun inş