• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yenidoğan sarılığı çok acil...

Kacla yatirdiniz degeri dustumu minik kuzunun. Biz cuma günü 22,5 la yattik benimkide 10 günlüktü sonra 13 e düştü sabah. 3 gun sonra 14 oldu as na doktorumuz gönderdi eve. Hala içim rahat değil. Birde hap yazmis yukseltmesin diye taburcu olurken. Hemşire bize söylemedi unutmus. Konuda bi güzel şikayet ettim .

Yattığında 27 idi. Ertesi gün yani bu sabah 12,5 oldu. Saat 9'da tekrar emzirmeye gideceğim inşallah daha düşmüştür. Dr yarın taburcu olabilir dedi böyle devam ederse. İnşallah tekrar yükselmez :(
Sizin meleğinize de acil şifalar dilerim. İnşallah tekrar o kötü günleri yaşamazsınız. Emmesi ve kakalaması nasıl? İyi besleniyor mu? Bizimki uyumaktan ememiyordu.

Yattığında 27 idi. Ertesi gün yani bu sabah 12,5 oldu. Saat 9'da tekrar emzirmeye gideceğim inşallah daha düşmüştür. Dr yarın taburcu olabilir dedi böyle devam ederse. İnşallah tekrar yükselmez :KK43:
Sizin meleğinize de acil şifalar dilerim. İnşallah tekrar o kötü günleri yaşamazsınız. Emmesi ve kakalaması nasıl? İyi besleniyor mu? Bizimki uyumaktan ememiyordu.
SarilikkeN zorla uyandirip emzirdigim kkizim simdi o kadar çok emiyorki şuan gaz sancisindan duramiyor anneme devrettim. Kakasida günde 3-4 kez yapiyor zaten zayif 2500 kilo 37 haftalikken dogmustu

Zey2323447 .!.:
Yattığında 27 idi. Ertesi gün yani bu sabah 12,5 oldu. Saat 9'da tekrar emzirmeye gideceğim inşallah daha düşmüştür. Dr yarın taburcu olabilir dedi böyle devam ederse. İnşallah tekrar yükselmez :KK43:
Amin allah yavrularimizin yuzune baksin
kurtulsunlar bu sariliktan.

Merhabalar benim de çocuğum 21 ile yattı bugün .. bu gece bitmez artık .. dr çok korkuttu bizi .. internette yorumlara da bakınca çok üzüldüm .. çocuğunuz şu anda nasıl acaba bir problemi var mı ? Zeka geriliği , görme kaybı , konuşma geriliği , işitme kaybı olabilir felan diyorlar ama ..

Konu cok eski ama ailemizin bir uygulamasını paylasmak istiyorum. Doğan tüm bebeklere doğar doğmaz 1 çay kasıgı şekerli su veya cok az hakiki sulandırılmiş pekmez 1 cay kasıgı kadar yavaş yavaş icirirler. Ve guneş sarısı gibi bir sarı ortü ile besigi örtülür. Atalarimizin yıllardır yapmıs. Hala da yapıliyor. Ve bebeklerimiz masallah sarılıgi cok kolay atlattılar.

Bizde şuan hastanedeyiz 22,5 la yattik kizim için çok agladim beyine hasar verir diye . sabahi bekliyorum 1 gündür hic uyumadim varsa yoksa kizim umarim düşer sabaha . Yazdiklarin biraz olsun içimi rahatlatti
Merhabalar. Uzun zaman geçmiş üzerinden de sormak istiyorum. Allah çocuğunuzu size bağışlasın. Acaba çocuğunuzun durumu nasıl şu anda?

Merhabalar benim de çocuğum 21 ile yattı bugün .. bu gece bitmez artık .. dr çok korkuttu bizi .. internette yorumlara da bakınca çok üzüldüm .. çocuğunuz şu anda nasıl acaba bir problemi var mı ? Zeka geriliği , görme kaybı , konuşma geriliği , işitme kaybı olabilir felan diyorlar ama ..
Merhabalar sizin çocuğunuzun durumu nasıl acaba?

Merhaba,
Uzun zaman olmuş sizin, umarım çocuğunuz çok iyidir.
Benim de kızım 4. Gün kontrolünde 24,29 değer ile fototerapi aldı, ertesi gün 9 a indi ve çıktık.
Sonrasında işitme kaybı tespit edildi, acaba sarılıktan mı oldu diye içim içimi yiyor, başka bşr şeye de sebep olmuş mudur diye korkuyorum.
Sizin çocuğunuz nasıl şimdi? Sarılık tedavisi sonrası benzer sorunlar yaşadınız mı?

Back