- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 248
- 36
- Konu Sahibi istanbul82
-
bu travel sistemler hep böyle apartman gibi üst üste mi kullanılıyor..
yani şöyle kullanılan yok mu? :
arabanın sadece iskeletini kullanıp puseti öyle yerleştirilen araba yok mu.. bebek büyüyünce de puseti çıkarıp arabanın kılıf kısmını takıp kullanabileceğimiz.. bununla ilgili bilgisi olan var mı..
bu travel sistemler hep böyle apartman gibi üst üste mi kullanılıyor..
yani şöyle kullanılan yok mu? :
arabanın sadece iskeletini kullanıp puseti öyle yerleştirilen araba yok mu.. bebek büyüyünce de puseti çıkarıp arabanın kılıf kısmını takıp kullanabileceğimiz.. bununla ilgili bilgisi olan var mı..
Mrb arkadaşlar. Bende dün park yatak yorgan, nevresim vs. Hallettim sıra araba işine geldi ama bir türlü karar veremedim. Sizin yazdığınız travel sistem ne onu anlayamadım. Biri bana açıklasın lütfen. Birde birkaç model arasında kaldım ama bu yazıları okuyunca şimdi, çokmu pahalı ve gereksiz diorum. Quinny buzz ve concord die 2 marka arasında kalmıştım. Bunlardan kullanan varmı? Birdeana kucağı ile nerden bakasanız 1500-2000 arası bir fiyata geliyor. Arabalar oldukça ağır sanırım 15 kg falan. Sanki ağır olması daha iyi die duydum ama yanılıyomuyum bilemedim.. Yardım lütfenn
kraft twist trawel sistem olarak gir canım netten bak orda görürsün ben bu bebek arabasıyla ayrıyetten oto koltuğu almıştım çünkü bu bebek arabası tam yatıyor yeni doğan için sonradan kaldırabiliyorsun araştırınca anlarsın zaten ağır ama sağlam araba bende satıcam karar verdim çünkü 2kez kullandım tekerlekleri bile sıfır nerdeyse bakalım kısmet
ben arabayı aldım.. :) chicco simplicity travel sistem.. inşaallah doğru karar vermişimdir.. yardımlarınız için teşekkürler
hayırlı olsun canım sağlıkla güzel günlerde kullanırsınız inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?