Hayırlı geceler herkese ben dün sancılarım başladığı icin 36+3 haftalık sezeryan ile doğum yaptım bebekte solunum sıkıntısı olduğu için küveze aldılar şuan yenidoğan yoğunbakımında makineye bağlı ve uyutuyorlar henüz beslenme de yok kaç gün kalacağı hakkında hiç bir bilgi vermediler yardımınıza ihtiyacım var çok korkuyorum endişeliyim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Premature Bebekler Yenidoğan Solunum sıkıntısı çeken bebek
- Konu Sahibi gdmhs31
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #prametüre #solunumsıkıntısı #yenidoğan
37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?doktormu soyledi uyuttuklarini beslenmediğini.Rabbim tez zamanda yavrunuza kavusmanizi nasip etsin.kac kg dogdu insallah en kisa zamanda iyi olacaktır siz sütünüzü sağın saklayin onun için şuanda bu çok önemliHayırlı geceler herkese ben dün sancılarım başladığı icin 36+3 haftalık sezeryan ile doğum yaptım bebekte solunum sıkıntısı olduğu için küveze aldılar şuan yenidoğan yoğunbakımında makineye bağlı ve uyutuyorlar henüz beslenme de yok kaç gün kalacağı hakkında hiç bir bilgi vermediler yardımınıza ihtiyacım var çok korkuyorum endişeliyim
Cnim korkma çoğu bebekte olan bisey inş yakın zamanda kucağına alırsın. Acaba kakasini falan mi yuttu ? çünkü haftası normal ama bazrnde oluyor böyle direk antibiyotik tedavisine geciyirlarHayırlı geceler herkese ben dün sancılarım başladığı icin 36+3 haftalık sezeryan ile doğum yaptım bebekte solunum sıkıntısı olduğu için küveze aldılar şuan yenidoğan yoğunbakımında makineye bağlı ve uyutuyorlar henüz beslenme de yok kaç gün kalacağı hakkında hiç bir bilgi vermediler yardımınıza ihtiyacım var çok korkuyorum endişeliyim
doktormu soyledi uyuttuklarini beslenmediğini.Rabbim tez zamanda yavrunuza kavusmanizi nasip etsin.kac kg dogdu insallah en kisa zamanda iyi olacaktır siz sütünüzü sağın saklayin onun için şuanda bu çok önemli
Aminn inşallah evet doktor söyledi uyutuyorlarmiş 2490 kg 44cm doğdu 2 saatte 1 sütümü sağıyorum şuan tek tesellim bu zaten 2 tane daha yavrum var daha önce hiç yaşamadım böyle bişey süreç nasıl ilerleyecek hiç bilmiyorum Buda beni çok endişelendiriyordoktormu soyledi uyuttuklarini beslenmediğini.Rabbim tez zamanda yavrunuza kavusmanizi nasip etsin.kac kg dogdu insallah en kisa zamanda iyi olacaktır siz sütünüzü sağın saklayin onun için şuanda bu çok önemli
İnşallah gerçekten çok zor bir süreçmiş rabbim bütün küvezde olan bebekleri sağlıkla annelerine kavuştursun kakasını yutmamiş ama antibiyotik tedavisine başlamişlar Pazartesi doktordan net bilgi alabileceğimizi söylediler rabbim iyi haberler almayı nasip etsin inşallahCnim korkma çoğu bebekte olan bisey inş yakın zamanda kucağına alırsın. Acaba kakasini falan mi yuttu ? çünkü haftası normal ama bazrnde oluyor böyle direk antibiyotik tedavisine geciyirlar
maşşallah kilosu da iyi rabbim size bağışlasın benim bebegimde 15 gün yogun bakimda kaldi 34 haftalik doğmuştu çok zor biliyorum ama geçecek inşallah.entubemi fanus içimi makinayami bağlı oksijen alımı bu önemli hiç yanına girip görme şansınız olmadimi hemşirelerden daha doğru bilgi alabilirsiniz belki doktor tam olarak ne dediAminn inşallah evet doktor söyledi uyutuyorlarmiş 2490 kg 44cm doğdu 2 saatte 1 sütümü sağıyorum şuan tek tesellim bu zaten 2 tane daha yavrum var daha önce hiç yaşamadım böyle bişey süreç nasıl ilerleyecek hiç bilmiyorum Buda beni çok endişelendiriyor
- 21 Mart 2021
- 913
- 689
- 53
maşşallah kilosu da iyi rabbim size bağışlasın benim bebegimde 15 gün yogun bakimda kaldi 34 haftalik doğmuştu çok zor biliyorum ama geçecek inşallah.entubemi fanus içimi makinayami bağlı oksijen alımı bu önemli hiç yanına girip görme şansınız olmadimi hemşirelerden daha doğru bilgi alabilirsiniz belki doktor tam olarak ne dedi
Amin inşallah kardeşim allah razı olsun inşallah geçer 2 kere görme şansım oldu fanus içi değildi entube sanırım ama hiç doktorla görüşme fırsatım olmadı evde de 2 buçuk yaşında kızım var hastaneye gidemiyorum eşim e bugün başhemşire bilgi vermiş çok şükür makine en düşük seviyedeymiş bugünde anne sütü ile beslemeyi denemişler 3 saatte 1 1cc vermişler sıkıntı olmamiş inşallah daha da iyi haberlerini almayı nasip etsin rabbimmaşşallah kilosu da iyi rabbim size bağışlasın benim bebegimde 15 gün yogun bakimda kaldi 34 haftalik doğmuştu çok zor biliyorum ama geçecek inşallah.entubemi fanus içimi makinayami bağlı oksijen alımı bu önemli hiç yanına girip görme şansınız olmadimi hemşirelerden daha doğru bilgi alabilirsiniz belki doktor tam olarak ne dedi
