Çocuk Hastalıkları Yenidoğan bebek hırıltı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Dilberimmm

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
239
240
23
30
45 gunluk bebegım var geceleri uyurken sureklı bir hırıktı var ama değişik sekılde buu ndan mı nefes borusundan mı gelıyor anlamadım basına gelen varmı

45 gunluk bebegım var geceleri uyurken sureklı bir hırıktı var ama değişik sekılde buu ndan mı nefes borusundan mı gelıyor anlamadım basına gelen varmı
Canım bugün buna benzer bir konu daha aciilmisti benim kızımda da var 5 buçuk aylık kizim doğduğundan beri var doktorumuz normal olduğunu daha burun kanallari vs çok geniş olmadığını söyledi ciğerleri temiz çıktı. Düzeni olarak serum fizyolojik kullanıyorum ben bazen diğer günlere göre çok artıyor horluyor resmen. Başı çok terledigi zamanlar daha çok artıyor. Balgam masaji var ona bakıp yapabilirsin. Doktorunuz en doğru bilgiyi verecektir size bir sorun isterseniz

Larıngomalazı ollabılırmı acaba diye süphelenfı doktor ama takip edilecek. Geceleri uyurken kırılıyor kıpır kıpır hır hır sesler gelıyor

Bnmkide 6. Aya yaklaştı. Hır hır hır gece yeni başladı burnunu temizliyorum geçmiyor. Genzinde birikiyor. Üşütmüştü ondan sonra kaldı. Öyle birşey olabilir mi acaba üşütmüş olabilir mi.

Ne zaman geçti acaba?

Merhaba benim çocuğumda da o şekilde hırlama vardı, hatta bir şeyler yedisinde de hırlama olabiliyordu. Laringomalazi dendi. 2 yaşına doğru geçer dediler. Gerçekten de 18 aylıktan sonra baya geriledi. Şimdilerde yok. Oğlum 20 aylık. Çok nadir yemek yendiğinde ötüyor gibi bir ses geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…