- 3 Kasım 2013
- 1.096
- 578
- 198
- 34
Oyy oyyy ne diyceğimi bilemedim
Çoook tşkr ederim canıııımmmmmm
evet resmen yok oldu ne olcek şimdi ben arkası yarın izler gibi takipteydimmm hüüüüü kendimi boşlukta hissediyorummmm
Konu sahibi BUYRUNBENİM den gıyabi selam getirdim kızlar,kendisi ile mesajlaştık netinde problem varmış merak etmeyesiniz diye bilgilendireyim dedim
Ve ve ve veeeeeee
İgne oyası ipek örtü,aynı zamanda igne oyası el işi dantelli çarşaf takımı ve siyah etegi alan ben tek kelime ile BA-YIL-DIMMMMMMMMM
Tertemiz mis gibi kokularla ve jilet gibi ütülenmiş şekilde geçti elime,özeni içindeki notları kimseden görmedigim(dostum akrabam dedigim insanlar için diyorum)insanlıgı burada tanıdıgım dostum bacım diyebilecegim arkadaşlarımdan gördüm biride sevgili konu sahibi Buyrunbenim,canım senden alışveriş yapmaktan çok keyif aldıgım şey tatlı dilin,anlayışın güvenin
Senden aldıgım herşeyi özenle kullanacagım gibi takımı kızım veya oglum artık hangine nasip olursa çeyizlik diye kaldırıyorum,MUHTEŞEM ya eşim bile çok begendi ''hımmmmm çok güzelmiş canım,iyi seçim'' dedi
Daha ne olsun,bende senin kargonu nasipse yarın yollayacagım bugün içli köfte köy tavugu mantı tatlı derken senin kargoyu 2, plana attım çünkü onların aciliyeti vardı kuzum hakkını helal et
Ve yolladıgın o küçük notlar aynamın üzerinde güne güzel başlamamı saglıyor mersi
canııımmm.. paketimi aldım... sadece şöyle bir açtım ve güzelim kokusundan hala başım dönüyoriçindekilere akşam bakicim... çok teşekkür ederim.. yine yazıcam
Konu sahibi BUYRUNBENİM den gıyabi selam getirdim kızlar,kendisi ile mesajlaştık netinde problem varmış merak etmeyesiniz diye bilgilendireyim dedim
Ve ve ve veeeeeee
İgne oyası ipek örtü,aynı zamanda igne oyası el işi dantelli çarşaf takımı ve siyah etegi alan ben tek kelime ile BA-YIL-DIMMMMMMMMM
Tertemiz mis gibi kokularla ve jilet gibi ütülenmiş şekilde geçti elime,özeni içindeki notları kimseden görmedigim(dostum akrabam dedigim insanlar için diyorum)insanlıgı burada tanıdıgım dostum bacım diyebilecegim arkadaşlarımdan gördüm biride sevgili konu sahibi Buyrunbenim,canım senden alışveriş yapmaktan çok keyif aldıgım şey tatlı dilin,anlayışın güvenin
Senden aldıgım herşeyi özenle kullanacagım gibi takımı kızım veya oglum artık hangine nasip olursa çeyizlik diye kaldırıyorum,MUHTEŞEM ya eşim bile çok begendi ''hımmmmm çok güzelmiş canım,iyi seçim'' dedi
Daha ne olsun,bende senin kargonu nasipse yarın yollayacagım bugün içli köfte köy tavugu mantı tatlı derken senin kargoyu 2, plana attım çünkü onların aciliyeti vardı kuzum hakkını helal et
Ve yolladıgın o küçük notlar aynamın üzerinde güne güzel başlamamı saglıyor mersi
...
canım benim ucundan baksaydın bari ben de merak ediyorum beğenecek misin diye
bak senin bedene de çok uyar koyduğum kaban....kaçırma derim canımm
Canim zayifliyorum ya ben bol gelir o bana :))
ohh ne güzel yaa....ben de baya verdim bu aralar...kaç kiloya düştün merak ettim
ben şuan da 60-62 gidip geliyorum halaa stabil değilim
oyy benim vefalı arkadaşlarım
pc de sorun vardı ...o bana mı yazdı ben ona mı valla anlamadım
delirtti resmen beni
şimdi eşimin pc sindeyim ona el koydum
hızlıca devam edelim mi canlarım ballarımkaymaklı şöbiyetlerim
BU KABAN HARİKA BİŞİ....RENGİ TREND... MODELİ TREND
ADİLIŞIK MARKALI...L BEDEN....ZANNIMCA 40 BEDENE HARİKA OLURBELE OTURUYOR RESİMDE PEK BELLİ OLMADI AMA
SAYILI KULLANILDI SIFIR GİBİ
YEDEK DÜĞMESİ BİLE ÜZERİNDE
İŞ GÖRSÜN DOLAP BEKLEMESİN DİYE SADECE 25 TL SON FİYATTIR
url=http://hizliresim.com/KPkXRQ][/url]
ben daha 65 im yahuu :18:
Slm ablalarin ablasi.Su gomlek xl kaban 38 olsaydi alip gittiydim (geri gelirdim tabi:)) canim ablam soyle 38 beden kabanin soyle uzun, cokda uzun olmasina gerek yok:) varmi kiyilarda koselerde,otelerde berilerde, asaglarda yukarlarda...kaban lazimda tutturdum buyrun benim ablacimdan alcam diye, yoksa kaban maban almam valla:))
hoşgeldin pıtırcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?