YENİDOĞAN BİBERON KULLANIMI

Meme reddi yapmiyor. Ben denedim. Yapisi anne memesine benzedigi icin sorun olmuyor. Bende siringayla beslemistim. Keske en bastan biberonla verseymisim. Bebegim bosuna ac kalmis

Pardon sarılık 2. Gün başlar demişsiniz de yorum yapmak istedim ben bebeğimi 1 hafta uğraştım emzirmek için aslında 1 ay uğraştım ama ilk 1 hafta insan üstü çaba harcadım biberon asla vermedim mamayı kaşıkla verdik meme reddi olmasın diye memeden ayırmadım resmen ama 1 haftanın sonunda sarılık oldu maalesef ve sonraki günler sarılığı git gide artmaya başladı mecbur biberonla besledik tabiki memeyi tamamen red etti yani diceğim şu 1 hafta sonra da sarılığa yakalanabiliyor

Bir bebeğin tehlikeli boyutta Sarılık olduğunu tam olarak nasıl anlarız, ayaklarında, yüzünün bir ķısminda ve birkaç yerde sarı renk mevcut, 5.gününde kontrole gittik bir sorun yok dediler, 7.gündeyiz tehlike geçti mi acaba?

Bu kadar net birşeyi benim size söylemem yanlış olur okadar hakkında bir fikrim yok ama benim bebeğim hem küçük hemde erken doğduğu için biz hastaneden çıktan sonraki günleri hep bebeği kontrole getirerek geçirdik ilk günler bişe yoktu ta ki 1. Hafta kontrolünde sarılık olduğunu öğrendik ki benim kızımın sarılığı hergün daha da artıyordu o dönem çok ağlamıştım hatta bişey olacak bebeğime diye hatta hastanede Işın tedavisi verilmesi gerek demişti doktor kahrolmuştum ama baktığında ne biryeri sarıydı ne de başka bir belirtisi vardı sadece aşırı derecede uyuyordu tek belirti buydu galiba ama çok şükür ne hastaneye ne ilaç tedavisine gerek kalmadı eski annemizin yöntemleriyle 4 günde falan geçti sarılığı tabiki mama desteği verdik bol bol mama verdik güneşe yatırdık falan

Çok geçmiş olsun, bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah. İlginiz için teşekkür ederim.

tebrik ederim lütfen endişelenme canını sıkma her saat bebeğine memeyi ver madem tutuyor o sütü çekecektir o çektikçe süt de gelecektir. bu arada sağmaya devam et sağmak da süt kanallarını uyarır..
biberon ve mama konusunu kendimden anlatacağım benim süt gelmiş olmasına rağmen sezaryen doğum sebebiyle bir hemşire hemen mama vermemizi söyledi 30 cc ile başladık şu minik suluk ve emzik başlıklı cam biberonla. bir saat başı emzirip diğer saat başı mama veriyorduk. ertesi gün gelen hemşire saçmalamayın neden mama veriyorsunuz diye azarlamıştı meme reddi de olmadı. her biberona ağzı değen bebekte meme reddi olmuyor canını sıkma emzir ve bebişinin tadını çıkar

Çok teşekkür ederim ilgin için

İyide sadece beslenme nedeniyle sarılık olmuyor ki. Birçok nedeni var. O sarılık ilk iki gün ölçüldu mu. Vardı belki sonradan arttı. Bende hastanede ciktigimda 7 idi sonra 14 çıktı .yani demem ki değer düşük olabilir sonradan artmış olabilir.

Tabi tabi herşeyine bakıldı bebeğim küçük ve erken doğduğu için doğar doğmaz tüm değerlerine bakıldı özel bir hastanede doğum yaptım ben onunla bi alakası varmı bilmiyorum ama hastane tepeden tırnağa herşeyine bakmıştı bebeğimin birşeyi yoktu sonradan çıktı ama bizimki beslenme sorunundan dolayı oldu orası net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…