Bebek Beslenmesi yenidogan dogan bebey su verilirmi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ben doktoruma sormuştum.mama ile beslendiği için her mamanın arsından 2 tatlı kaşığı su verebilirsin demişti.çünkü mama anne sütü gibi değil yakıyor bebeği...

kesinlikle vermelisin sevmez istemezler ama azda olsa ver faydasını görürsün. yeni doğan bebeklerde özellikle sarılığı önlemek amaçlı tavsiye edilir.

Ben kızımı hem mama hem meme ıle besledım verıyordum ağzında artık kalmasın dıye.Bır müddet sonra pamukçuk oluyor cunku o da daha beter bı durum bebek ıcın.

Ben kızımı hem mama hem meme ıle besledım verıyordum ağzında artık kalmasın dıye.Bır müddet sonra pamukçuk oluyor cunku o da daha beter bı durum bebek ıcın.

merhaba bnde bebegımı hem mamayla beslıorum hemde emzırıorm arada bnde su verıormum pamaukcuk oluo demıssn neden oluokı sankı bnmde beebgımde olmus olmaması ıcın ne yapmalıyz

merhaba bnde bebegımı hem mamayla beslıorum hemde emzırıorm arada bnde su verıormum pamaukcuk oluo demıssn neden oluokı sankı bnmde beebgımde olmus olmaması ıcın ne yapmalıyz

Tatlım mama verdikten sonra ağzına 1-2 cay kasıgı su verebılırsın.Tutkı pamukçuk oldu.Mıkostatın dıye bır ılac var ben onunla gecırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…