Yeniden KPSS ye hazırlanmak :/

terliksi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
92
94
Merhaba arkadaşlar,
2014 KPSS ye girdim 85 küsür puan aldım ama gidişata bakılırsa atanamayacağım. Çok şükür bir işim var ama zor bir iş, çıkış saatim belli olmuyor Cumartesi çalışıyorum. Pazar günü ve akşamları bile telefonum susmuyor.

Şimdi ailem tekrar hazırlanmamı istiyor ben ne yapacağıma karar veremiyorum işten ayrılıp tekrar hazırlansam bu puanı geçebilir miyim? Bu kadar puanla olmadıysa böyle bir riske girmeye değer mi? Kafam Allak bullak ne yapmalıyım sizce?

bende 84.270 aldım büro bölümüm.normalde 81ler bile atanırken ben düşüncelerdeyim.batırdılar bu sene bizi

kasımdaki atamayı bekleyin..
kasımda da olmazsa yeniden hazırlanırsınız. temeliniz varken inşALLAH daha güzel puan alırsınız

87 alan arkadaşım da atanamadı hala, son atamalarda kesin atanırım diyor belki sizin de öyle olur.
zaten hazırlanıp 85 almışsınız şimdi yeniden aynı stresi yaşamak kolay değil tabi.

87 alan arkadaşım da atanamadı hala, son atamalarda kesin atanırım diyor belki sizin de öyle olur.
zaten hazırlanıp 85 almışsınız şimdi yeniden aynı stresi yaşamak kolay değil tabi.
Beni korkutanda o stres zaten işten ayrılıp iyi bir sonuç alamamakta var

BENCE ŞANSINI DENE AMA İŞTEN AYRILIP DA KENDİNİ BÜYÜK RİSKE ATMA 90 DA ALSAN ATANAMAYABİLİRSİN O YÜZDEN GEREK YOK VE TEKRAR O PUANI ALABİLİRMİSİN KENDİNE GÜVENİYORMUSUN İYİ DÜŞÜN

2014 puanına yazık olmuş Aslında iyi bir puanmış memurlar sitesinde ve işkur da yerel alımlar oluyor . Senin puanın p3 puanıysa eğer yerel de olurdu diye düşünüyorum. Bende o riske giremedim işe giderken ders de çalışılmıyor öylesine giriyorum kpss ye bende aynı durumdayım

büyük yazmak yasak forumda..

bence şansınızı deneyin olur mu olur kasımda yine deneyin
Allah yardımcınız olsun

P3 puanım ne yapacağımı bilemiyorum eski alımların Yarısı kadar bile alsalar atanacağım ama. Kısmet belki olur güzel düşüneyim güzel olsun :)

P3 puanım ne yapacağımı bilemiyorum eski alımların Yarısı kadar bile alsalar atanacağım ama. Kısmet belki olur güzel düşüneyim güzel olsun :)

İnş. puanın boşa gitmez ama 2015 sonuçları açıklanıcak her gün bakıyorum osym nin sitesine senin puanın geçersiz olmuyor değil mi 2015 kpss ye girdin mi iki puan olmuyormuş

Puanınız çok güzel ama yazık olmuış inşllah atanırsınız..Bence işten çıkmayın bu puanı alabildiğinize göre biraz daha yüksegini alabilirsiniz..Memur olmanızın garantisi yok işinizden olmayın derim..

İnş. puanın boşa gitmez ama 2015 sonuçları açıklanıcak her gün bakıyorum osym nin sitesine senin puanın geçersiz olmuyor değil mi 2015 kpss ye girdin mi iki puan olmuyormuş
Puanım 2016 Sınavına kadar geçerli 2015 e girmedim 2016 ya girecek enerjiyi de kendimde göremiyorum oooff em Güzeli öğrenci olmaktı ya

İşten çıkmazsam da puanımı yükseltmem zor tarih Sorularını abuk sabuk Yaptılar zaten iki Yıldır bir Sürü kaynak bitirmek gerekecek sınav zorlaşıyor alım azalıyor ne kadar sevinmiştim geçen yıl sonuçlar açıklandığında hayal kırıklığı..

Puanım 2016 Sınavına kadar geçerli 2015 e girmedim 2016 ya girecek enerjiyi de kendimde göremiyorum oooff em Güzeli öğrenci olmaktı ya

işkur ve memurlar sitesini sürekli takip et puanın gayet iyi merkezi yerleştirme olmasa da yerel açıktan alımlarda kesin kazanırsın. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…