- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi Safsarisin
-
Merhabalar o yastığı bildim galiba görmüştüm düz kafa yastığı mi ne deniyor o mu? Bakayım ona da :)Merhaba:)
Öncelikle anne değilim ama yakında teyze olacağım ve kardeşimle liste hazırlarken kafa şekli için bi yastık varmış onu ekledik. Sırt üstü yatıyor bebek ama kafa arkası oyuntulu değişik bişi:) Bi bakın isterseniz
Kız sen turkıyenın neresindensin adanamı yoksa bende adanalıyımda ondan sey ettımCanım ben coook aşırı sıcak memleketteyim burda zaten çocuklar klimasız yatmıyordoktor direkt üzerine vurmasın dedi derece 22 olsun dedi. Duşa da hergun sokun ama duştan sonra klimada durmasın dedi ama hergun yıkaamıyoruz esim belim agriyor diyor. Çünkü o yıkıyor ben korkuyorum yıkamaya ama sacları yağlı ergen gibi sivilcesi bile var
Oda normalmiş yenidoğanda
Sarılık yok cok şükür. Atlattık masallah
Seyi anlamadim neden korktun ki çorap giydirmiyorsun diye üşütür diye dimi?
Gaz olurmuş diye üşür diye giydiriyorum ama mesela şuan corapsiz. Üzerinde örttü var. Ama ayağıyla tekmeleyip örtüyü açma olayi da var
3 numara yenidoğan icin büyük mu . Ama tam oluyor. Çok güzel sariyor. Yukarda arkadaş yazmis ya sanirim haklı pipiye aşağı doğru çekmek gerekiyor hatta 3 e geçince sızıntı olayi azdı once den neredeyse her değiştirmeye sızıyordu simdi günde 1 kez sızıyor ama çözemedim ki
Bir de ben emzikte veriyorum. Sen vermiş miydin
Sanada iyi bayramlar canım bu arada ♥
Allah evladinla nice bayramlar görmeyi nasip etsin.
Evet canım olacaktı.. ama büyük babaannemiz korona olmuş ( sülalenin büyüğü olduğu icin gelen giden ziyaret etmiş düşüncesiz insanlarımız tarafındanBana da kayinvalidem sıvazla pipiyi bana doktor demişti dedi ama sey icin dedi o kireçlenme olmasin diyeymis bazen idrar yapamazlarmis ay hahahabayramdan sonra sünnet mi olacak senin bebis
Canim bende yeni dogum yaptim bebegim 3haftalikSağol canım teşekkür ederim. Saat arası ne olacak mesela gündüz 3 saat gece 4 saat gibi mi? Evet bir saga bir sola yatırıyorum kafası yamuk olmasin diye.
Pamukcuk emiyor diye mi oluyor aaa bilmiyordum onu. Teşekkür ederim yorumun icin
Bebeklerin dünyaya geldikten sonra ki ilk 3 ayına 4. trimestir deniliyor. Emme konusunda saatli olmayın. Ne zaman isterse emsin. Emmek sadece karın doyurmak değil onun için. 40 i cikana kadar gece 2 saati geçirmeyin. Sonra uyandığında emzirirsiniz ama 6 saati geçirmeyin yine de.Canım ben coook aşırı sıcak memleketteyim burda zaten çocuklar klimasız yatmıyordoktor direkt üzerine vurmasın dedi derece 22 olsun dedi. Duşa da hergun sokun ama duştan sonra klimada durmasın dedi ama hergun yıkaamıyoruz esim belim agriyor diyor. Çünkü o yıkıyor ben korkuyorum yıkamaya ama sacları yağlı ergen gibi sivilcesi bile var
Oda normalmiş yenidoğanda
Sarılık yok cok şükür. Atlattık masallah
Seyi anlamadim neden korktun ki çorap giydirmiyorsun diye üşütür diye dimi?
Gaz olurmuş diye üşür diye giydiriyorum ama mesela şuan corapsiz. Üzerinde örttü var. Ama ayağıyla tekmeleyip örtüyü açma olayi da var
3 numara yenidoğan icin büyük mu . Ama tam oluyor. Çok güzel sariyor. Yukarda arkadaş yazmis ya sanirim haklı pipiye aşağı doğru çekmek gerekiyor hatta 3 e geçince sızıntı olayi azdı once den neredeyse her değiştirmeye sızıyordu simdi günde 1 kez sızıyor ama çözemedim ki
Bir de ben emzikte veriyorum. Sen vermiş miydin
Sanada iyi bayramlar canım bu arada ♥
Allah evladinla nice bayramlar görmeyi nasip etsin.
Kafasinin yamulmasi icin mesela sabah kafasini saga yatirin Oglen sola herdefasinda degistirirseniz bisey olmaz, krem Turkiyede aynindan varmi bilmiyorum ben purelan kullandim. Ama daktarin de var oda etkiliMerhabalar. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Hollandalı doktorlar giydirme konusunda cok haklı bence. Bizimkiler kat kat kat giydiriyor. Bir abim var kendisinin 3 cocugu var. Cocugunu bir gun doktora götürmüş orda başka bebek varmis elinde eldiven ayağında çorap üstünde uzun kol doktor Al mis hepsini çöpe atmışçıkarmış üstünden Bana giydirme çorap diyor .
Ya sırt üstü yatırmak bana daha mantıklı geliyor suan oyle yatırdım mesela . Sanirim hep öyle yapacam ama bizimkiler iste derler ya kafası yamuk olmasin basik olmasin vs.
O krem nedir acaba. Karbonat geçirmiyor pamukçugu..
Evet evet koku da oluyor gerçekten. Alıyorum yani kokusunu. Eşime diyorum kokuyor yok beee diyordu ama mesela geçen yıkadık o da sey diyor koku yok iyi idare etti bu defaCevapların hepsini okuyamadım benden daha tecrübeli anneler daha iyi tavsiyelerde bulunmuştur zatenyağlı saç cümleni okuyunca güldüm eşimle biz de bu çocuk neden böyle diyorduk 3. Aya doğru düzeldi yıkardık ertesi gün değişik bi yağlanma koku olurdu prima kullanmadık ama 3 numara büyük bence sizin için beline oturmuyorsa ondan kaçırır. Bol şans güzel anne
Bizimki 5 aylık oldu hala belinde falan tüyler var çoğu gitse deEvet evet koku da oluyor gerçekten. Alıyorum yani kokusunu. Eşime diyorum kokuyor yok beee diyordu ama mesela geçen yıkadık o da sey diyor koku yok iyi idare etti bu defabir de kıllı. Doktor sey dedi. Arkadaş recep ivedik gibi :) heryerinde kıllar var. Dökülür mü ki
Bizde ben kıllıym. Babasi degil. Bu bana mi çekti ya. Gerçi ben lazerle hallettim deBizimki 5 aylık oldu hala belinde falan tüyler var çoğu gitse deanası da babası da kıllı yavru napsın annem derdi benim için, doğduğunda sırtında kıllar vardı diye şükür orda yok şuan
Kız canımBizde ben kıllıym. Babasi degil. Bu bana mi çekti ya. Gerçi ben lazerle hallettim deerkek mi senin bebiş.
Ben gideli de o kadar olacak canim neredeyse. Ama doğumdan sonra yeniden çıkanları bende duymuştum. Bende çıkmadı şükür.ama benim herşeyim garip tir. Sezeryan bile dünyanın en garip yan etkili sezeryani idiKız canım ☺ Bende lazere gitmiştim ama doğumdan sonra artış oldu yaa üzdüama ben gideli 4 seneye yakın oldu belkide ondan ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?