• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları yenidoğan bebeğim işitme testini geçemedi bilgi verin lütfenn

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Merhaba bebeğim henüz 3 aylık detaylı Bera testi yaptırdık ve sol kulak geçti sağ kulak geçemedi ileri düzeyde işitme kaybı tespit edildi :KK43: 6. Ay da tekrar yaptıracağız testi sizin bebeğinizin de 80 desibel de mi kalmıştı yani orta seviye miydi yoksa ileri seviye miydi ilk başta geçmediklerini söyleyince lütfen cevap verebilir misiniz çok :KK43: teşekkür ederim şimdiden
Merhaba bende aynı durumdayım acaba gittiniz mi Hacettepe üniversitesine

arkadaşım seni dinlemedim daha doğrusu dinledimde emin olamadım söylediğin çıktı .dün gittiğim doktor bebeğime 4 kere otoakustik testen geçemediğini görünce direk arb yada diğer adıyla bera testi uyguladı çok zor 2 saat çekim sonrasında çünkü bebeğim uyumadı işitme refleksi var çoooook şükür.doktor yüzde 95 orta kulakta su olduğunu söyledi..3. ayda tekrar test yenilenecek yani RABBİME çok şükür sağır değil dedi.hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.RABBİM kimseyi evlatlarıyla sınamaması dileğiyle.
Merhaba aradan çok uzun zamn geçmiş ama bsy soracaktim bizdede ayni durum var bebeğim işitme testinden sağ kulaktan kaldı sevk ettiler siz evde bebeğinizin duyup duymadığını test ediyor muydunuz yani sağdan kaldigu için sağ kulagu duymuyor muydu ne zaman duymaya başladı

Back