• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Yenidoğan nezle

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Erzurumlu2542

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2019
2
1
16
27
Merhaba benim oğlum 43 günlük. Oğlum bir süredir burun tıkanıklığı yaşıyordu, fakat son 2 gündür öksürükte başladı.
Doktor nezle teşhisi koydu ve burnunu sık sık temizleyip sadece bolca anne sütü vermemi söyledi.

Çok korkuyor ve üzülüyorum. Başına böyle bir şey gelen var mı
Ne yapmamı önerirsiniz.

Merhaba benim oğlum 43 günlük. Oğlum bir süredir burun tıkanıklığı yaşıyordu, fakat son 2 gündür öksürükte başladı.
Doktor nezle teşhisi koydu ve burnunu sık sık temizleyip sadece bolca anne sütü vermemi söyledi.

Ne yapmamı önerirsiniz.
Çok mu öksürüyor acaba

Ne yapmamı önerirsiniz.
Oğlum 3 aylıkken yaşadık ben ciğerlerine inmesin diye sürekli burnunu temizledim ve reflü yatağından biraz daha fazla eğimle uyuttum tabi bana uyku haram oldu bir hafta. Hergun doktora götürdüm doktor hastalığın ilerleyiş seyrine göre ilaç verdi ama ilaçlar konusunda çok rahatsizdilar çünkü bebek çok küçük sizin ki daha küçük. Burun temizleme ve yatağa eğim vermek bebekleri rahatlatıyor.

Oğlum 3 aylıkken yaşadık ben ciğerlerine inmesin diye sürekli burnunu temizledim ve reflü yatağından biraz daha fazla eğimle uyuttum tabi bana uyku haram oldu bir hafta. Hergun doktora götürdüm doktor hastalığın ilerleyiş seyrine göre ilaç verdi ama ilaçlar konusunda çok rahatsizdilar çünkü bebek çok küçük sizin ki daha küçük. Burun temizleme ve yatağa eğim vermek bebekleri rahatlatıyor.
Nasıl temizlediniz burnunu? Benimde bebeğim 25 günlük ama serum fizyolojik tam açmıyor geceleri rahat uyuyamıyor

Nasıl temizlediniz burnunu? Benimde bebeğim 25 günlük ama serum fizyolojik tam açmıyor geceleri rahat uyuyamıyor
Süt de genize falan kaçıyordu burnundan süt temizlesigim çok oldu hatta bazen öyle setlesiyordu ki yumurta kabuğu gibi. Ben flakon şeklinde olan serum fizyolojik aldım hep o şekilde temizledim. Burnuna damlatıp sıkıp bıraktım sumugu iyice oradan koparinca da burun aapiratoru ile hafifçe çektim. Aapiratoru sert kullanırsanız burnu kanar dikkat edin. Çok fazla çekmeyin. Önce sumugu iyice yumuşatın

Back