yenidogan çocuk bez öneriler

sumey

kocasının yawrusu
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
144
65
Evet anneler benim ilk anneligim ilk hangi bezi kullanmayı tavsiye edersiniz

Bambino Mio derim :))
İlk defa bugün duydum ben bu markayı, nasıl kullanıldığını yazar mısın canım? Yani anladığım kadarıyla dış bezi var o atılmıyor, iç bezide yıkanıyor. Ama nasıl? Yani eskiden bizlerde kullanılan bezler gibi arındırıp elde mi yıkanıyor?

Evet.. İç bezi var, yıkıyorsun. Bildiğin elinizde yıkıyorsun yada makineye atarsın farketmez. Zaten yıkama kısmı sadece üzerindeki kabayı almak için..yani ben hiçbir zaman saatlerce derinlemesine yıkamadım mesela. Dış kılıfı var bide işte, renkli renkli model model, çocuğun için hangisini istersen. Ve o kılıfı yıkamıyosun zaten. Kılıfta bant var. Çocuğunla birlikte kılıfta büyüyor mesela. Kullanması kullan at bebek bezleri kadar kolay gerçekten. Ve gerçekten en önemlisi artık bu teknolojiyi kullanmamız lazım. Çevre dostu, bebek dostu ürünler bunlar. Bir diğer güzel şey de bu bezler daha sağlıklı ve tuvalet eğitimine yardımcı olan ürünler..

Prima Premium Care özellikle yeni doğan için tavsiye ederim
Ben başta bilmediğim için yeşil paketi kullanıyordum popoda kızarıklık çıkınca bir başka markaya geçtim snr öğrendim ki premium care gerçekten pamuktan hemen ona geçtim kizariklikta kalmadı çok memnunum dene bence zaten suan en iyi bez o sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…