- 10 Eylül 2024
- 244
- 847
- 26
Vicdan mastürbasyonunu başkasına yapsın. Yok karimin haberi var şöyle de böyle engelle gitsin.Selam,
Geçen haftalarda bir konu açmıştım. Eski sevgilim 6 yıl sonra mail attı diye. Geçen hafta yine mail atmış. Attığı mailler ilk akla gelen gibi büyük bir vicdan azabı çektiğini hep bana ulaşmak istediğini ama yüzü ve hakkı olmadığını yazmış. Önce maili de birden göndermiş. Kendisi evli, eşinin de haberi varmış mail attığından, eşi için doğru insanı buldum vs yazmış. Evliliğinde mutsuz ondan yazıyor gibi düşünmeyeceğimi biliyorum ama yine de hassas bi konu olduğu için belirtmek istiyorum bundan yazmadım diye de eklemiş kibarca. Evliliği konusunun hakkını korumak için bu açıklamayı yapmak istemiş. Benle ayrıldıktan sonra uzun süren bir hastalığa yakalandığını, beni sosyal medyada o dönem sürekli takip ettiğini yazmış. Hatta o dönem bir sözlükte yazıyorduk. Kullanıcı adımı bildiğini bilmiyordum ordaki girilerimi okuyormuş. Sözlüğün adını bile hatırlamıyordum. Söyleyince çok şaşırdım. Benim yanımda adam gibi duramadığını, kararlı bir duruş sergileyemediğini, beni kaybetmekten hep çok korktuğunu sonra hiç korkmamış gibi defalarca yalnız bıraktığından bahsetmiş. Kısaca ilişki boyunca ve ilişkimiz biterken yaptığı tüm bencilliklerin, manipülasyonların, kabalıkların farkında olduğunu yazmış. Hakkımı helal etmezsem anlarmış hellallik için yüzü yokmuş. Vicdan azabı çektiği için benim hep bir işimi kolaylaştırmak, bana yardımcı olmak istemiş ama artık kabalık olur diye yapmamış.
Maile, farkında olduğunı söylüyorsun, farkında olsaydın bu kadar zamanon üstüne kendi için huzurun için bir açıklama yapmal derdine düşmez olanı olduğu gibi bırakırdın. Olan oldu, benim için alınacak bir helallik kalmadı ben Allah’a havale ettim gibi bir şeyler yazıp döndüm.
Mala döndüm. Vicdan azabı böyle bir şey mi? Bin asır da geçse insanın içinde kalıyor mu tüm ayrıntılarıyla. Hemnbin asır sonra dönebilme cesaretini bulduğu için hem de aynı şeyleri yeniden hatırlattığı için bi tık huzursuz oldum.
Tabi tabi, eminim eşinin haberi vardır.Selam,
Geçen haftalarda bir konu açmıştım. Eski sevgilim 6 yıl sonra mail attı diye. Geçen hafta yine mail atmış. Attığı mailler ilk akla gelen gibi büyük bir vicdan azabı çektiğini hep bana ulaşmak istediğini ama yüzü ve hakkı olmadığını yazmış. Önce maili de birden göndermiş. Kendisi evli, eşinin de haberi varmış mail attığından, eşi için doğru insanı buldum vs yazmış. Evliliğinde mutsuz ondan yazıyor gibi düşünmeyeceğimi biliyorum ama yine de hassas bi konu olduğu için belirtmek istiyorum bundan yazmadım diye de eklemiş kibarca. Evliliği konusunun hakkını korumak için bu açıklamayı yapmak istemiş. Benle ayrıldıktan sonra uzun süren bir hastalığa yakalandığını, beni sosyal medyada o dönem sürekli takip ettiğini yazmış. Hatta o dönem bir sözlükte yazıyorduk. Kullanıcı adımı bildiğini bilmiyordum ordaki girilerimi okuyormuş. Sözlüğün adını bile hatırlamıyordum. Söyleyince çok şaşırdım. Benim yanımda adam gibi duramadığını, kararlı bir duruş sergileyemediğini, beni kaybetmekten hep çok korktuğunu sonra hiç korkmamış gibi defalarca yalnız bıraktığından bahsetmiş. Kısaca ilişki boyunca ve ilişkimiz biterken yaptığı tüm bencilliklerin, manipülasyonların, kabalıkların farkında olduğunu yazmış. Hakkımı helal etmezsem anlarmış hellallik için yüzü yokmuş. Vicdan azabı çektiği için benim hep bir işimi kolaylaştırmak, bana yardımcı olmak istemiş ama artık kabalık olur diye yapmamış.
