- 12 Temmuz 2006
- 367
- 10
- 643
- Konu Sahibi kelebek1978
-
canım ahhh ahh bende temmuzda doğum yapmıştım sırf bu yüzden sütüm kesilmişti.bende oğluma yaptırmıştım ve sağ kulağı geçmemişti.bebeklerde bu olurmuş anne karnında sıvı kaçtığından dolayı geçmeyebiliyormuş.bazı bebek bunu 3 aylıkken bazı bebekte 6 aylıkkken kendinden atarmış.kısacası bende oğlumu 6 aylıkken götürdüm ve sağ kulağı geçti ama bir de bana sor o altı ayı hep acabayla yaşadım
siz siz olun asla yenidoğan bebeğinizi işitme testine götürmeyin.
zaten bebek 6 .ayda seslendiğinizde sesin geldiği tarafa bakıyor.eğer bakmıyorsa o zaman götürün.
şimdi bebeğim 9 aylık canavar gibi duyuyor.
işitme testi diye saçma birşey çıkarmışlar ki annelerin lohusalık dönemi etkilensin diye...
tabii bize bu şekilde söylemiyorlar doktorlarımız.
siz de sakın benim gibi hataya düşüp canınızı sıkmayın.bebeğinizi doyasıya sevin öpün.
tabii ailenizde sağırlık gibi bir durum yoksa...
canım ahhh ahh bende temmuzda doğum yapmıştım sırf bu yüzden sütüm kesilmişti.bende oğluma yaptırmıştım ve sağ kulağı geçmemişti.bebeklerde bu olurmuş anne karnında sıvı kaçtığından dolayı geçmeyebiliyormuş.bazı bebek bunu 3 aylıkken bazı bebekte 6 aylıkkken kendinden atarmış.kısacası bende oğlumu 6 aylıkken götürdüm ve sağ kulağı geçti ama bir de bana sor o altı ayı hep acabayla yaşadım
zaten bebek 6 .ayda seslendiğinizde sesin geldiği tarafa bakıyor.eğer bakmıyorsa o zaman götürün.
işitme testi diye saçma birşey çıkarmışlar ki annelerin lohusalık dönemi etkilensin diye...
siz de sakın benim gibi hataya düşüp canınızı sıkmayın.bebeğinizi doyasıya sevin öpün.
benim doğum yaptığım hastanede işitme testi sonucu olmadan taburcu işlemlerini yapmıyorlardı.
siz şanslıymışsınız bize 1 aya gün verdiler.sonra testen geçemedi.2kere yaptılar.bugün götürdüğüm klinikte yine geçemedi.ordaki doktor vakit kaybetmeden dokuz ylülde çalışan prof bülent şerbetçioğluna gitmemi söyledi.bakalım yarında oraya gideceğim galiba bebeğim duymuyor
canım dediğin yer çidem aradım haziran 6 ya gün verdiler.ben oadar bekleyemem işitme testini 4 kere yaptırdım sadece birkere soldan geçti diğerleri kaldı.ben bugün bu konuda uzmanmış bülent şerbetçioğluna gideceğim bakalım o ne dicek.sizede geçmiş olsun keşke ikinci randevuyu kaçırmazsaydınız.sese bakması tabiki güzel bence en azından özellerde 100 liraya çekiyolar standart testi yaptırın.ben bera testini araştırıyorum hepimizin evllatlarına şifa versin inşallah.Canım benimki de sol kulağından geçemedi. Bizi Alsancak Garının yanında sırf işitme dalı olan bir kurum var oraya yönlendirdi doktor( Buca Tıp MerkeziNdeki doktor) Gittik ama uyuttuk ama tam test sırasında uyandı. Test yapılamadı gün verdiler onu da kaçırdık ne olacak bilmem ama sesin geldiği yöne bakıyyor
biliyorum bunada şükür diyorum ama elimde değil.inşallah canım sonucu yüz güldürür.Allah şifa versin.yıpratma kendini bebeğinin sana ihtiyacı var.Allah dermansız dert vermesin çözülecek bir problemdir inşallah sıkıntılı bir dönem olur ama inşallah sonucu yüz güldürür.
maşallah ona canım.biliyorum ama hani sadeec su kaçmış falan deseler onada razıyım ama şuan belirsizlik var doğumda oksijen falan verildi.doğumda oksijensiz kalan bebeklerde olabiliyomuş sağırlık onlar korkutuyor.İnş. bişi yoktur.Baksana biri başka demiş biri başka.Bu doktorlara da güven olmuyor haa.Yiğenime de zeka özürlü demişlerdi .Şimdi çocuk ilkokul 2 ye gidiyor okulda santranç 1. si.
inşallah bende parmak ucumda gezerim canım.bera testi en erken nezaman yapılıyor bilgi verirsen sevinirim.bebeklerde olabilşyor hatat ebnim oğlum 3 aylıkken yaptırdım ilkini geçemedi sora bera testi var uyutarak yapılan ondan söeldiler onu yaptık sağlam çıkt.şimdi 14 aylık valla çıt sesine bakıyor.uykusunda bile parmak ucu geziyoruz .sizde canınızı sıkmayın bişey çıkmıcak işallah
canım oğlum şuan 25 aylık maaşallah diğer odadan bile duyuyor beni.ama hala arada kulak akıntısı oluyor doktorlar normal dediği için önemsemedim.sende hiç üzülme inşallah hiçbirşeyi yoktur bebeğinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?