Yenidoğan da akciğer enfeksiyonu

Gkcekici

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2019
1
0
1
33
Merhaba 39+6 da normal doğum yaptım. Gece 3 de doğdu kızım ama saat 9 da hızlı solunum nedeniyle yoğun bakıma alındı. Daha sonra akciğer filmi çekildi. Ciğerinde iltihap varmış onun için antibiyotik tedavisi başlattılar. 4 gündür bu yüzden yoğun bakımda yatıyor. İlk çocuğumuz olduğu için biraz tedirgin olduk. Bu durumla karşılaşan var mı aranızda şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba benim bebeğimde şuan akcigerindeki enfeksiyondan yoğun bakımda doğar doğmaz alındı 6. Günümüz bugün sizin kızınız kaç günde çıkmıştı durumu nasıl seyretti biizim iki gündür değişen bişey yokmuş

Bazen annelerin gecirdigi idrar yolu enfeksiyonlari veya gribal enfeksiyonlar bebege bu sekilde gecebiliyor yada anne karninda mekonyum yaparsa. Antibiyotik tedavisinden sonra duzelecektir ama 1 hafta surer genellikle. Siz stres yapmayin sutunuze ihtiyaci vardir suanda emmese bile durumuna gore veriyolardir. Cok gecmis olsun

Merhaba bayağa zaman geçmiş ama sormak istedim nasıl bebeğiniz? İnş sağlıkla büyüyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…