Yeniden mail attı

Vicdan mastürbasyonunu başkasına yapsın. Yok karimin haberi var şöyle de böyle engelle gitsin.

Tabi tabi, eminim eşinin haberi vardır. Adamı engelleyip, yolunuza bakın. Amacı sizi huzursuz etmek ve yeniden sizinle iletişim kurmaktı; amacına da ulaştı.

İnandınız mı bu hikayeye gerçekten? Sizi yokluyor işte, konuşmak için fırsat yaratıyor. Siz de adamı konu açacak kadar önemsiyorsunuz belli ki. Yerinizde olsam macera aramam, her yerden engellerim. Bir de Türkiye'de zaten adam akıllı iki sözlük var geçmişte de üç tane vardı. Sadece birini kullanmama rağmen hepsinin adını biliyorum. Neye şaşırdınız tam olarak?

Yahu Jeehan sana kaç kez yazıldı çizildi bak adam düzgün ve vicdanlı bir insan olsaydı sana o şekilde davranmazdı. Ayrılmanın da adabı var, olmuyorsa insan gibi ayrılırsın ama adam ahlak ve vicdan yoksunu biri. 6 yıldan sonra mesaj yazdı diyorsun o 6 yılda aklı nerdeymiş gerçekten vicdanlı biri olsaydı o 6 yılda vicdan azabı çekerdi ama çekmemiş. Şimdi aklına gelmişsin sebep de hastalığa yakalanmış olması Allah Allah yoksam jeehanın mı ahı tuttu demiş, o yüzden özür dilemek peşinde. Adamın vicdanı falan yok tek derdi hastalanmış olması yoksa adamın aklına bile gelmeyecektin. Yapılacak tek şey var umarım gebermez sürünürsün o..u çocuğu geber yaz, sonra da al maillerini eşine at kocana sahip çık rahatsız oluyorum yaz otur filmi izle. Bırak artık bu adamda ne vicdan ne sevgi var bazı insanlar böyle bencil ve rezil herkes senin gibi benim gibi sevmeyi bilen insancıl tipler değil.

Cidden karısının haberi olduğuna inandın mı? Adamın bide haline acımışsın gibi geldi. Daha önce ki konunu hatırlıyorum,inanma tam bir ruh hastası kim bilir eşine ne yapmıştır da sana geri dönmeye çalışıyor. Eski kocam gibi durup durup dönme planları yapıyor kendi kendine.

Vicdan azabı böyle bir şey olabilir (insanın aklına gelir durur) ama bence büyük bencillik etmiş size bu kadar sene sonra yazmakla. Size ne faydası var? Mal gibi oldum diyorsunuz? Kendi bencilce helallik istemiş aklınca. Bence muhatap olmayın. Aklınızdan da silin gitsin. Hatta isterseniz engelleyin. Değmez düşünmeyin artık daha fazla.

Yazılanları okudum. Evli barklı olmasına rağmen maile dönüş yapmam bence de etik değil. Ama konu olmuş bitmiş bin yıl sonra dolaylı yoldan da olsa huzursuz etmek istemedim. Benim kendi iç huzurum bunlardan daha önemli. Ve ben inandım eşinin de haberi olduğuna ilk attığı mailde gizli bcc’ye ekleme yapmıştı. Eşi diye düşünmüştüm. Bir de o dönem gerçekten haksızlığa uğraşmıştım, sağlı sollu üstüne gelinip tek açıklama yapamadığım için uzun süre kendi kendime açıklama yapmıştım. Şimdi mail gelince yeniden o moda girmek istemediğim için yazdım sanırım

e tek mesajla kalmamis iste devami gelmis (sen cevap attigin icin)
seni nereden vuracagini biliyormuş cevap at diye yazmis. simdi sen yazacaksin o yazacak aklina girecek yine yazacaksin vs vs vs olayin sonu büyük pismanlik olacak.
hic "hayir olmaz helallik için" vs vs deme. adamin tuzagina dusmeye niyetin olmasaydi ustunden kac hafta gecmisken dayanamayip yazmazdin
şimdiden gecmis olsun diyorum.
o is atmis sen de yemissin.
karisinin sosyal medyasini biliyorsan "esinin haberi olduguna sevindim çünkü zamaninda beni aldattigin icin aldatilan kadin gormek istemem. mesajlasmamizi esine attim" diyebilirsin. atmasan bile blöf olsun. gor bakalim nasil tutusacak...
dicem ama yok yok yapma sakin. muhabbetin jlerlemesin

Yok yok ilerlemedi. Mailde de mailime dönüş yapma diye ekledim. Ben aldatılmamıştım, öyle bir haksızlık değildi yaptığı.

Yok yok ilerlemedi. Mailde de mailime dönüş yapma diye ekledim. Ben aldatılmamıştım, öyle bir haksızlık değildi yaptığı.
nasil ilerlemedi anlamadim. sen zaten ilk mesaji gördün, iki hafta bekledin ve allaha havale ettim vs mesaj yazdin. adam da sana cevap qtti.
o zaman da daha bir sey olmaz, konustuk bitti diyordun. ama bak bitmemis ki adam tekrar yazmis bir seyler aciklamis. sonra sen dayanamayip bir daha yazmis yine allaha havale etmissin.
eger buraya yazmadigin - paylasmadigin bir sey yoksa simdj evli olan eski sevgilinle iki haftada toplam 5 mail atmissiniz.
bu normal mi?
böyle böyle iş atarak giriyor insanlar kötü yollara. normal normal konusarak, iyi niyetle, helallik bahanesiyle vs. yoksa kim pat diye kötü oldugu belli olan yasak iliskilere girsin?
boyle minik minik, aklina soka soka, arasira konusmayi normallestire normallestire oluyor bu yasak iliski bilmemne seyleri.
coook tehlikeli yollarda yürüyorsun.
ayrica sen ilk mesajinda "hayatinda olumsuz bir şeyler oldu o yüzden mi hellalik istiyorsun" demistin. o da hayir demisti.
heralde cevapsiz kalinca seni oradan yakalamak istemis simdi de sey diyor
Benle ayrıldıktan sonra uzun süren bir hastalığa yakalandığını...
hani oyle bir sey degildi?
of jehan vallahi bu adam seni pisman edecek seyler yaptirir. o senin cigerini biliyor sen de haddinden fazla safsin ya da saf numarasi yapıyorsun.
sizin isin sonu kötü, demedi deme

Ya inanın devamı gelmez. Yumuşak bir tavırla yaklaşmadım, net konuştum. Söylemediğim bir şey yok. Eşiyle ilgili çok net güzel olumlu şeyler söyledi.(Doğru insanı buldum vs gibi) Bundan dolayı söylediğiniz şekilde yaklaşmıyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…