Bebek İkinci El yenidoğana bebek arabası arıyorum

Travel evet ağır oluyor gerçekten tek bebek arabası düşünüyorsan mantıklı bu söylediklerin ama çift yönlü al eğer sadece bebek arabası düşünüyorsan çok önemli bebeğin yüzünü görmen,ayrıca evde kullanmak içinde ana kucağı ayrı alabilirsin tabi

merhaba benim kızım iki aylık bende hem chicconun hemde maclarenin baston arabası var .chicconunki ancak oturmaya başladıktan sonra kullanılıyor ama şuan maclareninkini kullanıyorum o tam yatabiliyor benim tavsiyem hafif bir araba tercih et daha rahat oluyor maclaren chiccoya göre biraz daha konforlu ve tam yatıyor chiccoda çok hafif iyigünler

iki arabaya hiç gerek yok,tam yatan bi baston alıp doğumdan itbaren kullanabilirsin.senin ilk koyduğun resimdeki tam yatıyorsa oda olabiir.doğumdan itibaren diyorsa zaten tam yatıyordur.arabanız varsa hem oto koltuğu hem puset olarak kullanılan koltuklar var,ama araba yoksa illa puset almana gerek yok bence,ben iki çocuğumada almamıştım.

ben öyle yaptım canım.arabada evde anakucağu kullandık.dısarıda da arabamızı. hem tam yatar oldugundan oturmaya baslasada dısarıda uyuyunca rahat oluyor.bende ağır şeyleri tasıyamam bileğimde sorun var ama beni yormuyor ağırlığı.bırde sağlam bır araba.bence bebek esyalarına cok para vermemeli.kullanıp kullanamayacağın bile bellideğil kuzenimin kızı yurumeye basladıktan sonra asla bınmedı arabaya örneğin.

çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığınız için.. bana çok faydanız oldu.. tekrar teşekkürler

çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığınız için.. bana çok faydanız oldu.. tekrar teşekkürler

MEraba yorumlarinizi okudum bende bi tavsiyede bulunmak istedim yenidogan icin alcaksan kesinlikle tentesi tam kapanabilen almani oneririm gunesli ve ruzgarli havalarda cok rahat edersn ben kraft Star jogger kullaniyorum cok rahat kullanislida Kuzenm baston vercekti bana bende bizimkini satmayi dusundum burdada ilan verdm ama sonra alicida cikmayinca vazgectim:) tavsiye ederim yani sakin travel alma cok agir oluyor ayri ana kucagi al cok pahali degil zaten burdada bi arkadas satiyodu 50 lira civari bisi

Canım ben 5 ay boyunca oğlumu hem kanguruda taşıdım ,zaten fazla dışarıya çıkamıyorsun ,çıktığımdada kucağımda uyur kalırdı çok rahatederdim hatta bende anakucağı ve araba almıştım ,eşim dedi boşuna almışız:) anakucağı otomobilde şart o yüzden fazla masraf etmeden bişey alırsan rahat edersin nası olsa fazla kullanılmıyorlar .arabayıda 4,5 aylık olunca bebeğin baston pusetlerden alabilirsin şimdi acele etme bence..

kraft Star jogger... tamam buna bakıyım şimdi.. sağol :)

evet bunu da düşündüm aslında... küçükken kanguru ile taşırım, biraz büyüyünce de hafif araba alırım diye.. belki de haklısın acele etmemek lazım

Biliyorum insan öyle özeniyorki herşeyi almak istiyor,banada öyle oldu şimdi evde heryer dolu:)))

Biliyorum insan öyle özeniyorki herşeyi almak istiyor,banada öyle oldu şimdi evde heryer dolu:)))

evet çok güzel arabalar var görünüş olarak.. ama hem çok pahalı hem ağır hem bir müddet kullanılıyor.. yazık..
kanguru hangisinden aldın.. ona da çok para vermek istemiyorum, 3-4 ay kullanılır di mi.. sonra arabaya geçer.. hangisini tavsiye edersin

merhaba,
tüm yorumları okudum, tüm anneler çok hakıl ancak REALİZİM'in de yazdığı şey gözden kaçmasın. Eğer arabanız varsa mutlaka travel sistem al, hem arabada kullanırsın hemde evde, eğer arabanız yoksa bebek arabasını mutlak çift yönlü almalısın. Bebeğin yüzünü görmen şart. Hafif bir şey dersen chicco çok ideal, pegpregoda bakabilirsin, onun çok hafif hem baston travelları var. E-bebek in ikinci el reyonlarında çok güzel ürünler de var. Görüp alabilirsin.

teşekkürler
bir arkadaşım çift yönlünün zor sürüldüğünü söylüyor, çift yönlü aldık ama tek yön kullanıyoruz boşuna çift yönlü alma diyor
chicco yu çok söyleyen oldu, bakacağım çok sağol

Canım ben babybjörn miracle model kanguru kullanıyorum,çok memnunum ,özellikle bel desteği sayesinde bebeğin ağırlığını hissetmiyorsun,bebeğim 7 aylık 10 kg şuanda ve ben çarşı pazar yada doktora gideceğimde kanguruyu tercih ediyorum,istanbulda bebek arabası kullanmak problem ne yazıkki,bide bebek arabada olduğunda sevmeye gelen çok oluyor ,yok elini seviyolar bilmemne hiç hoşlanmıyorum,kanguruda olduğunda kimse elleyemiyor:))

Aabada kullanacağın arabakoltuğunada fazla para derim,e bebek 2. Elde çok güvenilir ürünler var mutlaka incele,benim oğlum artık anakucağına sığmıyor 7. Ayında ne yazıkki,bende 9-25 koltuğa geçicem bu hafta artık,iraz bebeğin boyutuyla ilgili ne yazıkki ,oysa ana kucağı 1 yaşa kadar kullanılır diye satılıyor:)kanguruyuda sanırım. 12 kg ya kadar kullanabiliyorsun

kanguru bu mu
ama bu çok pahalı
en ucuz BabyBjrn Miracle Kanguru fiyat akakce.com'da

Evet canım biraz fiyatlı bir ürün,bir arkadaşım ergo baby kullanıyor oda çok memnun tbi oda fiyatlı biraz,göünüş olarak bunlara benzeyen daha uygun fiyatlı modelleri incele istersen

senin araban bu mu
Kraft Star Jogger Bebek Arabası / Lila - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…