1aylık bebeğim var sütüm yok mamayla besleniyor eskiden 3 saatte 1 verirdik yenileyi 1 saatte 1 acıkmaya basladı mama vermeyince çok kötü ağlıyor uğunuyor hiç susmıyor kilo alıyor bi zararı varmı ne yapmalıyım basına gelen varmı
1aylık bebeğim var sütüm yok mamayla besleniyor eskiden 3 saatte 1 verirdik yenileyi 1 saatte 1 acıkmaya basladı mama vermeyince çok kötü ağlıyor uğunuyor hiç susmıyor kilo alıyor bi zararı varmı ne yapmalıyım basına gelen varmı
Kaç ml veriyorsun?
Sütün gelmedi mi sen mi emzirmek istemedin, bir şekilde emerdi, emzirmezsen süt gelmez boş ds olsa tuttur ki süt insin zamanla da artar. Mama yerse zaten emmez
Mama için 1 aylık bebeğe 3 saate 1 çok uzun gibi geldi.. midesi büyüyor verdiğiniz milimi arttırın. 1 aylık doktor kontrolüne gittiğinizde sorun şu kadar veriyorum doymuyor ne kadar arttırmalıyım diye boyu kilosunu bilmediğim için bir şey diyemiyorum. Standart ölçüsü yazıyordur kutularda
Bebek aç ise verin çocuk sıcakta iyice ağlayıp fenalık geçirmesin ml az geliyordur artık.
Ayrıca hava çok sıcak susadıklarında da emmek ister muhtemelen mamayı biraz da ondan istiyor hem midesi büyüdü hem susuyor
“Bayılmış, kendinden geçmiş bir hâlde olmak” anlamında kullanılmış olan bu fiil birkaç yüzyıl önce yazılmış Eski Anadolu Türkçesi metinlerinde bulunur.
Allah aşkına nerden bulursunuz bu kelimeleri. Arkeolog filan mısınız
“Bayılmış, kendinden geçmiş bir hâlde olmak” anlamında kullanılmış olan bu fiil birkaç yüzyıl önce yazılmış Eski Anadolu Türkçesi metinlerinde bulunur.
Allah aşkına nerden bulursunuz bu kelimeleri. Arkeolog filan mısınız