• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları yenidoğan vajinasındaki kan

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

MaviEge

DENİZCİM VE BİRİCİK KIZLARIM
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
4.520
37
158
kızlar bebeğim yenidoğduğunda 10gün boyunca kan geldi vajinasından.doktorlara götürdük normal dedi.bilginiz olsun diye yazıyorum .böyle bir durum olursa paniklemeyin.annenin hormonlarındanmış.hani kanama oluyor biz de de ondan etkilenirmiş.göğüsler de de şişlik olurmuş.bebeğimde kan ongün geldi.geçti.panik yapmayın normalmiş hihoyyyt şimdi 3 aylık oldu bile meleğim.gayet sağlıklı.rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın

Canım bende çok seneler önce öğrenmiştim bu durumu o yüzden tedirgin olmam herhalde böyle bir durumla karşılaşırsam ama yine de dr. giderim söz konusu bebeği olunca akan sular durur anneler için teşekkürler paylaşımın için.

tabi gidin ama korkmayın diye anlattım.umarım yararı olur :)

bneim kızımdada gelmişti dah doğum sonrası hastanedeydik normalş olduğunu hemen orda öğrendik annedeki hormanlardanmış..korkacak bişey yok..ama hatırlatman güzel..bilmeyenlere iyi olur..

evet benm kızımdada olmuştu..akıntıyla beraber geldi kan...ilk önce annem yanımdaydı o normal dedi..sonrasındaa doktora götürdük onlarda normal dediler...

hiç korkmayın benim kızımdada olmuştu doktora sordum anne adet görmediği zaman bebeğine geçermiş annenin hormanlarını alırlarmış bizde çok korkmuştuk Allah'tan çok şükür bişey olmadı..Allah bebeklerimizi herşeyden korusun inş...

Back