Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesiyenidogan dogan bebey su verilirmi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ben doktoruma sormuştum.mama ile beslendiği için her mamanın arsından 2 tatlı kaşığı su verebilirsin demişti.çünkü mama anne sütü gibi değil yakıyor bebeği...
Ben kızımı hem mama hem meme ıle besledım verıyordum ağzında artık kalmasın dıye.Bır müddet sonra pamukçuk oluyor cunku o da daha beter bı durum bebek ıcın.
Ben kızımı hem mama hem meme ıle besledım verıyordum ağzında artık kalmasın dıye.Bır müddet sonra pamukçuk oluyor cunku o da daha beter bı durum bebek ıcın.
merhaba bnde bebegımı hem mamayla beslıorum hemde emzırıorm arada bnde su verıormum pamaukcuk oluo demıssn neden oluokı sankı bnmde beebgımde olmus olmaması ıcın ne yapmalıyz
merhaba bnde bebegımı hem mamayla beslıorum hemde emzırıorm arada bnde su verıormum pamaukcuk oluo demıssn neden oluokı sankı bnmde beebgımde olmus olmaması ıcın ne yapmalıyz