Yenidoğan kalp ameliyatı-acil lütfen

Yorumunuz için teşekkür ederim gerçekten o geçen günler ölum gibi idi yaşadığımız ızdırap karar verip vermemek arasında git geller ve herkesin aldır doktorlardan iyimi biliyorsun demesi hatta hocalara danistilar düşünün hepsi anne tehlikedeysr aldırmadı lazım günahı yok dedi ama yapamadım öleceksem karşıdan karşıya geçerken bir araba vurur yine ölurum dedim yapamadım iyikide yapmamisim bunun vicdan azabı tasiyamazdim

Benim arkadaşımın ablasının bebeginde doğduğunda morarma nefes alamama şikayeti ile yapılan muayenede kalp damarlarının ters olduğu söylendi hemen ameliyat oldu şu an 14 yaşında sağlıklı bir genç kız

Gecmis olsun allah sifa versin insallah

Sizin bu yazdıklarınızda bebeğini aldırmaya karar vermiş kişiler için psikolojik şiddet olmuyor mu peki?
Ne demek bebeğini öldürmek?
Amniyosentez sonucu aldırmaya karar veren birine bebeğini öldürmeye karar vermiş gibi yaftalamanız fazlasıyla ağır olmuş..
İki düşünceye de saygı duyup ona göre yorum yapmak lazım kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok böyle hassas bir konuda..

Allah tekrarını yaşatmasın. Size ailenizle güzel, sağlıklı bir ömür diliyorum. Rabb'im cennetinde buluştursun miniğinizle sizi de.

olayın hararetiyle diğer tarafı yok saymış gibi oldum çok haklısınız. Allaha bu ikilemde kalmamak için hep dua ederdim. iki seçenek te çok zor dediğiniz gibi de çok hassas bir konu. her hasta her gebelik her bebek kendine özgü değerlendirilmeli. amacım bebeğin anne karnında acı çekiyor soylemine karşı çıkmaktı. herkesin kendi süzgecinden gecirmesi gerektigini, saygı duymamız gerektigini soylemek isterken bir taraftan düşüncesizlik etmişim. bütün annelerin ve anne olmak isteyenlerin gönüllerini güzelleştirecek şeyler nasip olur inşallah.

Geçmiş olsun yakınım kap damar cerrahi yoğun bakımda çalışıyor...nerdeyse herhafta bir bebek taburcu oluyor. İçinizi ferah tutun tıp artık çok ilerledi. Yeter ki iyi bir Dr olsun.

Teşek
Geçmiş olsun yakınım kap damar cerrahi yoğun bakımda çalışıyor...nerdeyse herhafta bir bebek taburcu oluyor. İçinizi ferah tutun tıp artık çok ilerledi. Yeter ki iyi bir Dr olsun.
Merhaba istanbulda hangi hastanenin bebek yoğun bakımı ve çocuk kalp cerrahisi iyi acaba bilginiz var mı?

Hangi hastane hemen ameliyata aldılar Allah rızası İçin sorar mısınız benim için. Çapa tıpa yönlendirdiler bizi ama biz biraz tedirginiz

Hangi hastane hemen ameliyata aldılar Allah rızası İçin sorar mısınız benim için. Çapa tıpa yönlendirdiler bizi ama biz biraz tedirginiz
istanbul daymışsıniz eşime sordum arkadaşının çocuğunu ankara sehir hastanesinde ameliyat etmişler ....Allah yardımcın olsun

İnan hiç bilgim yok Rabbim şafi ismiyle şifa versin. İnşallah sağlığına kavuşur bebişiniz Rabbime dua et kuzum

Allah yardım etsin zor bir süreç

Amin arkadaşım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…