Yenidoğan alışverişi

she86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
2.820
1.649
63
38
Kızlar selam
19 haftalık hamileyim . Alışverişe başlamadan önce mutlaka alınması gereken ürünlerin listesini yapmak istiyorum elimin altında bulunması için . Bebek için anne için şu ürünü mutlaka al dediğiniz ürünleri söyler misiniz? Marka veriliyorsa lütfen isimleri ile yada resimleri ile birlikte .. ilk bebeğim tecrübesizlikte var ..

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin bende 12 haftalık hamileyim bilgim yok ama konuyu bende takipte kalmak istiyorum ufak ufak bende başlayacağım alışverişe

Alt açma bezi,ateş ölçer yenidoğan bezi hastane çıkışı seti havlu şampuan deterjan (bebeğe özel olanlar) yıkamak için küvet kova maşrapa pişik kremi burun aspiratörü müslin bezler battaniyeler nevresim takımları kendiniz için doğumda giymeye sabahlıklı gecelik takımı önden açılan yada emzirme özellikli olması gerekiyor yine kendiniz için külot bez(lohusalıkta kanama çok oluyormuş) internetten araştırın sosyal medya kullanıyorsanız hamile yada yeni doğum yapan fenomenlerin önerilerine bakabilirsiniz

Öncelikle zibinlari büyük almalısın.Cok çabuk büyüyorlar çünkü.Kisa kollu ve uzun kollu zibin almalısın.Pisik kremi çok önemli.Uyku tulumu alabilirsin yazlık ve kışlık.Battaniyeyi yorgani üstüne çekti mi derdin olmaz.

Çok fazla şapka,yeni doğan çorabı faln alma.Kullanilmiyor pek fazla.Yatagi icin alez almalısın çünkü kakasi faln geçiyor

Selam herkese güncellemeyle geldim .. bayramda arkadaşım bir sürü şey verdi kıyafetlerden tutun . Park beşik , alt değiştirme vs bebek arabası ve ana kucağını sonra vereceğini söyledi . Eksik listesi çıkardım baya park yatağının ara demiri var anne yanı beşik oluyor gerek kalmadı .. belki ekstra yatak almam gerekecek. Şimdi eksik listesi çıkardım olmayanlar .. anne bebek çantası
Bebek tulum , gardrop , şifonyer , bornoz takımı , biberon emzik fln . Dolayısıyla kayınvalidem tarafına bir şey kalmadı annemde almadı henüz .. eşime söyleyeyim de ortak olarak gardrop şifonyerini aldırayım diyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…