Yeniden kpss ye çalışma ve motive olma çabaları 🤔

aytug

Kün ve yekün 🤰Rabbim sana çok şükür
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2019
659
250
Selam kızlar kpss calismalariniz nasıl gidiyor Ne durumdasınız kaç saat calisiyorsunuz ortalama günlük soru miktariniz nedir.

Kimse başını dersten kaldirmiyor herhalde

Selam kızlar kpss calismalariniz nasıl gidiyor Ne durumdasınız kaç saat calisiyorsunuz ortalama günlük soru miktariniz nedir.
Ben bu aralar bıraktım ya o kadar çok agrı çekiyor ki vıcudum. Her bel agrısı da acaba hamile mıyım diye diye kaldı

Ama tekrar başlayıp motıve olmak isterim nasıl yapsak

Savaşmayın artık yaa kpss ye konu birikiyor diye bir karikatür geldi aklıma

Valla çok zor yaa iki çocuk eşimin parmağı kırıldı hastalık grip bir tarafta ben video izliyorum tlf soru bankası indirdim ama nasıl olacak böyle ki ii

Ben bu aralar bıraktım ya o kadar çok agrı çekiyor ki vıcudum. Her bel agrısı da acaba hamile mıyım diye diye kaldı
Bende hamile kalmak için uğraşıyorum doktor dedi ki uğraşacak birşey bul kendine düşünmekten strese girersin hamile kalamazsin bende kpss ye çalışmaya karar verdim

Önceden çalışmaya başladığımda hiç zorlanmadım şimdi basinda zar zor dururyorum ev çalışmaya müsait olduğu halde

Valla çok zor yaa iki çocuk eşimin parmağı kırıldı hastalık grip bir tarafta ben video izliyorum tlf soru bankası indirdim ama nasıl olacak böyle ki ii
Bende bir gün konuyu kitaptan çalışıyorum video izliyorum not tutuyorum . Ama videolar uzunmuş sıkılıyorum başında daha ikinci konulara gecemedim

Ders çalışmaktan çok zevk alıyordum önceden .Böyle kpss ye çalışmaya karar vereli eski performans im yok oldu sanki

Çok geçmiş olsun canım. Ben telefondan uzun süre soruda çözemiyorum gözlerim ağrıyor hemen. Kağıttan çalışmaya alışmaktan herhalde

Kızlar ben kpss ye hazırlanmiyorum ama belki düşünebilirim
Size motive olmak adina kendi hikayemi anlatayim
Çok mutsuz bir evlilik yaşarken ve çalışan bir kadınken evde aksamlari 3 4 saat ders çalışarak ve test çözerek dgs adindaki sinavi ustelik dereceyle kazandim.ne bir kursa gittim ne de özel ders..ama çok iyi bir motivasyonum vardi.yapabileceğime inanıyordum.önceki sene aldigim puanla hicbir yer tutmuyordu oysaki.
Yapacağım diye inanırsanız zaten yapiyorsunuz Allahin izniyle

Aynen canım bende ders çalışmaya azimle kararlılıkla devam edecem gerisi takdir ilahi

motivasyon için teşekkür ler cnm inanıyorum bir gün bende memur olacağım elime ekmeğimi alacağım

Bende bir gün konuyu kitaptan çalışıyorum video izliyorum not tutuyorum . Ama videolar uzunmuş sıkılıyorum başında daha ikinci konulara gecemedim
Benim hocam videosuna bak sana canm o kadar güzel anlatıyor ki yarim saat lik video lar zaten nasıl geçtiğini anlamıyorsun benim 1 yaşında kızım var pek izletmyor borde 5 yaşında kızım varbu sene atama olmazsa seneye daha iyi olurum herhalde kızlar büyüsün

Bakarım canım süresi de kisaymis . keşke benim de çocuğum olsaydı da hiç calisamasaydim

Bende hamile kalmak için uğraşıyorum doktor dedi ki uğraşacak birşey bul kendine düşünmekten strese girersin hamile kalamazsin bende kpss ye çalışmaya karar verdim
Başka bir stres sebebi bulmuşsun bacım kesinlikle kpss çalış bebiş gelecekse gelsin...kaç tedaviden sonra kucağıma aldım oğlumu hamdolsun ama o zaman zarfında keşke kpss çalışıp atansaymisim şimdi bankanın hedefleri altında ezilmezdim.abla tavsiyesi kpss çalışın.

Bakarım canım süresi de kisaymis . keşke benim de çocuğum olsaydı da hiç calisamasaydim
Allahım nasip etsin bir an önce cann üzülme hayırlısı herşeyin vakti zamanı var

Merhaba , ben Ingilizce Öğretmeniyim. Ingiliz Dili Ve Edebiyatı okudum üniversitede. Ve uzun süreli kolej vs deneyiminden sonra kpss ye girmeye karar verdim. Biz şuanda arkadaşlarımızla beraber videolar ile hazırlanıyoruz. Motive oluyoruz. Yorumlardan birbirimize yazıyoruz. Başka türlü bu süreç geçmiyor cunku siz de isterseniz bize dahil olun birbirimize destek oldugumuz sayi arttikca azimle basaracagimiza inaniyorum. Bir videoyu da birakiyorum buraya. Kolay gelsin. Iyi calismalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…