Amiiiinnnn allah razı olsun inşallah inşallahRabbim Şafi ismiyle şifa versin daha küçük haftalarda daha az kiloyla doğup yaşayan bir sürü örnek biliyorum dua edin Hayat mucizelere gebe sağlıcakla kavuşun inşallah
çok geçmiş olsun canım o zaman entube değildir korkma o en ağır durumlarda kullanılıyor hem beslenmeyede başlamış çok şükür zamanla dahada iyiye gidecektir inşallah.sen kendini üzme güçlü olmaya çalış cocuklarininda sana ihtiyacı var hem bebeğin eve gelince enerjiye ihtiyacin olcakAmin inşallah kardeşim allah razı olsun inşallah geçer 2 kere görme şansım oldu fanus içi değildi entube sanırım ama hiç doktorla görüşme fırsatım olmadı evde de 2 buçuk yaşında kızım var hastaneye gidemiyorum eşim e bugün başhemşire bilgi vermiş çok şükür makine en düşük seviyedeymiş bugünde anne sütü ile beslemeyi denemişler 3 saatte 1 1cc vermişler sıkıntı olmamiş inşallah daha da iyi haberlerini almayı nasip etsin rabbim
İnşallah bugün görüştük doktor la sabah makineden ayırmayı denemişler nefes alamadığı için tekrar makineye bağlamışlar beslenme yıde durdurmuşlar Allah’ıma emanet ettim onu rabbim tüm şifa bekleyenlere şifa versin inşallahçok geçmiş olsun canım o zaman entube değildir korkma o en ağır durumlarda kullanılıyor hem beslenmeyede başlamış çok şükür zamanla dahada iyiye gidecektir inşallah.sen kendini üzme güçlü olmaya çalış cocuklarininda sana ihtiyacı var hem bebeğin eve gelince enerjiye ihtiyacin olcak
amin canım insallah bence düzelecek daha bi kac gün oldu 1 haftayi atlatsin dahada iyi olacaktır rabbim size bağışlasınİnşallah bugün görüştük doktor la sabah makineden ayırmayı denemişler nefes alamadığı için tekrar makineye bağlamışlar beslenme yıde durdurmuşlar Allah’ıma emanet ettim onu rabbim tüm şifa bekleyenlere şifa versin inşallah
merhaba bebeğiniz cıktı mi kuvezden umarım sağ salim yanınızdadır şuanda.Hayırlı geceler herkese ben dün sancılarım başladığı icin 36+3 haftalık sezeryan ile doğum yaptım bebekte solunum sıkıntısı olduğu için küveze aldılar şuan yenidoğan yoğunbakımında makineye bağlı ve uyutuyorlar henüz beslenme de yok kaç gün kalacağı hakkında hiç bir bilgi vermediler yardımınıza ihtiyacım var çok korkuyorum endişeliyim
- 30 Temmuz 2020
- 3.807
- 3.187
- 63
Canım maşallah iyi . Korkulacak biisy yok endişe etme 1 haftaya taburcu ederlerAminn inşallah evet doktor söyledi uyutuyorlarmiş 2490 kg 44cm doğdu 2 saatte 1 sütümü sağıyorum şuan tek tesellim bu zaten 2 tane daha yavrum var daha önce hiç yaşamadım böyle bişey süreç nasıl ilerleyecek hiç bilmiyorum Buda beni çok endişelendiriyor
- 1 Temmuz 2015
- 776
- 1.118
- 113
- 38
Merhaba , aradan vakitte geçmiş bebeğiniz nasıl oldu inşallah kısa zamanda bebeğinize kavuşmuşsunuzdur , sizi merak ettim bizde de aynı durum var ve okadar üzgünüm ki anlatamam , Allah kimseyi evladıyla sınamasın hayırlı güzel günler göstersin inşallah herkeseİnşallah bugün görüştük doktor la sabah makineden ayırmayı denemişler nefes alamadığı için tekrar makineye bağlamışlar beslenme yıde durdurmuşlar Allah’ıma emanet ettim onu rabbim tüm şifa bekleyenlere şifa versin inşallah
- 21 Mart 2022
- 1
- 0
- 1
- 24
- 1 Temmuz 2015
- 776
- 1.118
- 113
- 38
- 21 Ağustos 2022
- 1
- 0
- 1
- 35
Allah hiçbir anneye yaşatmasın çok zor imtihan bizim bebeğimiz de aynı durumda. Sizin süreciniz nasıl ilerledi bebeğiniz nasıl acaba şu an, bir damlacık ferahlığa o kadar ihtiyacım var ki...İnşallah bugün görüştük doktor la sabah makineden ayırmayı denemişler nefes alamadığı için tekrar makineye bağlamışlar beslenme yıde durdurmuşlar Allah’ıma emanet ettim onu rabbim tüm şifa bekleyenlere şifa versin inşallah
- 17 Ağustos 2023
- 124
- 20
- 18
- 38
Bizimde bebeğimiz aynı durumda kaç gün kaldınız yoğun bakımdaİnşallah bugün görüştük doktor la sabah makineden ayırmayı denemişler nefes alamadığı için tekrar makineye bağlamışlar beslenme yıde durdurmuşlar Allah’ıma emanet ettim onu rabbim tüm şifa bekleyenlere şifa versin inşallah
- 24 Mayıs 2016
- 750
- 1.483
- 113