Bebek İkinci El yenidoğana bebek arabası arıyorum

merhaba resime baktım cnm da o yenidoğan için uygun değil resimden gördüğüm kadarıyla puseti yok,eğer alıcaksan pusetli al

yeni dogana kesinlikle olmaz ben oglumu baston arabaya 8 aylıkken bindirmeye başladım...

merhaba resime baktım cnm da o yenidoğan için uygun değil resimden gördüğüm kadarıyla puseti yok,eğer alıcaksan pusetli al

ya pusetli ne demek ben anlamıyorum..

açıklama okuyorum sadece, orada da baktım ki doğumdan itibaren yazıyor ama siz olmaz diyorsunuz

o zaman ben ne alacağım

bir de görüyorum insanların %90ı bebek arabası alıyor sonra ağır diye bir müddet sonra hafif birşey alıyor
tek kalemde bu iş nasıl çözülür.. bana akıl verin

Canım sana tavsiyem yeni dogan için öyle çokta paralı markalı kaliteli almana gerek yok çünkü 7 ay anca biniyor hem taşıtlara binemiyorsun vs... Ama baston bebek arabanı kaliteli iyisinden al.benim oglumun 3 yaşı bitip 4 yaşına gircek ben hala bindiriyorm...ilk aldıgın yeni dogan arabası elinde kalıo pişman oluyosun al ama ucuzunu sıradan al...puseti de ayrıyeten evinin içine al pusetinde çok pahalı olmasına gerek yok ondada 5 ay yatabiliyo

tamam haklısın.. o zaman senden ricam olacak.. bana bir örnek link gönderir msn..
evinin içine al dediğin ana kucağı mı.. inan ki çok anlamıyorum.. puset bebek arabası aynı şey değil mi yaa.. ne zormuş bu bebek arabası işi

puset denilen ürün bu istanbul82 sallanıyor taşımalı ana kucağı şeklinde evde 6 aya kadar kullanışlı hastane çıkışındada biz kızımızı bu ürünle eve getirdik

şu ekteki yeni doğana olur mu yada ya bana birşey önerin yada satın :):)

Kraft London Puset Bej | joker

kanzın 3 kademe tam yatarı var yenidoğan için ve sonrası içinde yarım ve tam oturuyor.çift yönlü.gittigidiorda kargo dahil 189 tl hiç ugrasma .4 yasa kadarda kullanılıyor.kesinlikle ağır değil katlanıyorda.tavsiye ederim.

Benimki bunun mavi rengi 4 yaşındaki oglum hala biniyo ve dogcak olan bebegimde bi 4 sene daha biner.baston bebek arabası bu tam yatıyor oturuyor ama 5.ayda oturmaya başladıgı zamandan sonra bindirebilirsin.sen şimdilik 5 ay kullanabilecegin ucuz basit bi bebek rabası al 100 tl ye rahatlıkla bulabilirsin.görüyorsunki herkes yeni dogan arabalarını satıp elinden çıkarıyor.bastona 500 tl de versen hak eder.ama yeni dogana basit bişey al.
Bak realizm arkaşın sattıgı puseti ise dogar dogmaz yatırmaya başla mutfaga götür salla komşuna git öyle çok rahat.almanı tavsiye edrim.arabanız varmı bilmiyorum ama 6 yaşına kadarda araba koltugunun arkasına montalayıp öylede kullanmaya devam edebilrisin umarım anlatabilmiimdir .ama puset bebk arabsını internet ortammından alma gidip bizzat görerek al

Eklentiler

• $8003670914433.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 433
özelliklerinde yazıyorsa uygundur o zamn cnm ben sadece görüntü üzerinden konuştum eğer fiyatıda uygunsa kaçırma ikili mi o

Evet buda olur canim gidip kendin gor tam yatabilen baston puset birkac tane var sorarsan gosterirler icine sineni alirsin..

özelliklerinde yazıyorsa uygundur o zamn cnm ben sadece görüntü üzerinden konuştum eğer fiyatıda uygunsa kaçırma ikili mi o

bir de şunu sormak istiyorum
normal bebek arabası alıp (yenidoğana uygun olmayan) içine ayrıca ana kucağı-oto koltuğu alsam nasıl olur

böylece hem de evde ana kucağım olur hem araba kullanırım hem bebek arabası yenidoğana uygun olur

bu fikrim nasıl :):) böyle yapıp memnun kalan var mı

bir bebek arabası beğendim.. aslında en başında bunu beğenmiştim ama yeni doğana uygun değilmiş
Mamas & Papas Trek Puset Purple | joker
bunu alıp ana kucağı ile kullanamaz mıyım.. ana kucakları her bebek arabasına takılıyor mu
vaktinizi almak istemiyorum ama akla ihtiyacım var

istanbul82 nickli arkadaşım her bebek arabasına uymuyor puset takım ben bebek arabası puset takım aldım puseti bebek arabasında kullandım evde kullandım bebek arabasınıda artık pusetsiz kullanıyorum bak eğer puset düşünürsen elimde mevcut aklında bulunsun 90 tl çokta rahat ev kullanımı için bana 300 e mal olmuştu şimdiki aklım olsa buradan alırdım bende ama yok ben dışardada gezebileceğim bir takım istiyorum diyorsan arkadaşların önerilerini dikkate alabilirsin

bilmiyorum ki karar veremedim..
hem bebek arabası hem ana kucağı (yani travel sistemler) bana pek mantıklı gelmiyor.. çok ağır olmaz mı öyle.. ben süremem ki o kadar ağır arabayı.. bebek de var eşyası da var.. kaç kiloya çıkar kim bilir.. öyle değil mi..

şu kanzın arabasında tam yatar diyor bunu alıyım diyorum olmaz mı
Kraft London Puset Bej | joker

hem içine ana kucağı gerekmeyeceği için ağırlaşmaz
ana kucağını da ayrıca alıp hem evde hem arabada kullanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…