Çocuk Hastalıkları Yenidogan koprucuk kemigi kirigi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bebegimin dogumda koprucuk kemigi kirildi elini oynatiyo fakat kolunu hic hareket ettirmiyor. Doktor iyilesir dedi ama icim rahat etmedi. Ne zaman kolunu oynatabilir basina boyle bisey gelen var mi?
Çok geçmiş olsun. Çabucak kaynıyor. Bebeklerin hücreleri çok hızlı. 1 hafta civarında sanırım. Bebekten bebeğe de değişir tabi. Normal doğumlarda sık yaşanan bir durum. Tekrar geçmiş olsun.

Cok sagolun bilmiyorum 1 hafta oldu ama kolunu oynatamamasi cok canimi sıkıyo

Cok sagolun bilmiyorum 1 hafta oldu ama kolunu oynatamamasi cok canimi sıkıyo
Sıkmaz mı cnm daha kucağına alalı ne olmuş. Bir de böyle bir şey yaşamışsın. Ama geçecek. Gönlünü ferah tut.

Bebegimin dogumda koprucuk kemigi kirildi elini oynatiyo fakat kolunu hic hareket ettirmiyor. Doktor iyilesir dedi ama icim rahat etmedi. Ne zaman kolunu oynatabilir basina boyle bisey gelen var mi?
Yaaa çok geçmiş olsun . Bebeklere olan en küçük şeyler bile beni çok üzüyor. Şekil sorunu yoksa bebekler çabuk toparliyor ama mutlaka başka bir uzmana da gösterin Allah korusun kalıcı bir sorun bırakmasın

Geçmiş olsun, çabucak düzelir inşallah. Kemik kırığı haricinde sinirlerde bir zedelenme olmuş mu ?

Geçmiş olsun, çabucak düzelir inşallah. Kemik kırığı haricinde sinirlerde bir zedelenme olmuş mu ?
Cok sagolun hicbisey demediler sadece koprucuk kemiginin kirildigini soylediler elini oynatiyo ama kolunu oynatmiyo sinir zedelenmesi olsa elinide oynatamazdi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…