-
- Konu Sahibi melisaamelisaa
Ben de yaptırmıştım korkma.Arkadaşımın mesajını gördünüz mü oda bir doktor önerdi İstanbul'da imiş araştirmak isterseniz
Canım benim cok geçmil olsun sen gönlünü ferah tut biliyorum cok zor bende oğlumda 9 aylıkken svt wpw teshşsş almış bir anneyim oğlum hala ilaç kullanıyor 6 yaşında sen Allaha güven dualarını et ameliyatını güzel bir yerde iyi bir doktora yaptır insallah geçecekHanımlar ben bittim maf oldum Allah rızası İçin başımdan geçen yazsın.
22 haftalık gebeyim. Detaylı ultrasonda bebeğimin kalbinde büyük bir delik ve kalp damarlarının yeri yer değiştirmiş temiz kan pompalamıyormuş. Şu an da da benim vücudumda olduğu için yaşıyormuş ve bebeğim doğar doğmaz ağır açık kalp ameliyatı olacak
Kalpte ki bu sıkıntıdan dolayı amniyosentez de istediler. Amniyosentez sonucu kötü çıkarsa gebelik sonlanacak. Eğer genetik iyi çıkarsa doğduğunda kalp ameliyatı için sonuna kadar ilerleyecek
İçim yanıyor yaşayan ölü gibiyim. Allah rızası İçin bu yollardan gecen varsa yazı.
Bebeğim hareket ediyor ben nasıl kıyayım yavruma.
Yüreğim dağlandı nefes alamıyorum
Merak etmeyin Allah'ın izniyle sağ salim evladınıza kavuşup evinize gideceksiniz.Ender Ödemiş değil mi evet gördüm. Aradım asistanı dönecekmiş Oray’larda konuşacağım. Delir miş gibi yeri arayıp yardım istiyorum
Arkadaşıma sordum ablasına sorup bana dönecek size yazarımHangi hastane hemen ameliyata aldılar Allah rızası İçin sorar mısınız benim için. Çapa tıpa yönlendirdiler bizi ama biz biraz tedirginiz
Amniyosentez çok kolay bir şey bende ikinci bebeğimde yaptırdım korkulacak bir şey yok 1 dakika sürüyor acı falan hissetmiyorsunuz zatenAmniyosentez te yaptırmış mı acaba çok tedirgin olduğum bir test ama yap diyor doktor
İstanbul başkent üniversite hastanesiHangi hastane hemen ameliyata aldılar Allah rızası İçin sorar mısınız benim için. Çapa tıpa yönlendirdiler bizi ama biz biraz tedirginiz
Hanımlar ben bittim maf oldum Allah rızası İçin başımdan geçen yazsın.
22 haftalık gebeyim. Detaylı ultrasonda bebeğimin kalbinde büyük bir delik ve kalp damarlarının yeri yer değiştirmiş temiz kan pompalamıyormuş. Şu an da da benim vücudumda olduğu için yaşıyormuş ve bebeğim doğar doğmaz ağır açık kalp ameliyatı olacak
Kalpte ki bu sıkıntıdan dolayı amniyosentez de istediler. Amniyosentez sonucu kötü çıkarsa gebelik sonlanacak. Eğer genetik iyi çıkarsa doğduğunda kalp ameliyatı için sonuna kadar ilerleyecek
İçim yanıyor yaşayan ölü gibiyim. Allah rızası İçin bu yollardan gecen varsa yazı.
Benim arkadaşımda sizin gibiydi çok araştırdı koç üniverstesinde bir doktoru buldu şuan çocuk 3 yaşında koşup oynayıp gayet normal bir hayat sürüyor. Allah yardımcınız olsun inşHanımlar ben bittim maf oldum Allah rızası İçin başımdan geçen yazsın.
Doktoru biliyor musunuzBenim arkadaşımda sizin gibiydi çok araştırdı koç üniverstesinde bir doktoru buldu şuan çocuk 3 yaşında koşup oynayıp gayet normal bir hayat sürüyor. Allah yardımcınız olsun inş
Bilmiyorum maalesefDoktoru biliyor musunuz
Amniyosentezin açısından değil risklerinden korkuyorum.Amniyosentez çok kolay bir şey bende ikinci bebeğimde yaptırdım korkulacak bir şey yok 1 dakika sürüyor acı falan hissetmiyorsunuz zaten
Teşekkür ederim yazdığınız İçin. Şu anda oğlunuzda ne gibi sıkıntılar devam ediyor. Ne sorunundan ameliyat oldu.Canim benim sakın ama sakin pes etme benim oğlum da doğdu 12gunluj bebekti açık kalp ameliyatı oldu bebekler çok güçlü herşey yoluna girer sen önce Allah'a sonra iyi bir doktor ile ins herşey yoluna girer
Benim doğumdan sonra kalp skntisi olduğunu öğrendim sen en azından şimdi biliyorsun doğuma hazır doktorların ile giriceksin iyi bir doktor bul ben izmirdeyim be doktor emin Alp alayurt yaptı şuan kontroller Ertürk levent bakıyor kendisi ege ünv. Aynı zamanda prf
İns yazılarım sana umut olur şuan oğlum çok şükür sekiz yaşında yılda bir kontroller var tabi bizimde skntilarimiz var yok değil ben bu skntilari doktora gidince hatırlıyorum çıkınca anı yaşıyorum oğlumla
Uzman kişi mi, Prof perinatoji mi yaptı pekiİstanbul başkent üniversite hastanesi
Allah razı olsun sizlerdenMalesef bilgim yok bu konuda çocuğum olmadığından. Sadece dualarımı ve iyi dileklerimi gönderiyorum size....Bir an önce şifa bulmanızı ve bebişinizi sağlıkla kucağınıza almanızı canı gönülden diliyorum...Gelişmelerden de haberdar edin bizleri.
Çok geçmiş olsun canımmm ah yüreğim yangın yeri.Canım benim cok geçmil olsun sen gönlünü ferah tut biliyorum cok zor bende oğlumda 9 aylıkken svt wpw teshşsş almış bir anneyim oğlum hala ilaç kullanıyor 6 yaşında sen Allaha güven dualarını et ameliyatını güzel bir yerde iyi bir doktora yaptır insallah geçecek
Riski çok düşük ama her operasyon gibi riski var elbet ama çok yüksek bir oran degilAmniyosentezin açısından değil risklerinden korkuyorum.
Fetal kayıp
Enfeksiyon ile kayıp ve anne ölümü riskleri varmış
Çok kararsız kaldım yaptırmak ve yaptırmama hakkında. Çapa tıp fakültesinde uzman bir doktor varmış o yapacak mış. Bu konu da ne kadar iyi bilmiyorum korkuyorum
İşin uzmanı diye biliyorum o zaman arastirmislardi zaten üniversite hastanesi proflar hocalardan yapanlar vardır ona göre randevu alırsınızUzman kişi mi, Prof perinatoji mi yaptı peki
Allah Şafi ismiyle acil şifalar versin. Çok üzgünümHanımlar ben bittim maf oldum Allah rızası İçin başımdan geçen yazsın.