• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları yenidoğan göz çapaklanması :(Tecrubeli anneler yardım...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ayza52

❤zuzu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
228
195
23
O kadar çok sorun var ki hayatım da, ama bu ufak şey benim için en büyük sorun :(kızım 25 günlük ve gözünde çapaklanma oldu geçen hafta doktor damla verdi ama geçmedi hala :( süt sağdım birde :( okb hastasıyım ve bu sorun benim için içinden çıkılmaz hal aldı.Bir de gözünü açamadıkça içim acıyor :(

Okb hastasi nedemek acilimini bilemedim ama sutunden damlatip temiz utulenmis pamuklu bir bezle hafifce sildirebilirsin.ille cikarcam diye ugrasma canini acitirsin bu sefer.

Okb hastasi nedemek acilimini bilemedim ama sutunden damlatip temiz utulenmis pamuklu bir bezle hafifce sildirebilirsin.ille cikarcam diye ugrasma canini acitirsin bu sefer.
Özetle sevdiğim bir şey varsa başına birşey gelecek diye aklıma bi sürü senaryolar geliyor. Şuan bu sorun hayatımın merkezi, hafifce pansuman yapıyorum zaten tenine dokunsam da kızarıyor hemen o kadar narin ki, yapıştıkça süt ve ılık suyla temiz tutmaya çalışıyorum

Ayni durum benm bebgmdede var 34 gunluguz bir gozunde daha fazla capaklanma oluyor 4 gunluk damla verdiler kullandik bi 4 gunluk daha verdiler kullaniyorz temizlemeyide ilik su pamuga dokup yavasca siliyorm basta bilemedm ilk bebegm biraz sert silmişim kizariklik oldu goz kapagi cevresnde yani sonucta bizdede gecmedi basina gelen kisiler yardmci olursa sevinirm

Hiç panik olacak bişey yok, iki oğlumdada olmuştu, doktorumuz kalan çayın demi ve pamukla temizlememi söylemişti, korkmadan temizle, çaya batır pamuğu güzelce sil, iyileşene kadar yap, çay antiseptik olduğu için geçiriyor.

Benim bebeğim dede ooldu cnm dr damla verdi damla damlatmadan cay ile sil dedi sildim gunde 4 damla damla damlattm sukur atlattik acil sifalar mutlaka dr gidin

Aşırı capaklanma kizariklik hafif de siskinlik oluyorsa enfeksiyon belirtisi demisti venim drum vücudunda enfeksiyon olabilir zira bizimkilerde öyle oldu damla verdi gecti.. size verdigi damlanin adı ne

Sanırım bütün bebişlerin ortak dertlerinden birisi, çay 1 kere yaptım ama insan korkuyor daha beter olur die,çayla temizliyeyim artık sorun olmaz diyorsanız :(

benim kızımada oldu zamanla geçiyor korkma sakın. ben bu bebek şampuanları varya bir damla pamuğa onu alıyordum kaynatılmış su ile siliyordum asla bir gözüne değdirdiğin pamukla diğerinide silme.kendiliğinden geçer bunu hergün yap damla hiç bir işe yaramadı hatta benim kızımın gözünü kızarmıştı kullanmamıştım

Yok tek kullanımlı herşey bende daha önce mikrop kapmıştım gözümün akı bile su toplamıştı, sabahları gözümü açamıyordum zombi gibiydim sıkıntısını bildiğim için kıyamıyorum daha çok minnak :(

Ben papatya kaynatıp, suyuna pamuğu batırarak ,bastırmadan silerek bu dertten kurtuldum sabah akşam yaptım.

Krem damla ılık masaj çay hepsi ile akraba olmuştum.. bizimki çok uzun sürmüştü.. ya da o dönem bana günler ay gibi gelmisti:) korkmayin üzülmeyin Aksın mikrop iyidir içerde kalmasin o dert işte.. akiyorsa korkmayin.. bi göz iyi olur diğeri olmazsa tekrarliyor bulaşıcı çünkü.. 2 göze ve ellerinize dikkat anneye de geçiyor hop yine bebeğe.. kolay gelsin..

Back