Ben bu aralar bıraktım ya o kadar çok agrı çekiyor ki vıcudum. Her bel agrısı da acaba hamile mıyım diye diye kaldıSelam kızlar kpss calismalariniz nasıl gidiyor Ne durumdasınız kaç saat calisiyorsunuz ortalama günlük soru miktariniz nedir.
Bende hamile kalmak için uğraşıyorum doktor dedi ki uğraşacak birşey bul kendine düşünmekten strese girersin hamile kalamazsin bende kpss ye çalışmaya karar verdimBen bu aralar bıraktım ya o kadar çok agrı çekiyor ki vıcudum. Her bel agrısı da acaba hamile mıyım diye diye kaldı
Önceden çalışmaya başladığımda hiç zorlanmadım şimdi basinda zar zor dururyorum ev çalışmaya müsait olduğu haldeAma tekrar başlayıp motıve olmak isterim nasıl yapsak
Bende bir gün konuyu kitaptan çalışıyorum video izliyorum not tutuyorum . Ama videolar uzunmuş sıkılıyorum başında daha ikinci konulara gecemedimValla çok zor yaa iki çocuk eşimin parmağı kırıldı hastalık grip bir tarafta ben video izliyorum tlf soru bankası indirdim ama nasıl olacak böyle ki ii
Çok geçmiş olsun canım. Ben telefondan uzun süre soruda çözemiyorum gözlerim ağrıyor hemen. Kağıttan çalışmaya alışmaktan herhaldeValla çok zor yaa iki çocuk eşimin parmağı kırıldı hastalık grip bir tarafta ben video izliyorum tlf soru bankası indirdim ama nasıl olacak böyle ki ii
Kızlar ben kpss ye hazırlanmiyorum ama belki düşünebilirimAma tekrar başlayıp motıve olmak isterim nasıl yapsak
Aynen canım bende ders çalışmaya azimle kararlılıkla devam edecem gerisi takdir ilahiKızlar ben kpss ye hazırlanmiyorum ama belki düşünebilirim
Size motive olmak adina kendi hikayemi anlatayim
Çok mutsuz bir evlilik yaşarken ve çalışan bir kadınken evde aksamlari 3 4 saat ders çalışarak ve test çözerek dgs adindaki sinavi ustelik dereceyle kazandim.ne bir kursa gittim ne de özel ders..ama çok iyi bir motivasyonum vardi.yapabileceğime inanıyordum.önceki sene aldigim puanla hicbir yer tutmuyordu oysaki.
Yapacağım diye inanırsanız zaten yapiyorsunuz Allahin izniyle
motivasyon için teşekkür ler cnm inanıyorum bir gün bende memur olacağım elime ekmeğimi alacağımKızlar ben kpss ye hazırlanmiyorum ama belki düşünebilirim
Size motive olmak adina kendi hikayemi anlatayim
Çok mutsuz bir evlilik yaşarken ve çalışan bir kadınken evde aksamlari 3 4 saat ders çalışarak ve test çözerek dgs adindaki sinavi ustelik dereceyle kazandim.ne bir kursa gittim ne de özel ders..ama çok iyi bir motivasyonum vardi.yapabileceğime inanıyordum.önceki sene aldigim puanla hicbir yer tutmuyordu oysaki.
Yapacağım diye inanırsanız zaten yapiyorsunuz Allahin izniyle
Benim hocam videosuna bak sana canm o kadar güzel anlatıyor ki yarim saat lik video lar zaten nasıl geçtiğini anlamıyorsun benim 1 yaşında kızım var pek izletmyor borde 5 yaşında kızım varBende bir gün konuyu kitaptan çalışıyorum video izliyorum not tutuyorum . Ama videolar uzunmuş sıkılıyorum başında daha ikinci konulara gecemedim
Bakarım canım süresi de kisaymis . keşke benim de çocuğum olsaydı da hiç calisamasaydimBenim hocam videosuna bak sana canm o kadar güzel anlatıyor ki yarim saat lik video lar zaten nasıl geçtiğini anlamıyorsun benim 1 yaşında kızım var pek izletmyor borde 5 yaşında kızım varbu sene atama olmazsa seneye daha iyi olurum herhalde kızlar büyüsün
Başka bir stres sebebi bulmuşsun bacımBende hamile kalmak için uğraşıyorum doktor dedi ki uğraşacak birşey bul kendine düşünmekten strese girersin hamile kalamazsin bende kpss ye çalışmaya karar verdim
Allahım nasip etsin bir an önce cann üzülme hayırlısı herşeyin vakti zamanı varBakarım canım süresi de kisaymis . keşke benim de çocuğum olsaydı da hiç calisamasaydim