Maile, farkında olduğunı söylüyorsun, farkında olsaydın bu kadar zamanon üstüne kendi için huzurun için bir açıklama yapmal derdine düşmez olanı olduğu gibi bırakırdın. Olan oldu, benim için alınacak bir helallik kalmadı ben Allah’a havale ettim gibi bir şeyler yazıp döndüm.
Mala döndüm. Vicdan azabı böyle bir şey mi? Bin asır da geçse insanın içinde kalıyor mu tüm ayrıntılarıyla. Hemnbin asır sonra dönebilme cesaretini bulduğu için hem de aynı şeyleri yeniden hatırlattığı için bi tık huzursuz oldum.
Muhteşem kadınlar varKarısı adamın haline acımış, eski sevgiliye yazmasına tamam demiş. Bazı adamlar ne şanslı yahu
e tek mesajla kalmamis iste devami gelmis (sen cevap attigin icin)
seni nereden vuracagini biliyormuş cevap at diye yazmis. simdi sen yazacaksin o yazacak aklina girecek yine yazacaksin vs vs vs olayin sonu büyük pismanlik olacak.
hic "hayir olmaz helallik için" vs vs deme. adamin tuzagina dusmeye niyetin olmasaydi ustunden kac hafta gecmisken dayanamayip yazmazdin
şimdiden gecmis olsun diyorum.
o is atmis sen de yemissin.
karisinin sosyal medyasini biliyorsan "esinin haberi olduguna sevindim çünkü zamaninda beni aldattigin icin aldatilan kadin gormek istemem. mesajlasmamizi esine attim" diyebilirsin. atmasan bile blöf olsun. gor bakalim nasil tutusacak...
dicem ama yok yok yapma sakin. muhabbetin jlerlemesin
nasil ilerlemedi anlamadim. sen zaten ilk mesaji gördün, iki hafta bekledin ve allaha havale ettim vs mesaj yazdin. adam da sana cevap qtti.Yok yok ilerlemedi. Mailde de mailime dönüş yapma diye ekledim. Ben aldatılmamıştım, öyle bir haksızlık değildi yaptığı.
hani oyle bir sey degildi?Benle ayrıldıktan sonra uzun süren bir hastalığa yakalandığını...
nasil ilerlemedi anlamadim. sen zaten ilk mesaji gördün, iki hafta bekledin ve allaha havale ettim vs mesaj yazdin. adam da sana cevap qtti.
o zaman da daha bir sey olmaz, konustuk bitti diyordun. ama bak bitmemis ki adam tekrar yazmis bir seyler aciklamis. sonra sen dayanamayip bir daha yazmis yine allaha havale etmissin.
eger buraya yazmadigin - paylasmadigin bir sey yoksa simdj evli olan eski sevgilinle iki haftada toplam 5 mail atmissiniz.
bu normal mi?
böyle böyle iş atarak giriyor insanlar kötü yollara. normal normal konusarak, iyi niyetle, helallik bahanesiyle vs. yoksa kim pat diye kötü oldugu belli olan yasak iliskilere girsin?
boyle minik minik, aklina soka soka, arasira konusmayi normallestire normallestire oluyor bu yasak iliski bilmemne seyleri.
coook tehlikeli yollarda yürüyorsun.
ayrica sen ilk mesajinda "hayatinda olumsuz bir şeyler oldu o yüzden mi hellalik istiyorsun" demistin. o da hayir demisti.
heralde cevapsiz kalinca seni oradan yakalamak istemis simdi de sey diyor
hani oyle bir sey degildi?
of jehan vallahi bu adam seni pisman edecek seyler yaptirir. o senin cigerini biliyor sen de haddinden fazla safsin ya da saf numarasi yapıyorsun.
sizin isin sonu kötü, demedi deme