Hayırlı geceler herkese ben dün sancılarım başladığı icin 36+3 haftalık sezeryan ile doğum yaptım bebekte solunum sıkıntısı olduğu için küveze aldılar şuan yenidoğan yoğunbakımında makineye bağlı ve uyutuyorlar henüz beslenme de yok kaç gün kalacağı hakkında hiç bir bilgi vermediler yardımınıza ihtiyacım var çok korkuyorum endişeliyim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Premature Bebekler Yenidoğan Solunum sıkıntısı çeken bebek
- Konu Sahibi gdmhs31
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #prametüre #solunumsıkıntısı #yenidoğan
37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Eylül 2022
- 2.500
- 1.656
- 63
- 32
36+4 doğum yaptım benimde solnum sıkıntısından direk yoğun bakıma alındı iki gün solunum desteği gordu sonrasında üçüncü gün gelip emzirmeni söylediler beşinci günde hastaden çıktı sıkıntı etme canım bu onun iyiliği için olduğunu düşün her gün görüşe git bebeğinle bağ kur ilk üç gün kucağıma vermemislerdi emzirmeye gittiğimde almıştım ama kuvezin içinden dokunduruyorlar rabbim bebgine tez elden kavuştursun inşallahHayırlı geceler herkese ben dün sancılarım başladığı icin 36+3 haftalık sezeryan ile doğum yaptım bebekte solunum sıkıntısı olduğu için küveze aldılar şuan yenidoğan yoğunbakımında makineye bağlı ve uyutuyorlar henüz beslenme de yok kaç gün kalacağı hakkında hiç bir bilgi vermediler yardımınıza ihtiyacım var çok korkuyorum endişeliyim
- 15 Eylül 2022
- 2.500
- 1.656
- 63
- 32
36+4 doğum yaptım benimde solnum sıkıntısından direk yoğun bakıma alındı iki gün solunum desteği gordu sonrasında üçüncü gün gelip emzirmeni söylediler beşinci günde hastaden çıktı sıkıntı etme canım bu onun iyiliği için olduğunu düşün her gün görüşe git bebeğinle bağ kur ilk üç gün kucağıma vermemislerdi emzirmeye gittiğimde almıştım ama kuvezin içinden dokunduruyorlar rabbim bebgine tez eldenHayırlı geceler herkese ben dün sancılarım başladığı icin 36+3 haftalık sezeryan ile doğum yaptım bebekte solunum sıkıntısı olduğu için küveze aldılar şuan yenidoğan yoğunbakımında makineye bağlı ve uyutuyorlar henüz beslenme de yok kaç gün kalacağı hakkında hiç bir bilgi vermediler yardımınıza ihtiyacım var çok korkuyorum endişeliyim
Önceki konuymus şimdi fark ettim size destek lsun diye siizide etiketledimArkadaslar benim bebegim de oyle. Nolur son durumlariniz nedir cok kotuyum suan
- 21 Şubat 2024
- 55
- 14
- 3
- 27
- 14 Mart 2024
- 7
- 7
- 1
- 29
Benim bebeğimde aynı şekilde yoğun bakımda kaldı.7 günün sonunda eve cıkabildik şu an 7 aylık tüm gelişimi normal görünüyor 3.ayda eeg mr çekildi bir problem yoktu. Allahtan ümidinizi kesmeyin.bol bol dua edin. Rabbim şifa versinBenim bebeğim solunum sıkıntısı var makinadan çıkardılar ama kendi kendine hala nefes almakta zorlaniyormuş aynı şeyler yaşayan varmı kaç gün yati kuvezde şuan bebekleriniz nasıl korkuyorum da ben
sizin bebeğinizin gelişimi nasıl şu an ne kadarlık oldu acaba36+4 doğum yaptım benimde solnum sıkıntısından direk yoğun bakıma alındı iki gün solunum desteği gordu sonrasında üçüncü gün gelip emzirmeni söylediler beşinci günde hastaden çıktı sıkıntı etme canım bu onun iyiliği için olduğunu düşün her gün görüşe git bebeğinle bağ kur ilk üç gün kucağıma vermemislerdi emzirmeye gittiğimde almıştım ama kuvezin içinden dokunduruyorlar rabbim bebgine tez elden
Önceki konuymus şimdi fark ettim size destek lsun diye siizide etiketledim
- 21 Şubat 2024
- 55
- 14
- 3
- 27
Benim bebeğim okjinsiz kaldı çigeri patlamışti sonra dokturu enfeksiyonu var dedi şuan da makindan çıkarmış bebek nefes almakta zorlaniyormuş sizinkidemi boyleydiBenim bebeğimde aynı şekilde yoğun bakımda kaldı.7 günün sonunda eve cıkabildik şu an 7 aylık tüm gelişimi normal görünüyor 3.ayda eeg mr çekildi bir problem yoktu. Allahtan ümidinizi kesmeyin.bol bol dua edin. Rabbim şifa versin
sizin bebeğinizin gelişimi nasıl şu an ne kadarlık oldu acaba
- 21 Şubat 2024
- 55
- 14
- 3
- 27
34 gündür yoğum bakımdaBenim bebeğimde aynı şekilde yoğun bakımda kaldı.7 günün sonunda eve cıkabildik şu an 7 aylık tüm gelişimi normal görünüyor 3.ayda eeg mr çekildi bir problem yoktu. Allahtan ümidinizi kesmeyin.bol bol dua edin. Rabbim şifa versin
- 14 Mart 2024
- 7
- 7
- 1
- 29
Benim bebeğimde oksijensiz kaldı ama çok kısa bir süre ciğerinde bir problem yoktu.soğutma tedavisi uygulanmıştı.Benim bebeğim okjinsiz kaldı çigeri patlamışti sonra dokturu enfeksiyonu var dedi şuan da makindan çıkarmış bebek nefes almakta zorlaniyormuş sizinkidemi boyleydi
- 21 Şubat 2024
- 55
- 14
- 3
- 27
Benim bebeğim 2 evreymisBenim bebeğimde oksijensiz kaldı ama çok kısa bir süre ciğerinde bir problem yoktu.soğutma tedavisi uygulanmıştı.
- 15 Eylül 2022
- 2.500
- 1.656
- 63
- 32
Elde avucta durmuyor yedinci aya girdik gayette sağlıklı bir problem yok canım sizinde öyle olacakBenim bebeğimde aynı şekilde yoğun bakımda kaldı.7 günün sonunda eve cıkabildik şu an 7 aylık tüm gelişimi normal görünüyor 3.ayda eeg mr çekildi bir problem yoktu. Allahtan ümidinizi kesmeyin.bol bol dua edin. Rabbim şifa versin
- 14 Mart 2024
- 7
- 7
- 1
- 29
İnşallah yürüyüp konuşana kadar hep içimde bir korku var.şu ana kadar emekleme oturma ayaga kalkma her şey güzel ama bakalım.siz 6. Ayda nörolojiye göründünüz mü?Elde avucta durmuyor yedinci aya girdik gayette sağlıklı bir problem yok canım sizinde öyle olacak
- 15 Eylül 2022
- 2.500
- 1.656
- 63
- 32
Hayır gorunmedik böyle birşeyi de belirtmediler ihtiyacta gormedim çünkü gayet sağlıklı bir bebek bir siknti oldugunu düşünsem mutlaka gotururdum ama yok çok şükür sıkıntı etme canımİnşallah yürüyüp konuşana kadar hep içimde bir korku var.şu ana kadar emekleme oturma ayaga kalkma her şey güzel ama bakalım.siz 6. Ayda nörolojiye göründünüz mü?
- 24 Ocak 2022
- 606
- 352
- 33
- 26
Benim bebeğimde küvözde bugün 11.Günü midesine hortumla besleniyor. 8.gün ağzından tüp çıkmiş bebeğe bi şans verelim demişler extübe yani burundan oksijen denediler 2 gün tolere edemedi. Geri entübe oldu. Beslenmeye devam ediyor bu konu hakkında bilgisi olanlar lütfen beni de bilgilendirebilir mi çok çaresizim her gün öyle görmek canımı çok yakıyor.
- 16 Haziran 2023
- 56
- 9
- 6
- 26
Bemde sizle aynıyım rntübe etmişlet vihaza baglı ne burundan ne agızda alamıuor enfeksiyon var antibyotik veriyorlar allahım dua edin lütfenArkadaslar benim bebegim de oyle. Nolur son durumlariniz nedir cok kotuyum suan
Merhaba bebeğiniz nasıl oldu acabaBemde sizle aynıyım rntübe etmişlet vihaza baglı ne burundan ne agızda alamıuor enfeksiyon var antibyotik veriyorlar allahım dua edin lütfen
Merhaba bebeğiniz nasıl oldu acabaBenim bebeğimde küvözde bugün 11.Günü midesine hortumla besleniyor. 8.gün ağzından tüp çıkmiş bebeğe bi şans verelim demişler extübe yani burundan oksijen denediler 2 gün tolere edemedi. Geri entübe oldu. Beslenmeye devam ediyor bu konu hakkında bilgisi olanlar lütfen beni de bilgilendirebilir mi çok çaresizim her gün öyle görmek canımı çok yakıyor.
- 24 Ocak 2022
- 606
- 352
- 33
- 26
Merhaba iyi çok şükür bin şükür 3 ay 5 günlük olduk toparladık çabucak büyüyüverdikMerhaba bebeğiniz nasıl oldu acaba
- 16 Haziran 2023
- 56
- 9
- 6
- 26
Herşey yolunda allajın izniyle sizinde öyle olacakMerhaba bebeğiniz nasıl oldu acaba
- 16 Ekim 2024
- 2
- 0
- 1
- 33
Benim de bebeğim 38+3 de doğdu solunum sıkıntısı ve cigerinde hava kaçağı oldu. Enfeksiyon için de antibiyotik başlamışlar. Siz toplam kaç gün kaldınız yoğun bakımda. Dayanamıyorum bebeğimi o halde görmeye. Ortak şeyleri yaşayanlarla konuşmak bı nebze iyi geliyor insana. Hele ki bebekleri sağlığına kavustuysaBenim bebeğimde küvözde bugün 11.Günü midesine hortumla besleniyor. 8.gün ağzından tüp çıkmiş bebeğe bi şans verelim demişler extübe yani burundan oksijen denediler 2 gün tolere edemedi. Geri entübe oldu. Beslenmeye devam ediyor bu konu hakkında bilgisi olanlar lütfen beni de bilgilendirebilir mi çok çaresizim her gün öyle görmek canımı çok yakıyor.
- 24 Ocak 2022
- 606
- 352
- 33
- 26
Merhaba benım oğlum 25 gün küvözde kaldı 20 günü entübe haldeydi çok çok zoe bir süreç yasamayan bilemez haklısınız ne hissetseniz ama siz günlü doğum yapmıssınız okadar sürmez sürfaktan veriyolar mı bebişinizeBenim de bebeğim 38+3 de doğdu solunum sıkıntısı ve cigerinde hava kaçağı oldu. Enfeksiyon için de antibiyotik başlamışlar. Siz toplam kaç gün kaldınız yoğun bakımda. Dayanamıyorum bebeğimi o halde görmeye. Ortak şeyleri yaşayanlarla konuşmak bı nebze iyi geliyor insana. Hele ki bebekleri sağlığına kavustuysa